Şimdi Ara

50.000 tl civarı araç tavsiye eder misiniz arkadaşlar. ne olur yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar. borca harca girmek istemiyorum. max. 50-51.500 tl civarı, 110.000 km yi aşmamış, 2. eli hızlı, sanayiye müptela olmayacağım, satışda çok değer kaybı yaşamayacağım, güvenlik olarak çok da kötü olmayan, küçük çocuklu 4 kişik bir aileye gidecek, çok da boş olmayan dacia harici bir araç arıyorum. 1 ufak değişeni ve 1-2 lokal boya ve 1000 tl civarı tramer çok da önemli değil.

3-5 sene içinde max. km 170-180 bin olmadan satacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ispirliyik -- 28 Ekim 2019; 9:36:51 >

• Cruze
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    hocam bunların 2. el piyasası ve yedek parçası sorun olmaz mı. malum üretimden kalkdılar da.
  • 50.000 tl civarı araç tavsiye eder misiniz arkadaşlar. ne olur yardım.
  • accent era pejo 301 citröen c elysee opel corsa reno symbol bunlar çıkıyor
  • Linea bakabilirsiniz geniş araba rahat edersiniz.
  • önerileriniz için teşekkürle arkadaşlar ama aradığım kriterlere sanki fluence daha fazla uyuyor gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç kaç lira eder ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Manuel fluence bulursan temiz al geç kardeş . Güzel araçtır babam sıfır edc almıştı , touch donanım zor bulursun o paraya ama 100 bin civarı bulursun gibi
  • aynen hocam işimi fazlasıyla görür gibi. 3-5k hasar kayıtlı 2-3 parça tavan kaput hariç boyalılar var o paralara. memnun kaldım da 3-5 sene sonra satcam desem 3-5k hasar kaydı çok sorun olmaz herhalde. siz ne dersiniz?
  • Jazz al bence lpgli
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Onun için de çok iç açıcı yorumlar yok açıkçası. Acaba piyasası nasıl ve prim yapar mı 3.4 sene de düşer mi
  • Dacia Lodgy
  • Chevrolet Cruze 👌🏻
  • Dizel linea al geç kafan rahat olue
  • 1.3 Multijet yüksek donanım 2014 civarı Doblo alınabilir, keza o yıllardan Kangoo vs.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    linea ne yakıyor
  • Al Aveo dizel ltz arkana bakma derim 50 bine alirsin 5 sene sonra 60 bine satarsın
  • çok şey istiyorsun oyle mucize bir araba yokki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.