Şimdi Ara

250 bin tl bütceniz olsa hangi jip'i tercih edersiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    250 bin tl bütceyle hangi 4x4 jip'i tercih edersiniz ? Range Rover Sport 3.0 SDV6 , X6 4.0d yada 3.5d arkası 3 koltuk olanlardan , bana en kariyerli gelenler bunlar . yeni kasa Porsche Cayenne dizel olan biraz fazla tuzlu . Range Rover 3.0 TDV6 SDV6'ya göre performans düşük bir zamanlar Range Sport 2.7 TDV6 vardı çok hantaldı ama performans hariç her şey çok iyidi . Şimdi SDV6 düşünüyoruz bir nebze daha iyi ama aynı klasmandaki rakiplere göre performans olarak yine aşağıda. Birde internette 2012 Range Sport 3.0 SDV6 için teknik verileri göremedim yakıt tüketimi ve 0-100 değeri ve motor gücünü bilen varsa yazarsa çok makbule geçer. Siz olsaydınız ne yapardınız hangisini tercih etmeli neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulger007 -- 16 Nisan 2015; 10:55:53 >

• Ben Porsche Macan alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Ben Porsche Macan alırdım.

Güzel araç fakat dediğim bütcenin hemen hemen 2 katı
  • Bu paralari vericek olan adam gelip burda tavsiye istemez bence.Eger konu troll degilse;bu arabalari alabilicek cok insan yoktur forumda,baska yerlerde test etme imkaniniz olabilir veya direk arac sahipleriyle gorusmeniz daha faydali olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lada niva

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

quote:

Orijinalden alıntı: conquête

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-speed-den-2012-sport-3.0-sdv6-hse-autobiography-siyah-a-taba-194041488/detay

Oynanmadık yer kalmamış.

örnek olarak gösterdim sadece

• Range rover...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

quote:

Orijinalden alıntı: conquête

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-speed-den-2012-sport-3.0-sdv6-hse-autobiography-siyah-a-taba-194041488/detay

Oynanmadık yer kalmamış.

Kesinlikle , çok oynanmış

• kartalus kullanıcısına yanıt
    Daha öncede araç için konu açmıştım herkes trol trol dedi. Her bütceye göre arak alacak vardır forumda sadece ben değil bu bütceye bir çok araç arıyan var hem bana hem onlara fikir olacağınız düşünüyorum çünkü araştırdım ve hiç bir konu fikir bulamadım. Rangede vardı X6 da X6 çok sert ama performans ve yakıt güzel Range 2.7 TDV6 olanıydı çok hantaldı yein kasaları bilmediğim için yazdım . Kullanan binen test eden elbet vardır umarım yazarlar
  • Range Rover kardeş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Range rover...

Range kasa olarak son nokta zaten iç malzeme kaliteside öyle fakat performans olarak o motora göre çok aşağılarda bununda sebebi kasanın ağırlığı oluyor işte. Bmw X6 3.0d 0-100 sn'si 7.5 sn iken Rangenin 3.0 SDV6 bile yani yeni teknoloji motoru bile 9 küsür saniye olarak bi kaç yerde gördüm inanasım gelmedi açıkcası. Verileri tam öğrenmek için ve fikir almak için konu açtım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanBeyDiyeceksin

Range Rover kardeş....

Olursa Range Rover olmazsa Game Over :))
  • dulger007 kullanıcısına yanıt
    0-100 e takılma zaten deneme sürüsünü ayarla belki range rover isteklerini karşılar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bütçem olsa kesin olarak Range Rover
  • quote:

Orijinalden alıntı: dulger007

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Ben Porsche Macan alırdım.

Güzel araç fakat dediğim bütcenin hemen hemen 2 katı

Siz ona bakmayın o çok farklı bir dünyada yaşıyor.Siz ne sorarsanız sorun onun kafasında kalıp cevaplar var aralarından bir tanesini zar atıp seçip konuya cevap diye yazıyor işte
  • Toz, toprak yollarda kullanılacaksa Land Rover Discovery; Asfalt jipi olacaksa Volvo XC60 alır geçerdim. Paranın hepsini arabaya gömmezdim diye düşünüyorum.
  • Audi Q5 S-Line.
  • x6 iyidir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.