1300 civarına kadar suv bakıyorum, aklımda 3 model var, sizce genişlik, üstünlük, donanım ve kalite olarak hangisi almak daha mantıklı olur? yılda 10 bin km yol yapıyorum çoğu şehir dışı oluyor, ilçede yaşıyorum, trafik hiç yok yani. 2023 dacai duster exterem paket 1250 civarı 2023 citroen c4x shine paket 1250 civarı 2023 tiggo 7 pro luxury paket 1300 civarı |
3 suvdan hangisini tercih etmek mantıklı olur?
-
-
Ben Duster derim .
Ledleri çok hoşuma gidiyor 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam duster en dolu paket, c4x orta, tiggo 7 ise altın bir üst donanımı geliyor bu paraya
-
Bu 3 model arasında kalsam ben Chery tercih ederim. Test sürüşü de yaptım güzel araç.
-
hocam aslında yüzde 40 ek vergi gelmese belki 0 bu paraya alacaktık. neyse olan oldu, bende en çok tiggo 7 yakınım, herkes diyor çin malı alma vs ama benim bir ön yargım kalmadı
-
Ek vergi konusunda haklısınız. O sıralar bayilerin araç yok diyip satmaması da fırsatçılıktı. Ellerinde araç olmasına rağmen satmadılar fiyat artacak diye.
Araca gelirsek motoru seri, şanzımanı Alman Getrag üretimi yağlı çift kavrama 7dct300 modeli. Bilinen kronik bir sorunu yok bu şanzımanın. Yakıtı da muadillerine göre normal aslında.Turbo benzinli C sınıfı suvlar ne yakıyorsa bu araç da öyle yakıyor. Alıp da memnun olmayan görmedim henüz. 15bin km bakım aralığı ve bakım fiyatı 6000TL idi bu yılın başlarında. Toyota'nın 1.6 motoru ile aynı bakım fiyatı öyle diyeyim.
Sadece bagaj hacmi katalog verisi kadar büyük gelmedi bana.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X