300bin tl civarında olup hurdaya çıkmayacak araç var mı? 300bin tl = hurda zaten. 2015 model araba alınabiliyor da biz mi bilmiyoruz ? Bir fikri savunurken argümanlarınız sağlam olsun bari < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu araç kaç lira eder ? (2. sayfa)
-
-
e46 coupeyi rahmeti babamın yüklü borcu çıktığı için satmak durumunda kaldım,e abi otobüslemi gideyim ordan oraya 97 tipo alabildim mutluyum,buda eski ne yapayım şimdi yine yükseltiriz zamanla yapacak bi şey yok :)
-
Hocam hastası denk gelirse iyi para eder. Araç düşük km ve orjinal sayılabilecek bir temizlikte
-
Anladım hocam. Teşekkürler yorumunuz için. Babamın zamanında otoparka sürttüğü ufak tefek vuruklar sadece biraz kafamı karıştırıyor. Vurukları yaptırsam boyalı olacak değeri düşecek yaptırmasam yine düşecek gibi düşündüm. Sizce ne yapmalıyım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boya kesinlikle yaptırma. Alan yaptırsın.
-
237450 tl
-
Teşekkür ederim hocam. O zaman direkt bu şekilde ilan vereyim. Haftaya muayene yaptıracağım. Sıfır muayeneli şekilde satmış olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaptırma hocam satarken ne kadar küçük bir çizikti önemsiz bir şey de desen kabul etmiyorlar.
-
elimden tofaş geçti hatasız boyasızına kadar da bindim ikiye bölüp kaynak yapılmışına da bindim araban güzel kendince eksiklerini gidermişsin ama benim gözümde şu piyasada 220 bine satarsın zorlarsan 230 belki ama üstünü düşünemiyorum çünkü rengi dediğim gibi tutulmadı beyaz olsa biraz daha değerli olurdu
-
Arkadas Aynen haklı 300e gider diyenler kafayi yemis gider punto egea linea alirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
230- 250 bine gider. Güneşten korunabilseydi orijinal farları, çatlaksız torpidosuyla 300 bini zorlardı.
-
Yahu zaten kimse keyfinde almıyor bu arabaları. Şartlarımız belli. Ülkede düzgün bir toplu taşıma zatem yok. Çile çekmek üzerine kurulu tamamen. Milletin ağız kokusunu çekeceğime tipoya binerim. Ne otobüs beklerim ne de millet ağız kokusunu çekerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X