ürünüm acer nitro 5 an515-44 modeli, cpu-z den baktığımda içinde kington 3200 mhz ram varmış, araştırdığımda şu ram çıkıyor, yalnız yorumlarda dual olarak çalışmadı demiş? sizce yanlış ram mi bakıyorum?
c4x vs megane
c4x shine paket 1300-1320, megane ise touch paket 1370 ama 0 kredi ile hemen hemen aynı fiyat diyebiliriz. siz olsanız bu iki araç arasından hangisi alırdınız?
1300 civarına kadar suv bakıyorum, aklımda 3 model var, sizce genişlik, üstünlük, donanım ve kalite olarak hangisi almak daha mantıklı olur? yılda 10 bin km yol yapıyorum çoğu şehir dışı oluyor, ilçede yaşıyorum, trafik hiç yok yani.
2023 dacai duster exterem paket 1250 civarı
2023 citroen c4x shine paket 1250 civarı
2023 tiggo 7 pro luxury paket 1300 civarı
arkadaşlar normalde c5a, 408 vs bakıyordum ama global ölçekte yaşanan durumlar beni ekstra para koymadan araç almaya itiyor, köye vs gidiyorum diye duster almayı düşünüyorum şuanki aracım b suv son makyajlı kasa i20, almak istediğim de duster son makyajlı kasa maalesef renault dustere para yetmiyor, benim için güvenlik e çok önemli bir husus 1 çocuğum var, inşAllah yakın zaman da 1 tane daha gelecek o yüzden güvenlik ön planda tutarak sizce dustera geçmek mantıklı olur mu?
1 ay önce ps5 slim aldım, eski hoparlörüm vardı, onu aux ile ps5 koluna bağladım şimdilik böyle oynuyorum ama ses kalitesi maelsef iyi değil, monitörüm de aux girişi yok bana ses sistemi olarak ne önerirsiniz? aklımda logittech z427 var, bunu alıp bluetooth ile bağlaya bilir miyim ps5ime
i20 den dustere geçilir mi?
arkadaşlar selam b sınıfı hb den c suva(c suv olmassa b suvlardan büyük işte) geçilir mi? duster i 20 ile aynı fiyat olduğu için 1-2 sene kullanmalık almak istiyorum arada nadirde olsa köye gidiyorum bu yönden yüksek araç lazım, herkes diyor ki duster çok kötü, yol tutuşu vs olsun bu doğru mu ?
yani c suv bir araç nasıl olurda b hbden malzeme ve sürüş olarak geri kalabiliyor
1.2 pureteceh mi 1.5 hdi mi
arkadaşlar, psa grubu araçlarda sizce hangi motor mantıklı, çevremde herkes diyor dizele binilmez artık, dizel bitmiş vs gerçekten böyle bir durum var mı?
1,5 milyona kadar suv önerisi
bu fiyata suv bakıyorum, en önemli kriterim 2.elde hızlı satılması yani tutulan araç olması, bunun sebebi, 1,1,5 sene kullanıp satıp ev peşinatı yapmak istiyorum
arkadaşlar doğuda okuacağım yani puanları sayısal barajını geçen alıyor 300 bini yani bölümler
bilgisayar mü
elektrik elektronik mü
kimya mü
biyomaedikal mü
mimarlık
mat ve fizik derslerim iyi değil, aslında kolay olan endüstri dediler ama bizim burda yok malesef :( bunları kolayda zora doğru sıralar mısınız bilgisi olan arkadaşlar,
1200 civarına c suv tiggo, c5s
|
İlgi Alanları: oyun, film, dizi, teknoloji
"Bilenler konuşmuyor, konuşanlar bilmiyor." Lao Tsu |
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.925
İkinci El Bölümü Mesajları: 30
Konularının görüntülenme sayısı: 259.090 (Bu ay: 9.905)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.468 (Bu hafta: 26)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar