Güvenlik Kamerası için Marka ve Satıcı önerisi lütfen!
|
Kamp Çadır önerisi
|
Televizyondaki görünen görüntü problemi nedir?
|
Sata Harddisk RAW Sorunu
Merhabalar, 2tb lık WD Element harddiskte raw sorunu oluştu. İçinde yaklaşık 1.4tb veri vardı. Artık açılmıyor. Takınca da diski biçimlendirin uyarısı çıkıyor. İlk yol olarak bu haliyle cmd üzerinden chkdsk komutunu uyguladım. 18 saattir sadece %2 tarama yapabildi. Günlerce sürecek. Beklemeli miyim?
Asıl sorum şu; ürünü biçimlendirmeden mi çözüm aramalıyız? Öyleyse nasıl bir yol izlemeliyim? Aksine biçimlendirip mi veri kurtarma yoluna gitmeliyim? Formatlandıktan sonra cmd üzerinden ve bazı 3. parti yazılımlarla çözüm arayanlar var. En güncel ve kesine yakın çözüm yolu nedir? Bilgilendirebilir misiniz?
2tb taşınabilir ssd tavsiyesi
|
Windows 10 font kütüphanesi ihtiyacı
Merhaba forum dostları, bir şekilde windows10 font kütüphanesini bozdum sayılır. Hata, çökme, kasma gibi sorunlar yaşıyorum. Font sıfırlamayı da yaptım, tam düzelmedi. Bilgisayarından tüm fontları kopyala yapıştır yapıp, zipleyerek bana gönderebilecek bi hayırsever var mı? Ya da standart windows10 font kütüphanesini nasıl indirebilirim. Tek tek indirmek günler sürer!
Not: Denetim masasına girip, görünüm ve kişiselleştirme, Fonts klasörüne tıklarsanız tüm fontlar görünür. Ardından tüm fontları seçip kopyala yapıştır ile yeni bir klasöre alabilirsiniz. Bu şekilde işimi görecektir.
Teşekkürler.
iPhone pil sağlığı ve şarj etme hakkında
|
Samsung 65Q67B mi TCL 65c635 mi?
Merhabalar, bu iki ürün arasından hangisini tavsiye edersiniz? Karşılaştırmalarda TCL bi tık daha önde görünüyor ama samsung un da panel kalitesi göz ardı edilemez. Fiyatları arasında da uçurum yok. Tavsiyelerinize ve yorumlara açığım.
İphone şarj aletinin orjinal olması şart mı?
Arkadaşlar bahsedeceğim konu sorudan daha çok tavsiye niteliğinde olacaktır. Kendi düştüğüm bir yanılgıya sizlerinden de düşmemesi adına bir bilgilendirmedir. Yeni nesil bir iphone alındığı takdirde içerisinden bir güç adaptörünün çıkmaması artık aşikar. Bu yeni iphone alan arkadaşların ve yeni bir güç adaptörü sahip olmak isteyenlerin arada kaldığı bir konu olduğunu düşünüyorum. Apple teknik servisten aldığım bilgi, eklediğim iphone ların kullanım klavuzundaki bilgilere göre sadece orjinal güç adaptörü ile şarj etmeniz gerekmiyor arkadaşlar. Bunun Apple fanlarının ve takıntılı olanların abartması olarak görüyorum. Verilen kaynaklara göre de Qi sertifikalı, uluslararası ve bölgesel standartlara uygun 3. parti güç adaptörleri ile de işinizi görmeniz mümkün. Tabiki sahte ve güvenilmeyen güç adaptörlerinden uzak durmakta fayda var. Apple dan bir dünya verip de orjinal şarj adaptörü yanılgısına düşen biri olarak lisanslı fakat daha ucuza bir güç adaptörü almanızı tavsiye ederim. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.775 (Bu ay: 211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware