merhaba, daha önce konusunu açmıştım clio aldım diye. 2020 icon paket olmasına gayet dolu olmasına rağmen hiç memnun değilim bu arabadan. oyuncak gibi geliyor, vites bölgesinden trim sesleri vs çok rahatsız ediyor. motorundan tutun donanımlarına hiç beğenmedim kısacası arabayı, 2016 model skoda rapid spaceback vardı bizde o araba bu cliodan çok daha iyiydi. Mesela kablosuz şarj var arabada ama araba viraj alırken tümsekten geçerken vs telefon yerinden oynayınca şarj kesiliyor, bu ne saçmalık? (diğer kablosuz şarj olan araçlarda da böyle mi bilmiyorum) şimdi sorum şu sizlere, 2020 model octavia 1.0 e-tec premium bir araç kestirdim gözüme. Henüz 30 binde sahibi 1.5 milyon istiyor. Normalde çok bu fiyat ama araba gerçekten çok dolu. (bana göre) 2 sorum var sizlere
Cok tesekkürler aşağıya arabanın donanımlarından biraz ekliyorum. led matrix far, Siyah yarı deri koltuklar, ön koltuk ısıtma, Direksiyon ısıtma Kör nokta uyarı asistanı Kablosuz şarj Otonom sürüş - Sürücüsüz seyahat ( Yaya Algılama, Tabela Algılama,Şerit Değiştirme Asistanı, Şerit Takip Asistanı, Ön/Arka Çarpışma Önleyici, Adaptif Hız Sabitleme-ACC ) Otomatik park etme _ parktan çıkma Park Asistanı ( Arka Kamera + 360* park sensörü ) Elektrikli ve Ayakla Açılıp / Kapanan Arka Bagaj ( 600 lt ) sahibi olan arkadaş bu ekstraların değeri 500 bin tl en az diyor ek olarak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerminator -- 10 Ekim 2024; 15:58:24 > |
cliodan memnun değilim, bu paraya octavia geçilir mi?
-
-
Geçilir tabi ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1500 1.0 motora çok pahalı değil mi?
1700e 1.5 sportline satılıyor.
Geçilir geçmesine onda bir sorun yok lakin 1500 çok pahalı geldi 1.0 için.
Gider 3.5tfsi bir önceki kasa audi alırım şahsen beno paraya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 10 Ekim 2024; 16:13:51 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam bahsettiğiniz araçlar bu dolulukta mı? otonom sürüşten tutun otomatik park 360 kamera acc vs vs
-
Çok ihtiyacın varsa alınır. Benim için o donanımlar olmasa da olur
Yani 1700 verip sportline alırsanız full paketini almış oluyorsunuz.
Ben gidip hiç kullanmayacağım donanımlar var diye 1.0 almam lakin herkesin bütçesi istekleri birbirinden farklı.
Şuna bir bakabilirsiniz 1 parça boyalı daha düşük kmler 1600e var.
https://www.sahibinden.com/s/F4Kcyqe8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 10 Ekim 2024; 16:17:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Octavia tabii ki cliodan çok daha iyi bir araç ancak istenilen fiyat bence 1.0 motorlu bir araç için çok fazla gibi geldi. A3, Golf, Passat (1.5 tsi) bile alınabilir bu fiyatlara. Ha otomatik park önemli diyorsanız mesela, benim A3 te de var, bir kere bile kullanmadım.
-
hocam otomatik park kesinlikle önemli değil ancak Otonom sürüş - Sürücüsüz seyahat kesinlikle önemli.
-
led matrix far, Otonom sürüş - Sürücüsüz seyahat, Park Asistanı ( Arka Kamera + 360* park sensörü ) şu özelliklerin olduğu daha mantıklı her araca açığım aslında.
yoksa bana da çok pahalı geliyor bu fiyata 1.0 motorlu bir araç...
-
bir iki örnek atayım, araçlar ile hiçbir alakam yoktur bu arada. Daha yüksek km ya da daha düşük model çok iyi araçlar bulunabilir bu arada.
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-garage-bursa-civic-1.5vtec-executive-plus-guvenlik-paket-hatasiz-1202252316/detaywww.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-oz-aktas-otomotiv-1201050220/detay
-
Chr almadım clio aldım para cebimde kaldı diyordun :D şimdi o paraların cepten çıkma zamanı
reis sana fazla bulaştım bilerek :D ciddi değildim dikkate alma fazla beni...
ama yine chr almam bu arada o parayı o teneke arabaya vermem. zaten o yüzden bak gelmiş 2020 model octavia soruyorum neredeyse chr parasına :D
-
hocam çok teşekkürler uğraşıp ilan bulup atmışsınız var olun...
octavia fena değil gibi duruyor sizin attığınız. yarı otonom sürüş yok sanırım ama yine de bu da fena değilmiş... 1300e falan verse hele 200k fark az değil.
-
Chr octaviadan da kalitelidir bu arada ama o gemi zaten kaçtı 1750 olmuş fiyatı. Octaviaya o parayı vereceğime tonale alırım dizel ti
Chr nasıl Octavia dan daha kaliteli ??? Abartmasak mi
Mesela hangi konularda üstün octavia ?
Yol tutuş , malzeme kalitesi , hacim , bagaj daha sayayım mi
chr'nin octaviadan üstün olduğu tek konu yakıtıdır büyük ihtimalle (özellikle benim attığım ful donanımlı olanla kıyaslayınca)... ki 1.5 etec motor da bildiğim kadarıyla çok yakmıyormuş, tecrübem yok ama sadece duyduğum.
-
Şimdi, clio (2013 dizel+edc+icon) ve octavia (2015 dizel+dsg+elegance) sahibi olarak şunları söyleyebilirim:
Birincisi iki aracın segmentleri farklı kıyas bile yapılamaz. Clio ya göre daha sorunsuz araçtır octavia. Bakımlarını düzenli yaparsanız uzun süreler size sorun çıkartmayacaktır ayrıca trim sessizliği konusunda sizi rahat ettirecektir. Dsg için aynı şeyleri söyleyemem her an herşey olabilir.
Uzun yolda Octavia kullanırken kendimi daha güvende hissetsemde şehir içinde sürüş keyfim kesinlikle clio dan yana olacaktır. Bu arada şu an altımda karoq var uzun yolda gözüm octavia yı arıyor.
Dsg yi dert etmem dersen ve eğer imkanın varsa bir dakika bile düşünme geç derim. Ama bahsettiğin fiyatlar biraz yüksek geldi bana.
-
çok teşekkürler hocam
şehir içi neden clio? ufak diye mi?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Chr octaviadan da kalitelidir bu arada ama o gemi zaten kaçtı 1750 olmuş fiyatı. Octaviaya o parayı vereceğime tonale alırım dizel ti |
Malzeme kalitesi ve yol tutuş olarak hiçbir üstünlüğü yok. Sedan aracın bagajı doğal olarak daha büyük ancak yükleme verimliliği her daim düşüktür. Clio yerine alınacak araçta da bagaj büyüklüğü aranmaz herhalde Mqb a1 platformu değil chr segmentindeki hiçbir araca yol tutuş olarak üstünlük sağlayamaz. Geyik testlerindeki rezil sonuçlar da bunu temiz bir şekilde destekliyor |
Benzer içerikler
- seat leon en çok tutulan modeli
- lada samara hangi modeli tutuluyor
- porsche cayenne 3.0 diesel kronik sorunları
- dacia sandero 0.9 tce stepway yorum
- 2012 tiguan 1.4 tsi sport style yorumlar
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- renault logan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X