Merhabalar, bugün Megane 4 bir aracı ekspertize soktuk. Aracın arkadan hasarı var fotoğrafı aşağıya ekliyorum. Büyük bir hasara benzemiyor ama arka şase ucu işlemli olarak geçiyor. -stepne havuzu (sanırım fibermiş, demir değil) değişmiş -bagaj kapağı değişmiş -arka panel değişmiş -arka tampon onarılmış. hasar fotoğrafı: sizce böyle bir araç alınır mı? Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? edit:düzeltme < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexusnitro -- 25 Ağustos 2024; 1:11:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadan hasarlı araç alınır mı?
-
-
Hocam herşey fiyata bakar pert araç bile alınır yeterki fiyatı emsallerinin altında olsun sonuç olarak siz bu araca birkaçyıl binip satacaksınız satacağınız zaman sizde müşteri bulmak için uygun fiyat yazmanız gerekecek yani ucuza alıp ucuza vereceksinizki çabuk elden çıkartabilesiniz ama emsalleriyle aynı fiyat veya fazlasını istiyorsa elbetki alınmaz
Edit:fotoyu yeni gördüm bu kaza ile yazdığın hasar uymuyor bu kazada bagaj kapağı değişecek bir durum yok arka şaseyle bu kazanın alakası yok daha önce daha büyük bir kaza yapıp aracı sigortasız yaptırmış olabilirler bu resimde küçük kaza süsü vermek için gibi sanki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paker -- 25 Ağustos 2024; 0:56:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam satıcının anlattığı hikaye, ruhsattaki tescil tarihi ve hasar kaydı tarihleri ve hasar kaydının ekspertiz raporu tamamen uyuşuyor. Bagaj kapağı değişen bana da saçma geldi biraz haklısınız.
bu arka panelden kasıt plastik tampon değilmiş. Arka şaşeye bağlı demir bir sac. Haliyle değiştiği için arka şase ucuna işlem yapılarak değiştirilmesi mümkünmüş( eksper böyle söyledi)
Aracın fiyatı uygun, kilometresi düşük ve iç kozmetiği gayet güzel. Sadece arka şase ucu işlemli yazıyor olması ilerde satarken bana problem yaratır mı ve aracın güvenliği açısından bir sorun yaşar mıyım böyle bir endişem var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemler serviste yapıldıysa o bagaj kapağının değişmesi çok normal, arka şasi ucu dedigide şasinin tamponla bağlantı panel ve ayağı olabilir. Eğer fiyat olarak dediğiniz gibi uygunsa alınır. Aracın şasi ve motor nosu elinizde varsa renault port uygulamasını indirin aracın servis geçmişine bakın. Hasar detaylarıda serviste yapıldıysa orada yazacaktır.
Bu kazadan değil şase işlemi belli. Kesinlikle başka bir iş var bu işte gözünüzü açık tutun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En azından önden kazalı araç almaktansa arkadan kazalı araç almak daha iyidir.
Ekspertize sokun aracı sadece denildiği gibi arka tarafta değişen varsa diğer taraflar orjinalse alınır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 25 Ağustos 2024; 4:16:0 >
Tam tersi arkadan kazalı aracın şasesi ön göre daha yakın. İşlemli olması muhtemel olduğu için önden vuranın alınması mantıklı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
serviste oldu ise alırım,kaydı kuydu varsa
onun haricinde almam
-
Ben olsam kaza resimlerini görmediğim aracı almazdım.
-
Aracı ekspertize soktuk zaten. Ekspertizde satıcının belirttiği her şey birebir çıktı ancak arka panel değişimi için arka şase uçlarına işlem yapıldığını bilmiyordum. Ekspertizde arka şase uçları işlemli olduğunu öğrendim yani.
araç yetkili serviste yapılmamış ancak yapan servisin tüm faturaları, değişen parçaların kayıtları, onarımları her şeyi mevcut. aracı yapan kişi serviste yapılıyormuş gibi onarma yerine değişim yoluna gitmiş.
bu arada kaza resimleri mevcut, paylaşmıştım yukarda.
Şase işlem görmüşse almam ben. Belki de dediği gibi ufak bir şeydir ama bana ne? Denizde kum, ilanda araba. Gerek yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kaza fotoğrafları mevcutsa, tüm işlemler yetkili serviste eksiksiz yapılmışsa, bagaja su almadığını teyit ederek, fiyatı göz önünde bulundurup alırdım.
arkadan kaza, yan ve öne göre daha risksiz, sürpriz çıkarmaz.
Dediğinize benzer kaza yaşadım daha önce. Yetkili serviste bagaj kapağı arka panel bagaj havuzu onarımı yapıldı. Satarken fotoları gösterdim öyle de yaklaşık 1 sene kullandım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Tramer kadar fiyat düşüp sattım. Yetkili serviste veya faturalı yapıldıysa kesinlikle alırım fiyatı da uygun olursa. Uygun alırım uyguna satarım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- opel astra 1.4 enjoy yorumları
- toyota hilux en çok tutulan modeli
- motor bloğu çatlağı nasıl anlaşılır
- kaput keçesi olmazsa ne olur
- suzuki s-cross kronik sorunları
- bayiden sıfır araba fiyatları
- ıoniq 6 fiyat listesi
- honda jazz hibrit yorum
- bmw ix2 2024 fiyat
- amarok 4x4 sifir fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X