Şimdi Ara

Bu araç kaç lira eder ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Ben yeni doğduğum zaman babamın aldığı ilk sahibi olduğumuz bir tofaş aracımız var. Babamın ilk arabası olduğundan dolayı arabayı hiç bir zaman satmadı. Uzun zamandır da kullanmıyoruz. bakımdan bakıma yada yıkamadan yıkamaya kullanıyoruz.

Artık kullanılmadığı için satmak istiyorum. 4. Araç olarak hem saklamak hemde bakmak zaman alıyor. Piyasayı ve ne kadar edeceğini bilmiyorum. İlana girerken ne kadar yazmalıyım ?

1996 model 166.000 binde LPG hiç takılmadı. Babam otoparka girip çıkarken sağında solunda ufak tefek sürtmeleri var ( Kapılarda belli olmakta) ve 2 parça da yine duvara sürttüğü için boya var. Ne yüksek yazmak nede düşük yazmak istiyorum ilana. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada araç son derece bakımlı. 5 binde bir servise gider 😄

Bu araç kaç lira eder ?

Bu araç kaç lira eder ?

Bu araç kaç lira eder ?

Bu araç kaç lira eder ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakıltaşı__1 -- 19 Şubat 2024; 21:59:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorumlara bak yahu bedava versin arkadaş o zaman konuya yazan kişilerin araçlarının da piyasa eder değeri ne kadar merak ediyorum onların aracı da o kadar etmez yarı fiyatına versinler o zaman, nasıl bir akıl mantık var siz de anlamıyorum. Ne kadara alıcısı varsa o fiyattır sen beğenmedin diye 300bin etmeyor değil yani Ne değişik adamlar var… kendileri satarken kaktırır başkasına gelince hurdaya ver he oldu.

Bence bir galeriye sorun kaç verir diye üstüne %30 ekleyip ilana koyup bekleyin derim. Bir mal var ve bunun elbette alıcısı olacak bu nedenle en optimum orandan satın derim. Hastası var bu araçların
    Arkadaşım adam orasını düşünmüyor bu arabaların halkın gözünde o kadar yer edip alışıldı ki ister istemez huzurlu hissediyorsun benim de babamın taka bir kartalı var bir çok yeni araçtan o keyifli alamıyorum anahtarı tak çalıştır sür her şekilde gider keyfi farklı. Aracın limitlerine uyduğun sürece ve bakımlı olduğu sürece birşey olmaz karşı taraftan ise ona zaten yapacak bir şey yok Allah rahmet eylesin.
  • Maks 150 bin eder . Aslında hurdaya gitmesi gerek ama ülkemizin ekonomisi malum

• Moueson kullanıcısına yanıt

Aslında zamanına göre kötü olmayan araçlar olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda 2016 model 3.20i f30 araca ve 2009 mini cooper s araca sahibim. Tabiki kıyaslama yapılamaz ama tofaşı kullandığım da kendimi daha bir rahat hissediyorum:)

• Binemeyenler duraklar da bekliyor 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çakıltaşı__1 kullanıcısına yanıt

Tofaşı kullandiginda kendini nasıl daha rahat hissediyorsun arkadaşım ! Tofaş la bir kazaya karışsan cesedini araçtan zor çıkarirlar. Bu araçların trafikte olması ciddi sıkıntı

• bazı geri çağda kalmıs insanların ilanına bakarsak tofaslar 400e bile var ciddiyim.

lakin bence bu araba 200 e rahat gider hastasına he ama sana kalmış 400 e de koyabılırsın 200 e de

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım adam orasını düşünmüyor bu arabaların halkın gözünde o kadar yer edip alışıldı ki ister istemez huzurlu hissediyorsun benim de babamın taka bir kartalı var bir çok yeni araçtan o keyifli alamıyorum anahtarı tak çalıştır sür her şekilde gider keyfi farklı. Aracın limitlerine uyduğun sürece ve bakımlı olduğu sürece birşey olmaz karşı taraftan ise ona zaten yapacak bir şey yok Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Saat Kaç TL Eder
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam benim görüşüm her ne kadar artık miadını doldurduğunu düşünsem de yüksek bir fiyat yazın çünkü hem sizin için hem de alan için manevi değeri olacak. Alan kıymetini bilsin satan da parası işine yarasın 150-200 para değil artık o paraya teneke çürük dolu tofaşlar satılıyor.

