Şimdi Ara

dolu hasarlı komple boyalı araç alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dolu hasarından dolayı komple boyandığını söylüyor satıcı expertize açık diyor, aracı yetkili servisten almış oradan teyit edilmiş, fiyatı piyasadaki muadillerine göre 150 bin kadar ucuz, alırsam satmam çok zor olacak biliyorum bende piyasasından aşağı satacağım okey, neye dikkat etmeliyim expertize götürürnce boyanın nasıl yapıldığına dair görüş beyan edebilirler mi ? başka bir değişeni yok aracın

• Dolu hasarında neden göçük düzeltme yapılmadı komple boyandı önce bunu sorgularım. Bunun mantıklı cevabını alırsam dolu göçükleri düzeltilmeden direkt macun çekilip mi geçildi sonra bunu sorgularım.

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

teşekkürler bu görüşünüzü beyan edeceğim, yanımda iyi bir usta bulup onunla da gideceğim araca bakmaya

• Piyasa arabasıysa alınır neden alınmasın her malın bir değeri var.
  • Benim başıma geldi. Aracın tavanında 200 küsür dolu izi oluştu. Ama hepsi boyasız göçük-dolu düzeltme / çektirme ile yapıldı. Benim araç mitsubishi idi. Bazı araçların saç kalınlığı, boyası vs yüzünden bu işlem yapılırken boya tamamen kalkıyormuş ve boyasız olması imkansızmış. Sanırım bu bahsedilen arabanın da boyası/metal kalınlığı nedeniyle bu işlemi yaparken boya kalktığı için mecburen komple boyamışlardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.