1000 - 1250k arası araç önerisi (ticari hariç)
-
-
Ben de sizinle benzer bütçelerde otomatik vites olması şartıyla bir araç bakıyordum renault taliant aldım. En uygun fiyatlı otomatik vitesli sedan araç. Şimdilik çok memmun etti beni. Tavsiye edebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belirtmeyi unutmuşum ama biraz daha suv tarzı istiyorum.
-
Bu bütçeye ne yazık ki ülkemizde çok seçenek yok. Sıfır suv olarak Hyundai bayon ya da dacia stepway alabilirsiniz. 1-2 yaşında ikinci ellere yönelirseniz seçenekleriniz artabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hyundai bayon 1.0-turbolu, otomatik-style paket.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 8 Aralık 2024; 2:17:20 >
Peki citroen c4 ve c3 aircross gibi modeller nasıldır ?
-
Bi bakarım hocam
-
Merhaba bu fiyat bandında baya araç var aslında.
B Suv:
*Dacia Sandero Stepway 1.0 At Extreme
*Hyundai Bayon 1.0 At Style veya Elite
*Kia Stonic 1.0 At Cool Plus
*Seat Arona 1.0 At Style (Stok bitti diye biliyorum)
*Mg zs 1.0 At Comfort
*Citroen C3 Aircros 1.2 At FeelBold ( Yeni kasası gelecek)
C Suv:
*Fiat Egea Cross 1.4 Manuel Limited
*Fiat Egea Cross 1.6 Mtjet At Street
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi figoelhan -- 8 Aralık 2024; 8:56:18 >
C4 modelleri bu bütçeye düşmez hocam. Yazılan öbür araçlar iyi. Güvenlik özellikleri ve sorunsuzluk açısından araştırma yapıp seçip alın. Mesela DSG'li araç almayın
Neden ? Fransız arabası da alınmaz 1.2 puretech. Hyundai içi plastik kalitesiz. Her şeye bir kulp bulunuyor
-
100.000+ lira DSG masrafına siz kulp bulursunuz
Hyundaş trim sesi, kuru kavrama, güçsüz motor çok yakıyor, plastik iç dizayn
PSA 1.2 puretech yağ içinde triger, yazılım sorunları, boya sorunları
Hepsinin kendince bir sorunu var, böyle bitmek bilmez hocam, kafayı sıyırırsınız dert etmeyin o yüzden :)
-
Bayon elite önerebilirim şuan 1.290.00 TL kadar düşüyorlar
Style 1.210.00 TL civarına satılmaktadır.
Doluluk olarak her iki paket de benzer fiyatlara satılan rakiplerinden kat kat dolu.
-
O zaman bütçeyi 100-200bin TL civarı artırmalısınız. O kadar artırırsanız da farklı tercihlere yönelmenizi tavsiye ederim. PSA grubunda çok fazla kronik problemler olduğu bildiriliyor. 0 araçta belli bir km ye kadar garanti sayesinde hissetmeyebilirsiniz fakat uzun süreli kullanımda başınızın ağrıması olası.
Sallamak ne kolay. Kullanırken hissedemiyoruz şu kronik problemleri.
1.2 PureTech araçların triger kayış meselesinde Peugeot garanti dışı ücretsiz değişim bile veriyor. Yapı olarak zaten 40.000 KM'de bir değişim yazıyorlar, eğer resmi servise gidilmezse ustalar anlamadığından triger kayışı ölene kadar kullanılıyor. Yapısal olarak doğru bir karar olduğunu düşünmüyorum tabii ki.
AdBlue meselesinde, bu Peugeot'un iddiası, servis malpraktisiyle oluşuyor. Depoyu belli bir seviyenin üstünde doldurulduğu zaman depodan taşıyor sıvı. Bu yüzden deponun dışındaki karta sıvı akıyor, bunun sebebiyle kart yanıyor. Masraf açısından 400 dolar civarı bir bedeli var yandığı zaman da. Sarf malzemesi sayılmasa da genel bir problem açısından çok ucuz bir bedele sahip.
5 yıldır Peugeot 508 kullanıyorum, 2015 model araç olduğundan 10 yaşına girecek. Alırken de sizin gibi yaw kronik, yaw elektronik yazılıyordu. Böyle problemler tabii ki yaşanmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sallamıyorum, genel konuşuyorum. Sizin şansınıza bir durum olmuş. Genel bir durum değil. Az forumları dolaşın siz de hak verirsiniz. Yaşamayan 1 ise yaşayan 10 dur.
evet c3 aircross yeni kasa bende bekliyorum ama ne zaman gelecek acaba ve ne kadar olur ?
-
Merhaba yeni C3 için Eylül demişlerdi ilk başta yıl sonu oldu hala araç yok piyasada sanırım üretim ile ilgili sıkıntı var aynı kasa Opel Frontera da gelecekti oda gelmedi hayırlısı bakalım.
-
Sabah çetaş çorlu bayisine sorduğumda şubatta geleceğini söylediler. Bende uzun zamandır bekliyorum yeni kasayı.
-
Fiyati kaç olur hocam, eskisi gibi clio, ibiza fiyatu olur mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- en az yakan 7 kişilik arabalar
- opel corsa 1.2 twinport
- genç arabaları
- tata indica 1.4 tdi
- tork konvertörlü şanzıman
- en az yakan arabalar
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X