• Etzel45 kullanıcısına yanıt

Hocam aslında evet manevi değeri gerçekten maddi den daha yüksek benim için. Ama vedalaşma zamanı geliyor insanın. 1 aydır otoparkta yatıyor muayenesi ayrı , sigortası , uğraşması zaman ayırması ayrı . Aslında trafikten çektirip saklayasımda var .

Arabanın sağında ki solundaki vuruklar fiyatı düşürecek gibi geliyor ama onu da alan arkadaş boyasız macunsuz olduğuna saysın diye düşünüyorum. fiyat olarak 225 civarı yazsam ne yüksek ne düşük olur o zaman

• 300 yaz. Temizi iyi para ediyo bunların

• Yerinizde olsam yüksek yazıp bir süre beklerim hastası olan alırsa alır olmadı indirirsiniz.

• 96 s tutulan tempra motor iyidir güzeldir fakat bu renkler çok tutulmadı yani renginden dolayı ilk -

ikincisi de gördüğüm kadarıyla far sinyal panjur orjinal değil ufak bi kazası var mı önden? keyfi mi değiştiniz anlamadım

koltuklar ne durumda genel kondisyon ne durumda difransiyel atma ötme varmı vites geçişleri nasıl torpido nasıl çatlak ne boyutta bunlara bakmak lazım

• 250-300 arası rahat gider orjinal araç km düşük seveni çok olur

• 650 bin yaz

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

Far sinyal panjur ön tampon artık solduğu için opar ve farba far bulup orjinal şekilde ben değiştirdim. Önden kazası hiç olmadı. Torpido da çatlaklar var. Koltukları yine renk solduğu için döşeme yapmak yerine kendim komple değiştirdim. Motor , diferansiyel vesaire kusursuz. Direksiyon kutusuna değiştirttim.

Bu araç kaç lira eder ?

Bu araç kaç lira eder ?

Bu araç kaç lira eder ?

Bu araç kaç lira eder ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakıltaşı__1 -- 19 Şubat 2024; 23:50:59 >

• 300bin tl yi zorlar gibi geldi

• ihtiyacınız yoksa satmayın dursun her zaman güvencedir

• yorumları okuyorumda millette hep bir bahane var geçin bunları,tofaşla onla göre gidersin hiçte bir şey olmaz,herkesin yeni otomobili olacak diye bir durumu yok

neyse otomobil düzgün duruyor ben beğendim 320 yazıp beklerim,hakkınızda hayırlı olsun

• piyasayı yükseltenler al satcılar dolmuş konuya yok hastası var yok manevi değeri nedense hep aynı laflar bir insan neden 30 senelik tofaş hastası olur sanki bana sınırlı üretim premium bir araba

hurdaya çıkması gereken araba 300 bini zorlarmış aynen

• Yorumlara bak yahu bedava versin arkadaş o zaman konuya yazan kişilerin araçlarının da piyasa eder değeri ne kadar merak ediyorum onların aracı da o kadar etmez yarı fiyatına versinler o zaman, nasıl bir akıl mantık var siz de anlamıyorum. Ne kadara alıcısı varsa o fiyattır sen beğenmedin diye 300bin etmeyor değil yani Ne değişik adamlar var… kendileri satarken kaktırır başkasına gelince hurdaya ver he oldu.

Bence bir galeriye sorun kaç verir diye üstüne %30 ekleyip ilana koyup bekleyin derim. Bir mal var ve bunun elbette alıcısı olacak bu nedenle en optimum orandan satın derim. Hastası var bu araçların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 20 Şubat 2024; 6:21:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.