Renault Taliant tutulmadı mı ?
Egea aracımla kaza geçirip servise bıraktım. Kasko ikame araç olarak otomatik taliant verdi. 1.0 turbo + otomatik joy paket hani şu teyp ekranı olmayan paket. Benim aracım 1.4 atmosferik motordu. Taliantın direksiyonu daha hissiyatlı geldi bana. Performansı tabi daha önde. 3 silindirin titreme sorununu saymazsak motor+şanzuman+sürüş keyfini(tabi parasına göre) çok beğendim.
Turbo+otomatik kombinasyonu haricinde her konuda Egea'dan açık ara kötü yalnız. Yol tutuş, süspansiyon, kalite hissiyatı, ses yalıtımı, camların kalınlığına kadar Egea önde..
Fakat yine de kısıtlı bütçeyle turbo+otomatik olarak alınabilir. Ben bile düşündüm ama baktım piyasada çok az var. Bu araç neden tutmadı ? 2024 yılında hala alınır mı ? Kullananlar bilgi verebilir mi ?
Malum sitede ölücülerle, ayaklı galericilerle, kaba saba insanlarla uğraşmaktan bıkanlar malum 3-5 aşağısı olsun kafam rahat olsun diye bu firmalara yöneliyor. Daha önce satan varsa en önemlisi en iyi teklifi hangi firma veriyor ? Mesela hepsini tek tek denemek istiyoruz diyelim. Teklifleri kaç gün geçerli oluyor ? Hangisinden memnun kaldınız ? Aracını satanlar bilgi verirse faydalanalım.
LPG kitlerindeki OBD ne işe yarıyor ?
|
x
x
Bugün bir kaç bayi ile görüştüm. Birisi üç gün sonra araç teslim dedi. Liste fiyatı 200.900 TL olan Megane 1.3 joy paket için biri 195 biri 196 fiyat verdi.
İsteyenler sipariş verebilir artık yavaştan normalleşme başlayacak gibi.
Yanlış anlamak isteyenler için yazıyorum. EKONOMİK NORMALLEŞMEDEN BAHSETMİYORUM.
İki ay öncesine kadar yok geçiyorlar, zorla aksesuar satıyorlar, sipariş sırasına yazıyorlardı. Fırsatçılar sahibinden de sıfır alıp bayiden pahalıya satıyorlardı bahsettiğim durum budur.
Silinsin
Silinsin
Bir insan bu arabayı neden alır ?
|
Egea 1.4 vs Focus 3 1.6 Dizel
Silindi
|
|
Son Giriş: 1 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.962
İkinci El Bölümü Mesajları: 69
Konularının görüntülenme sayısı: 487.081 (Bu ay: 5.957)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.591 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası