dolu hasarlı komple boyalı araç alınır mı
dolu hasarından dolayı komple boyandığını söylüyor satıcı expertize açık diyor, aracı yetkili servisten almış oradan teyit edilmiş, fiyatı piyasadaki muadillerine göre 150 bin kadar ucuz, alırsam satmam çok zor olacak biliyorum bende piyasasından aşağı satacağım okey, neye dikkat etmeliyim expertize götürürnce boyanın nasıl yapıldığına dair görüş beyan edebilirler mi ? başka bir değişeni yok aracın
Mac-Windows HDD problemi
arkadaşlar elimde wt 1 tb taşınabilir hdd var 2 yıl kadar önce exfat formatına getirmiştim,windows ve mac için ortak kullanım bu şekilde oluyor diye,windows ve mac cihazımdaki verileri yedekledim 500 gb civarı
kardeşim macbook'u güncellemiş hdd artık macbookta çalışmıyor ( sürüm ile alakalı mı acaba ) takınca sadece bilinmeyen cihaz olarak gözüküyor
windowsta ise sorun yok açılıyor
çıkmaza girdim resmen macbookta yer kalmadı verileri aktarmam lazım ama hdd kullanamıyorum,windowsa verileri boşaltıp mac os formatında yeniden biçimlendirsem windowsta o kadar yer yok bu işlemi yapsam bileri windowsa attığım verileri tekrar atamayacağım
verileri kaybetmeden aleti macos formatına geri çevirebilir miyim
Turknetten-Milenicoma Geçtim
Turknetten kaçıyorum iss önerisi
|
Turknet İnternet gecikmesi
|
Fold kedimi hangi ırk ile çiftleştireyim
|
|
Kedimin yatağında bulduğum canlılar
|
iphone 6 pil değişimi 300 lira ?????
|
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16.037
İkinci El Bölümü Mesajları: 340
Konularının görüntülenme sayısı: 85.532 (Bu ay: 876)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12.026 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic