Şimdi Ara

YENİ i20 1.2 MPI JUMP (BENZİNLİ) alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
16.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar opel almayı düşünüyordum 2013 model ama bu araç 40 bin lira ve 4 milyarlık bir indirim olucak 36 milyara 0 alınır mı?

Edit: 7 bin fazla verip YENİ i20 1.2 MPI STYLE+ PAN. (BENZİNLİ) mi alsam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adminastör -- 27 Mayıs 2015; 3:34:03 >

• Kaç kg bu jump?
    Hangi bahi 36.000'e veren?
  • sıfırı 36 ya alıyorsan hiç kaçırma millet tırt arabalara 2.elde o paraları istiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

sıfırı 36 ya alıyorsan hiç kaçırma millet tırt arabalara 2.elde o paraları istiyorlar

Hocam sıfırını bu fiyata alıcam yeni i20 yi ama fulu da 7 milyar fazla en fulu cam tavan filan olsun daha iyi gibi kararsız kaldım 7bin fazla versem mi diye acaba

Torku dostum yeni i20 bakmadım hiç kg sine ama tanıdık var genel müdür o indirim yapıcak bayi olayıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: adminastör

quote:

sıfırı 36 ya alıyorsan hiç kaçırma millet tırt arabalara 2.elde o paraları istiyorlar

Hocam sıfırını bu fiyata alıcam yeni i20 yi ama fulu da 7 milyar fazla en fulu cam tavan filan olsun daha iyi gibi kararsız kaldım 7bin fazla versem mi diye acaba

Torku dostum yeni i20 bakmadım hiç kg sine ama tanıdık var genel müdür o indirim yapıcak bayi olayıyla
    panaromik camı boşverip style+ paket al.
    7 bin fark yerin 4.5 bin fazla vermis olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

Alıntıları Göster
    bütçen varsa biraz daha donanımlısını al diğer arkadaşın dediği 4.5luk iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

Sanrufu var mı peki?
  • Kafamı çevirdiğim her yerde i20 görüyorum. Kahverengi ve çakıl Grisi çok hoş.

Spaceback tipi güzel ama elde kalır gibi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torku42

Kafamı çevirdiğim her yerde i20 görüyorum. Kahverengi ve çakıl Grisi çok hoş.

Bugün fiyat aldım beyazı ellerinde varmış. Beyazı uyguna veriyor tek 1 tane kalmış cam tavan sanruflu style pakedi 1-2 güne almayı planlıyorum büyük ihtimal kahve rengi planlıyorum ama.
  • Otomatigi 10-11 lt şehir içi tüketimi var aklınızda bulunsun arkadaşım bu yüzden sattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

Otomatigi 10-11 lt şehir içi tüketimi var aklınızda bulunsun arkadaşım bu yüzden sattı

Aynen otomatik fazla yakıyor manuel alıcaz zaten dostum.
  • quote:

quote:

Bugün fiyat aldım beyazı ellerinde varmış. Beyazı uyguna veriyor tek 1 tane kalmış cam tavan sanruflu style pakedi 1-2 güne almayı planlıyorum büyük ihtimal kahve rengi planlıyorum ama.

Şubat'ta Style için 41.000 istemişti bayi fiyatlar artmış mı?
    O zamanlar metalik renk farkı da yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 27 Mayıs 2015; 18:07:59 >
  • 36 ise, kacirma derim cok hoş bi araç.
  • quote:

quote:

quote:

Şubat'ta Style için 41.000 istemişti bayi fiyatlar artmış mı?

Şuan 44.900 TL fiyatı ama nerden baksanız 41-42 ye alıcam tanıdık vasıtasıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalande

36 ise, kacirma derim cok hoş bi araç.

Dostum 36 bin olandan vazgeçtim Jump pakediydi o ama boş. Onun yerine Style+pan alıcağım 41 civarı bir fiyata.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adalande

36 ise, kacirma derim cok hoş bi araç.

Dostum 36 bin olandan vazgeçtim Jump pakediydi o ama boş. Onun yerine Style+pan alıcağım 41 civarı bir fiyata.

Alıntıları Göster
    Hocam çalıştığım işyerinde 4 ay kadar kullandım 2013 model 1.2 motora sahip aracı.Açıkcası performansı felaket diyebiliriz malesef.Aslında bakınca 85 bg bir motoru var ama biraz ciddi bir yokuş vb olunca bas bas gitmiyor açıkcası.Yani kıyas yaptığım araçlar büyük hacimde motorlular değil misal 1.5 90 bg dacia dusterın rahat gittiği yerlerde tamamen bayılıyor ama kısa mesafa şehir içi düz yolda tercih edilebilir belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: azzazelll

Hocam çalıştığım işyerinde 4 ay kadar kullandım 2013 model 1.2 motora sahip aracı.Açıkcası performansı felaket diyebiliriz malesef.Aslında bakınca 85 bg bir motoru var ama biraz ciddi bir yokuş vb olunca bas bas gitmiyor açıkcası.Yani kıyas yaptığım araçlar büyük hacimde motorlular değil misal 1.5 90 bg dacia dusterın rahat gittiği yerlerde tamamen bayılıyor ama kısa mesafa şehir içi düz yolda tercih edilebilir belki.

Hocam araç yatıcak. Şehir içi kullanılıcak. Anca gezmeye etmeye alıcaz haftada 2-3 gün anca bineriz arabaya zaten oda 2-3 saat süreriz. Yokuş bizim buralarda var ama şehirdeki yokuşlar belli büyük yokuşlar yok. Sıkıntı çekmem gibi bir de bu fiyata bundan iyisini bulmak zor gibi.
  • senin dediğin bir önceki kasaysa boşver onu
  • quote:

senin dediğin bir önceki kasaysa boşver onu

Yeni i20 başlıkta belirttiğim gibi dostum
  • Aldin.mi.nasil arac kaca aldin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.