Şimdi Ara

Sıfır Golf 8 1.0 Etsi Dsg Life Paket Alınır Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle ziraat vs. 400 bin tl'lik araç kredisi veriyor mu emin değilim fakat araç kredisi bulabilirsem mevcut aracımı satarak bu aracı almak istiyorum. Aracımı değiştirme sebebim sorunlarla uğraşmaktan, servise götürmekten bıkmış olmak. Hayat içinde iş güç bir çok yoğunluk varken aracın bozulmalarıyla ve sorunlarıyla artık bir saat bile kaybetmek istemiyorum, bu sebeple sıfır bir araç almam istiyorum..

Benim için en önemli noktalara gelirsek:

1) Güvenlik. Araç aile aracı olacak ve olabildiğince güvenli olmasını istiyorum. Gönül isterdi ki Volvo Xc40, Xc 90 falan alalım fakat şimdilik bütçe yetmiyor maalesef. Fiat, citroen, renault vs. Gibi araçlara da hiç güvenemiyorum. Yine güvenlikte orta-üst olarak Golf yeterli olur gibi geliyor.

2) Yakıt. Yakıta zaten gelen ve gelecek olan ciddi zamlar ile önemli bir kalem haline geldi. Otomobilleri de senede 20 bin km civarı kullanıyorum en az. Elektrik menzil sorunu ve sık sık uzun yol yapıyor olmam sebebiyle istemiyorum. Geriye de hibrit veya dizel kalıyor. Yeni modellerde de dizel seçeneği yok, eskinin o verimli 4-5 litre yakan tdi motorları kalmamış. Golf'ün hibrit olması ve şehiriçinde de düşük yakması çok güzel benim için çünkü İstanbul trafiğinde günde 1-1.5 saat vakit geçiriyorum. Chery modellerini de çok inceledim ve beğendim fakat yakıtları neredeyse hibrit golf'ün iki katı fabrika verisi olarak.

3) İkinci el değeri. Genel olarak Golf hayalimdeki araba değil, ülke ekonomisi düzeldiğinde satıp premium bir marka araç almak isterim, bu sebeple de değer kaybının düşük olması da benim için oldukça önemli. Volvo xc 40 alabiliyor olsam mesela ben buna 10 sene binerim derdim ve ikinci el değerini düşünmezdim pek fazla. Chery'den vazgeçmemin diğer sebebi de bu oldu açıkçası. Fiyat olarak Golf'e yakın ama hem daha hızlı değer kaybedecek hem yakıtı çok daha fazla.

Yazdıklarıma göre benim için daha uygun bir araç oneriniz, veya katılmadığınız noktalar varsa yorumunuzu bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sıfır Golf 8 1.0 Etsi Dsg Life Paket Alınır Mı?

Giriş: Volkswagen'in popüler hatchback modeli Golf'ün sekizinci nesli, 1.0 litrelik üç silindirli benzinli bir motor seçeneğiyle sunuluyor. Golf 8 1.0 Etsi Dsg Life Paket, uygun fiyatlı ve yakıt verimli bir seçenek arayanlar için ilgi çekici bir seçenek olabilir. Bu metin, Golf 8 1.0 Etsi Dsg Life Paket'i satın almayı düşünenler için bilgi verici yorumlar ve değerlendirmeler sağlayacaktır.

Motor Performansı: 1.0 litrelik e-TSI motor, 110 beygir güç ve 200 Nm tork üretiyor. Otomobil 0-100 km/s hızlanmasını 10,2 saniyede tamamlayabilirken, yakıt tüketimi 100 kilometrede ortalama 4,9 litre civarındadır. Golf 8'in hafif yapısı ve aerodinamik tasarımı, bu rakamların elde edilmesine yardımcı olur.

Dsg Şanzıman: Golf 8 1.0 Etsi Dsg Life Paket, yedi ileri çift kavramalı Dsg şanzıman ile donatılmıştır. Bu şanzıman, sorunsuz ve hızlı vites geçişleri sağlar, sürüş deneyimini daha konforlu ve dinamik hale getirir.

Donanım Özellikleri: Life Paket, Golf 8'in en temel donanım seviyesidir. Ancak, yine de klima, dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, hız sabitleyici ve seyir halindeyken yaya tespiti özellikli ön bölge yardımı gibi bir dizi standart özellik sunar.

Fiyatlandırma ve Değer: Golf 8 1.0 Etsi Dsg Life Paket'in fiyatı, diğer Golf 8 modellerine göre daha uygun fiyatlıdır. Bu, onu bütçe dostu bir seçenek haline getirir. Bununla birlikte, daha yüksek donanım seviyelerinde ek özellikler ve daha güçlü motor seçenekleri mevcuttur.

Sonuç: Golf 8 1.0 Etsi Dsg Life Paket, yakıt verimliliği, uygun fiyat ve pratiklik arayanlar için sağlam bir seçenektir. 1.0 litrelik motor yeterli güç sağlar ve Dsg şanzıman sorunsuz bir sürüş deneyimi sunar. Ancak, daha fazla donanım özelliği veya daha güçlü bir motor isteyen kişiler, daha yüksek donanım seviyelerini düşünmek isteyebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mild hybrid o kadarda yakıt tasarrufu sağlamıyor ,hybrid olayına kanıp corolla hybridler gibi az yakar düşüncesindeyseniz üzer. Haricinde golf iyidir krediyle alma imkanı varsa çokta düşünmeye gerek yok.

• shebelongstothestreets kullanıcısına yanıt

Hocam peki ne kadardır gerçek yakıtı ? Ekşide falan 7 litre civarı olduğunh da söyleyen var 5 litre civarı olduğunu söyleyen de.

Fabrika verisinde 4.8 - 5.2 yazması umutlandırdı, bir çok rakibinde fabrika verisi değerler daha fazla.

• Golf 8 imp paket kullanıyorum.Daha önce 85 bin km 7.5 kullandım.Golf 8 kalite,his ve yalıtım olarak eskisinden zayıf.Ama ikinci el değeri konusunda haklısınız yükseliyor.

Güvenlik olarak sürücü diz hava yastığı kalktı ön iki yolcu omuz bölgesi hava yastığı eklendi.

Yakıt olarak depo ortalamam 6.5-7.Lifelarda elektrik desteği ne kadar azaltır bilemiyorum.Ama bazı araçlarda bu sistemin uyarı verdiğini biliyorum.

Sorunuz olursa cevaplarım.

• Sözlük Sevdalısı kullanıcısına yanıt

6.6-6.8le gezersiniz hocam

• shebelongstothestreets kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam cevabınız için.

Siz yazdıktan sonra araştırdım açıkçası ve biraz hayal kırıklığına uğradım, Toyota'lardaki gibi tam bir hibrit sistemi yokmuş araçlarda.

Fakat yine de 6.6 - 6.8 litre de oldukça iyi. Üstteki hocam da yazmış, manual modelde 6.5 - 7 litreymiş ortalaması.

Yine toyota hibritlerin MTV'si ve fiyatları da Golf'ten yüksek görünüyor.

• Bence alınır gayet iyi bir araba. Eski Golf sahibi olarak o tadı a3 sedanda alamadım. Golf trendlinedı a3 sedanda o güne göre fulldü.

Şu an toyota corolla cross kullanıyorum benim kullanımında cross hybrid 5-5.5 arası değişiyor, cross hybrid şehiriçinde 4-4.5 arası yakıyor. Alıp 10 yıl filan kullanacaksınız cross hesabıma göre 8.000 kmde diğer suv rakiplerine göre mtv yi çıkarıyor(x2 mtv yi).

Golf her zaman golftür rafinedir, o paraya alınabilecek en iyi c hatchbacktir.

Suv(hacim) ihtiyacınız yoksa golf, suv arıyorsanız cross öneririm.

Bu arada polo 2019 sahibiydim hacim, yakıt nedeniyle sattım. Çocukların okulu 3 km mesafede kışın 8-9 ltleri görüyordum. Crossla ortalama 4 ltlerde gidiyorum. Şehir içinde polo gerçekten çok yakıyor. Ama 120 130 gibi hızlarda 6ltleri rahatça görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfectstrangers -- 17 Temmuz 2023; 0:46:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Gold 1.9 TDI Alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sözlük Sevdalısı

Teşekkürler hocam cevabınız için.

Siz yazdıktan sonra araştırdım açıkçası ve biraz hayal kırıklığına uğradım, Toyota'lardaki gibi tam bir hibrit sistemi yokmuş araçlarda.

Fakat yine de 6.6 - 6.8 litre de oldukça iyi. Üstteki hocam da yazmış, manual modelde 6.5 - 7 litreymiş ortalaması.

Yine toyota hibritlerin MTV'si ve fiyatları da Golf'ten yüksek görünüyor.

son kasa golf pek tutulmadi, sıkışık trafikte 7lt yakitin olur

güvenlik seviyesi markadan markaya değişen birsey değil o bilgi yanlış

ikinci eli prim yapan ve az yakan araba arıyorsan lpg li civic en mantıklı seçenek

• Golf 8 life sahibiyim
    Mayıs da sıfır km olarak satın aldım.
    Muazzam keyifli bir araba.
    İ30(0 km)
    İx35
    Chr
    2008(0 km)
    Troc
    Deneyimlemiş biri olarak yazıyorum
    Golf gerçekten çok keyifli
    Yalıtım çok çok başarılı
    Donanım dolu dolu
    Koltuk direksiyon ısıtma
    Kablosuz şarj
    Ambiyans vs
    Fazlasıyla tatmin edici
    Bana göre paketteki eksikler
    katlanır ayna ve kablosuz car player
    Henüz 2700 km yaptım
    Karma Yakıt 6.3
    Bulduysan hemen yapıştır.
    Tutulmama ihtimalini bırak Türkiye’yi
    Dünya genelinde yok.

Aldığım bayiye otomatik golf 2022 eylülden beri ilk kez geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rodrigoramirez R kullanıcısına yanıt
    Sırada mıydınız peki yoksa denk mi geldiniz

• Yani çok sıra denemez
    Çünkü otomatik araç gelmiyordu
    Pek umudum yokken st ile son görüşmemden sonra listeye bir araç düşmüştü

Kapora ödedikten sonra yaklaşık 60 güne geldi araba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.