Araba hiç masraf açmasa bile değer artışı yönünden bi sene sonra satsam cok bi kâr edemem gibi ekonomi sınıfı araçlara göre. Sizce bu arabaya binince iyiki binmişim diyebilir miyim? Rahatlık konfor yol tutuşu iç mekan kalitesi vs yönlerden. 100 bin civarı b ve c segment daha modeli yüksek araçlara göre nasıl olur. Abimde iki araç var biri astra j 1.4 turbo diğeri 99 model 320i. Astrayla 160 170 bas git hiçbir şey hissettirmiyor bmw yle aynı hızlarda uçuyor gibi gidiyorsun diyor. Alsam mi yoksa elimdeki paranın üzerine kredi çekip daha böyle ekonomik piyasa arabası mi alsam karar veremiyorum. 130 a kadar çıkabilirim o paralara ne alınabilir c segmentinde?
Kiracı olarak oturduğum ev satıldı?
Eski ev sahibiyle 15Nisan 2021 tarihinde 12 aylık bi sözleşme yapmıştık. Kiralarımı günü gününe öderim. Adam ben evi satacam başka ilden ev alacam dedi sattı. Satın alan kişi de ikinci evi olarak aldı. Dediği o yani. Şimdi de beni arıyorlar biz eve zam istiyoruz bu paraya ev yok bu civarda filan. Emlakçı sizin eski ev sahibiyle yaptığınız sözleşme ev satıldığı andan itibaren hükmünü kaybetti diyor. Aranızı bulurum diyor kira artışında. Benim sözleşmede 15 Nisan 2022 ye kadar. Ben şimdi hem evden çıkmak istemiyorum kontrat süresi bitene kadar hem de kira zammı istemiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim.
Buzdolabı motoru hiç durmuyor?
İyi akşamlar. İkinci el Siemens nofrost bi dolap aldım soğutma sıkıntı yok ama motor hep dırrr diye çalışıyor hiç elektriği kesip stop etmiyor. Bugün biraz dinledim içindeki fan duruyor onda sıkıntı yok az bekleyip tekrar çalışıyor. Rezistansta da sıkıntı yok fan durunca rezistansı ısıtıyor. Tek sorun motor neden hep çalışıyor. Normal bi dolapta motor 15 20 dk yarım saat basar sonra stop eder. Buzdolabı baya kurcaladım ama birşey bulamadım. Üstte elektronik kartı var altta da çevirme ısı ayarlı. Öyle fazla çalışıp gereğinden fazla dondurma filan da yapmıyor. Niye durmuyor anlamadım. Günde 2 3 kw elektrik yiyor bazen ölçüyorum elektrik sayacını.
|
E39 ve E46 kullanan var mı ?
|
|
|
bu devirde e46 alınır mı?
|
30 35 bin tl civarında araç ?
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 454
İkinci El Bölümü Mesajları: 42
Konularının görüntülenme sayısı: 35.633 (Bu ay: 706)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 40 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası