Araba hiç masraf açmasa bile değer artışı yönünden bi sene sonra satsam cok bi kâr edemem gibi ekonomi sınıfı araçlara göre. Sizce bu arabaya binince iyiki binmişim diyebilir miyim? Rahatlık konfor yol tutuşu iç mekan kalitesi vs yönlerden. 100 bin civarı b ve c segment daha modeli yüksek araçlara göre nasıl olur. Abimde iki araç var biri astra j 1.4 turbo diğeri 99 model 320i. Astrayla 160 170 bas git hiçbir şey hissettirmiyor bmw yle aynı hızlarda uçuyor gibi gidiyorsun diyor. Alsam mi yoksa elimdeki paranın üzerine kredi çekip daha böyle ekonomik piyasa arabası mi alsam karar veremiyorum. 130 a kadar çıkabilirim o paralara ne alınabilir c segmentinde? |
E46 320i alsam pişman olur muyum?
-
-
HOCAM HAYALİNSE AL. İÇİNDE UKDE KALMAMIŞ OLUR. EN AZINDAN ALDIM BİNDİM DERSİN.
-
Devir ekonomi devri. İnsan hayallerinden vazgeçip cebini düşünüyor.. araba piyasası da malum her geçen gün artıyor. Elimdeki parayı yatırıp bi araba almak istiyorum biraz da kredi çekmeyi düşünüyorum. Krediye ödeyeceğim faizi zaten arabanın değer artışı karşılıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ali000Devir ekonomi devri. İnsan hayallerinden vazgeçip cebini düşünüyor.. araba piyasası da malum her geçen gün artıyor. Elimdeki parayı yatırıp bi araba almak istiyorum biraz da kredi çekmeyi düşünüyorum. Krediye ödeyeceğim faizi zaten arabanın değer artışı karşılıyor.
BU ÜLKEDE DEVİR HER ZAMAN EKONOMİ DEVRİ. BEN ŞÖYLE OH BE DEDİĞİMİ HATIRLAMAM. O YÜZDEN EĞER GÖNÜLDEN GEÇİYORSA ALIN DERİM. HA YOK EKONOMİK KAYGILARINIZ YÜKSEKSE MANTIĞINIZI DİNLEYİN..
-
Ekonomi düşünüyorsan bu saatten sonra alacağın E46 dan hayır gelmez.
-
Ekonomi düşünüyorsan 22-23 yıllık otomobilden uzak dur.
-
Ben aldım mutluyum, kapısına bmw koymamış adamlardan fikir alırsan alamazsın bu arabayı sağda solda canı çıkan araba almadığın sürece mis gibi arabadır sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim -
-
eski bir bmw sahibi olarak bu yaşlarda alacağın her bmw adamı motor ustası yapar. bu yüzden geçmişi belli elden ele gezmemiş bir araba alman lazım.
alacağın kişinin yaşı mesleği kaç yıldır bu arabaya sahip olduğu hepsi araç hakkında fikir verir.
en ufak bir parçası modifiye edilmiş bir bmw alma. tamamen fabrikadan çıktığı gibi görünmeli. sırf göze hoş geliyor diye replika janta çin malı takılmış araç alma.
aldığın arabanın sahibine hangi marka filtre, motor yağı alıyorsun diye sor?
düzgün cevap veremiyorsa alma o arabayı.
-
O yaşta yağ yakmayan bmw yoktur. 2004 3.16 E46 sahibiyim. -
2015 1 serisi sıfır alınmış bmw yi kullanıp satmış biri olarak..
5 serisinin altında ve özellikle 20 yaş üstü bmw sittin sene alınmaz ocağına incir ağacı diker..
klasik sözü söylemek durumundayım ilk sahibi bmw ye sonrakilere malesef bmw biniyor
bu hem kullanıcı kitlesi yönünden,hemde aracın arıza potansiyeli çok yüksek sportif üretildiği için
tavsiyem uzak dur..
-
Var, bendeki 98 model hemde 302 binde -
Çok yakar, sanayiye düşersende iyice yolmadan bırakmazlar, başın ağrır.Zaten temizini bulmak çok zor, bence elinizdeki parayla alabildiğiniz en yeni model aracı almaya çalışın hem öyle eski nesil bmwlerin parçalarıda ucuz değildir, geçen birisi e34 soruyordu alınır mı diye arabanın cam fitilleri bile değiştirmeye kalktığında binlerce lira tutuyor.Uğraşılmaz öyle arabalarla, üzer.Tabi sizin bileceğiniz iş, geliriniz iyiyse sizi zorlamayacaksa alın ama tüm paranızı bu arabaya gömmeyi düşünüyorsanız çok üzülürsünüz.Masraf açarsa açıkta kalırsınız.O yaşta bmwlerde genel olarak yağ kaçakları su eksiltmeler felan görülür, otomatik şanzımanlı olanların bazıları revizyon görmüştür motorların çoğu rektefiyelidir zaten.Yeni bir rektefiye için belkide gerekli limitleri sağlayamayacak durumda olabilir yani sandık motor almak zorunda yada aracı herhangi bir durumda zararına satmak zorunda kalabilirsiniz.Bence riskli iş ben olsam bulaşmazdım öyle söyliyim.
-
Buraya yorum yazanlar ömründe bmw ye sahip olmamış insanlar temizini bulursan drek al kalite kokuyor adamlar 2000 yılında öyle güzel arabalar yapmışki şuanda o konfor kalite duruş yok e46 e36 parçalarıda ucuz çıkması boldur . Motor contayı yakmamışsa şase podyelerde işlem yoksa şanzımanda vites geçişleri güzelse alınır bmw nin keyfine varan zaten başka arabaya binmez 100 bin tl ye fiat reno cart curt tenekelere bineceğine eski model bmw ye bin daha iyi -
BMW nin eski modelleri yani şöyle diyeyim eski derken buna 2015 bile diyebilirsin arızaları Ocak söndürür.sanayide de çözüm olmuyor uydur gaydirla servisin elindede ayvayı yersin kisaca.Bwm alacaksan herturlu paran olmalı sıfır veya eski farketmez.Bu sözü çevremde bu işe girisenlere hep söyledim BMW erken yıpranan bir araç en azından Mercedes ve audiye göre hepsi dediğime geldi -
eniştem 2001 model e46 kasa 3.20i almıştı. çok güzel gidiyordu konforu güzeldi, zaten kobra takibindeki arabaydı. ama felaket yakıyordu ve masraf çıkardı mı tam çıkıyordu. o yüzden sattı.
-
burdakiler zaten hep fasulye sırığı..)
kuzenim 3 serisi nin motorunu yaktı aracı daha toparlayamadı o denli masraf çıkınca sattı..
1 serisi bmw yi 2015 joy plus yeni sattım, 3 serisi vardı sattık onuda halen 5 serisi 2017 model aracı aktif olarak kullanmaktayız.
bu araçların kullanıcı kitlesi ve kendileri kullanım olarak çabuk yıpranıp arızaya meyilli
eski bir araç ocağa incir ağacı diker
burada anlatmak istediğimiz detay yürütme maliyeti.
bir renoya yaptığın ön takım ile bir bmw ye yaptığın ön takım arasında uçurumlar var en basiti...
-
97 e36 sahibiyim. Alınmaz. -
Sürerken keyif alırsın, sanayiye düşünce lanet edersin, sanayiden çıkıp cebin hafifleyip, tekrar koltuğunua oturunca çok para verdim ama değdi sana aslanım dersin yine keyif alırsın.... Sonra yine bir yeri kırılır, yenisini bulamzsın çıkmacı dolaşmaya başlarsın, çıkmasına bile uçuk rakamlar çekerler. Bir gün canına tak eder, satışa çıkarırsın, satarken sevinirsin, sonra premium olmadan sıradan bir araba alınca Bmw'nin keyfini hissini bulamazsın. Ahhh neden sattım ne güzel arabaydı diye kafanı duvarlara vurursun. İşin kötüsü 0 km olanına paran yetmez, mecbur orta direk araçlara mahkum kalırsın. Sonra otomobillerden nefret eden bir adam olur çıkarsın.... Bizzat yaşanmış tecrübedir.
-
7.kattan düşüp düzülmüşü çok.
Temizini bulursunuz inşallah.
Millet heves ediyor ama temiz Civic ve BMW bırakmadılar piyasada !
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
eski bir bmw sahibi olarak bu yaşlarda alacağın her bmw adamı motor ustası yapar. bu yüzden geçmişi belli elden ele gezmemiş bir araba alman lazım. alacağın kişinin yaşı mesleği kaç yıldır bu arabaya sahip olduğu hepsi araç hakkında fikir verir. en ufak bir parçası modifiye edilmiş bir bmw alma. tamamen fabrikadan çıktığı gibi görünmeli. sırf göze hoş geliyor diye replika janta çin malı takılmış araç alma. aldığın arabanın sahibine hangi marka filtre, motor yağı alıyorsun diye sor? düzgün cevap veremiyorsa alma o arabayı. |
Benzer içerikler
- akü ömrü ne kadar
- mitsubishi asx yorum
- en iyi fm transmitter
- hibrit araçlar neden tutulmuyor
- debriyaj bilyası sesi
- renault zoe pil değişimi fiyatı
- dacia jogger otomatik vites
- ıoniq 6 fiyat listesi
- 2024 clio özellikleri
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X