Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi bu fiyat aralığında ne gibi oyuncu klavyesi önerirsiniz? Teşekkürler.
Opel Crossland nasıl bir araç?
Arkadaşlar 1 - 1.250 arasında araç düşünüyorum da b suv opel crossland nasıl bir araç? Bir kaç yerde gördüm ama pekte memnun değil gibiler. Sizlerin de düşüncülerini alabilir miyim? Hafif ticari araçlardan da tavsiye verebilirsiniz.
Merhaba, sıfır araç düşünüyoruz ve bütçe crossland a yettiği için ona baktık ama tam bilgimiz yok. Kullanan arkadaşlar falan yorumlarını yapabilir mi?
Merhaba
Arkadaşlar uzun zamandır yorumlara falan bakıp araştırıyorum ama bir türlü karar veremedim. Bu iki kulaklıktan hangisi alınır? Kullananlar yorum yazabilir mi? Ayrıca son günlerde Amazon üzerinde hyperx 2k civarında satılıyor ama alttaki yorumlara baktığımda kimse memnun değil. Bu yüzden biraz soğudum.
Merhaba arkadaşlar. Çok kararsız kaldım ve buraya konu açma kararını aldım. Belirttiğim bütçeye göre oyuncu mouse önerileriniz nelerdir? Ben g502 ve sensei ten arasında kaldım ama sizlerin de fikirlerini görmek isterim.
Merhaba arkadaşlar. Şu anda sıradan bir rampage mouse kullanıyorum ama artık güzel bir ürün almak istedim. Uzun zamandır logitech ürünlerini inceliyorum ve g402 ile g502 arasında kaldım. Aralarında muazzam derecede bir fark var mıdır? Kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar.
Ben ps4 kullanıcısıydım ama artık tamamen pc'ye geçtim ve bununla beraber konsol olarak yanına xbox almayı düşünüyorum. Şimdi merak ettiğim konu bu xbox gamepass ya da live mı nedir tam bilemem ama onu konsol üzerinden aldığımızda aynı hesap ile pc üzerinden de yararlanabiliyor muyuz? Ayrıca yine aynı şekilde kardeşlik yaptığımızda karşı taraftaki kişi de benim gibi yararlanıyor mu? Konuya tam hakim olan xbox kullanıcıları cevaplarsa gerçekten çok sevinirim. İyi günler.
Wifi bağlantı neden böyle yapar?
Merhaba arkadaşlar. Ben internet sağlayıcıyı değiştirdim ve ondan sonra wifi bağlantım full çekmesine rağmen kopukluk oluyor. Normal Lan bağlantısında sıkıntı yokken telefondan ya da laptoptan girildiğinde sıkıntı çekiyorum. Ne gibi ayarlamalar yapmam gerekiyor yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Bu arada wifi için çoğaltıcı TL-WR841n kullanıyorum.
Oyun için hangisini seçmek gerekiyor?
|
Bu hazır sistem fiyatına göre nasıl?
|
İlgi Alanları: Web Tasarım, İnternet
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 295
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.251 (Bu ay: 284)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun