Bildirim
YENİ i20 1.2 MPI JUMP (BENZİNLİ) alınır mı?
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Kaç kg bu jump?
Hangi bahi 36.000'e veren? -
sıfırı 36 ya alıyorsan hiç kaçırma millet tırt arabalara 2.elde o paraları istiyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: WarSaw
sıfırı 36 ya alıyorsan hiç kaçırma millet tırt arabalara 2.elde o paraları istiyorlar
Hocam sıfırını bu fiyata alıcam yeni i20 yi ama fulu da 7 milyar fazla en fulu cam tavan filan olsun daha iyi gibi kararsız kaldım 7bin fazla versem mi diye acaba
Torku dostum yeni i20 bakmadım hiç kg sine ama tanıdık var genel müdür o indirim yapıcak bayi olayıyla -
panaromik camı boşverip style+ paket al.quote:
Orijinalden alıntı: adminastörquote:
sıfırı 36 ya alıyorsan hiç kaçırma millet tırt arabalara 2.elde o paraları istiyorlar
Hocam sıfırını bu fiyata alıcam yeni i20 yi ama fulu da 7 milyar fazla en fulu cam tavan filan olsun daha iyi gibi kararsız kaldım 7bin fazla versem mi diye acaba
Torku dostum yeni i20 bakmadım hiç kg sine ama tanıdık var genel müdür o indirim yapıcak bayi olayıyla
7 bin fark yerin 4.5 bin fazla vermis olursun -
bütçen varsa biraz daha donanımlısını al diğer arkadaşın dediği 4.5luk iyimişquote:
Orijinalden alıntı: legendboxer
panaromik camı boşverip style+ paket al.
7 bin fark yerin 4.5 bin fazla vermis olursun
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: legendboxer
panaromik camı boşverip style+ paket al.
7 bin fark yerin 4.5 bin fazla vermis olursun
Sanrufu var mı peki? -
Kafamı çevirdiğim her yerde i20 görüyorum. Kahverengi ve çakıl Grisi çok hoş.
Spaceback tipi güzel ama elde kalır gibi sanki. -
quote:
Orijinalden alıntı: torku42
Spaceback tipi güzel ama elde kalır gibi sanki.
Bugün fiyat aldım beyazı ellerinde varmış. Beyazı uyguna veriyor tek 1 tane kalmış cam tavan sanruflu style pakedi 1-2 güne almayı planlıyorum büyük ihtimal kahve rengi planlıyorum ama. -
Otomatigi 10-11 lt şehir içi tüketimi var aklınızda bulunsun arkadaşım bu yüzden sattı -
quote:
Orijinalden alıntı: jacques1791
Otomatigi 10-11 lt şehir içi tüketimi var aklınızda bulunsun arkadaşım bu yüzden sattı
Aynen otomatik fazla yakıyor manuel alıcaz zaten dostum. -
quote:
Orijinalden alıntı: adminastör
quote:
Bugün fiyat aldım beyazı ellerinde varmış. Beyazı uyguna veriyor tek 1 tane kalmış cam tavan sanruflu style pakedi 1-2 güne almayı planlıyorum büyük ihtimal kahve rengi planlıyorum ama.
Şubat'ta Style için 41.000 istemişti bayi fiyatlar artmış mı?
O zamanlar metalik renk farkı da yoktu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 27 Mayıs 2015; 18:07:59 > -
36 ise, kacirma derim cok hoş bi araç. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: adminastör
quote:
Bugün fiyat aldım beyazı ellerinde varmış. Beyazı uyguna veriyor tek 1 tane kalmış cam tavan sanruflu style pakedi 1-2 güne almayı planlıyorum büyük ihtimal kahve rengi planlıyorum ama.
Şubat'ta Style için 41.000 istemişti bayi fiyatlar artmış mı?
Şuan 44.900 TL fiyatı ama nerden baksanız 41-42 ye alıcam tanıdık vasıtasıyla
-
quote:
Orijinalden alıntı: Adalande
36 ise, kacirma derim cok hoş bi araç.
Dostum 36 bin olandan vazgeçtim Jump pakediydi o ama boş. Onun yerine Style+pan alıcağım 41 civarı bir fiyata. -
Hocam çalıştığım işyerinde 4 ay kadar kullandım 2013 model 1.2 motora sahip aracı.Açıkcası performansı felaket diyebiliriz malesef.Aslında bakınca 85 bg bir motoru var ama biraz ciddi bir yokuş vb olunca bas bas gitmiyor açıkcası.Yani kıyas yaptığım araçlar büyük hacimde motorlular değil misal 1.5 90 bg dacia dusterın rahat gittiği yerlerde tamamen bayılıyor ama kısa mesafa şehir içi düz yolda tercih edilebilir belki.quote:
Orijinalden alıntı: adminastörquote:
Orijinalden alıntı: Adalande
36 ise, kacirma derim cok hoş bi araç.
Dostum 36 bin olandan vazgeçtim Jump pakediydi o ama boş. Onun yerine Style+pan alıcağım 41 civarı bir fiyata.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: azzazelll
Hocam çalıştığım işyerinde 4 ay kadar kullandım 2013 model 1.2 motora sahip aracı.Açıkcası performansı felaket diyebiliriz malesef.Aslında bakınca 85 bg bir motoru var ama biraz ciddi bir yokuş vb olunca bas bas gitmiyor açıkcası.Yani kıyas yaptığım araçlar büyük hacimde motorlular değil misal 1.5 90 bg dacia dusterın rahat gittiği yerlerde tamamen bayılıyor ama kısa mesafa şehir içi düz yolda tercih edilebilir belki.
Hocam araç yatıcak. Şehir içi kullanılıcak. Anca gezmeye etmeye alıcaz haftada 2-3 gün anca bineriz arabaya zaten oda 2-3 saat süreriz. Yokuş bizim buralarda var ama şehirdeki yokuşlar belli büyük yokuşlar yok. Sıkıntı çekmem gibi bir de bu fiyata bundan iyisini bulmak zor gibi. -
senin dediğin bir önceki kasaysa boşver onu -
quote:
senin dediğin bir önceki kasaysa boşver onu
Yeni i20 başlıkta belirttiğim gibi dostum -
Aldin.mi.nasil arac kaca aldin
Benzer içerikler
- 1.6 puretech motor sorunları
- honda crz alınır mı
- opel astra j kasa neden tutulmuyor
- chevrolet aveo 1.4
- chevrolet captiva kronik sorunları
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X