Şimdi Ara

connect ama hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
63.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2el connect düşünüyorum.Fakat çevremdekiler biraz aklımı karıştırdı. Aklımda olan 90 bg lik olanı 110 bg lik ten daha fazla yakıt yaktığını söyliyolar. 110 bg lik in hepsinde ise kalkışlarda stop etme sorunu olduğunu söyliyolar. Bu konuda istanbul şartlarında bana hangi connectin daha uygun olabileceğini konusunda yardımlarınızı bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ford Connect'in En Çok Tutulan Modeli Hangisi?

Ford Connect, çok yönlülüğü ve geniş iç hacmiyle öne çıkan popüler bir ticari araçtır. Peki, Ford Connect'in en çok tutulan modeli hangisidir?

Ford Connect'in En Tutulan Modelleri

Ford Connect'in en çok tutulan modelleri arasında şunlar yer almaktadır:

• Ford Connect Trend: Standart özellikler ve uygun fiyatıyla en temel modeldir.
    • Ford Connect Titanium: Deri döşemeler, SYNC3 bilgi-eğlence sistemi ve sürücü destek sistemleri gibi gelişmiş özelliklere sahip en üst düzey modeldir.
    • Ford Connect Custom: Ticari işletmeler için özel olarak tasarlanmış, çok yönlü bir modeldir.

En Çok Tutulan Ford Connect Modelini Seçme Faktörleri

En çok tutulan Ford Connect modelini seçerken göz önünde bulundurulması gereken birkaç faktör vardır:

• Bütçe: Connect Trend en uygun fiyatlı modelken, Titanium en pahalı modeldir.
    • İhtiyaçlar: Temel nakliye ihtiyaçları için Trend yeterli olabilirken, daha fazla konfor ve özellik arıyorsan Titanium'u tercih edebilirsin.
    • Ticari Kullanım: Custom, ticari işletmeler için özel olarak tasarlanmıştır ve ek yük taşıma kapasitesi ve dayanıklılık özellikleri sunar.

Ford Connect'in en çok tutulan modeli, kişisel ihtiyaçlarına ve bütçene bağlı olarak değişebilir. İhtiyaçlarına en uygun modeli belirlemek için farklı modelleri karşılaştırmalı ve değerlendirmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şehiriçinde 110 luk biraz daha fazla yakar diye biliyorum ...
  • arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerelmas

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
    90hp deluxe alın,en çok tutulan modelı budur,satarken de kolay satarsınız...ayrıca 110hp daha az yakmıyor,aynı diyebilirsiniz 90lığa kıyasla...hatta 110hp daha süratlı oldugundan ınsan ıster ıstemez basıyor,daha çok yaktırıyorsunuz arabaya...ama piyasada 110hp 90hp kadar çok tutulmuyor,ılla yakıt tasarrufu dıyorsanız 90hp değil,75hp alacaksınız...75hp eskısı gıbı degıl,ciddi performans ıyılestırmelerı yaptılar,bana gore kasayı kaldırmama gıbı bır sorun kalmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

90hp deluxe alın,en çok tutulan modelı budur,satarken de kolay satarsınız...ayrıca 110hp daha az yakmıyor,aynı diyebilirsiniz 90lığa kıyasla...hatta 110hp daha süratlı oldugundan ınsan ıster ıstemez basıyor,daha çok yaktırıyorsunuz arabaya...ama piyasada 110hp 90hp kadar çok tutulmuyor,ılla yakıt tasarrufu dıyorsanız 90hp değil,75hp alacaksınız...75hp eskısı gıbı degıl,ciddi performans ıyılestırmelerı yaptılar,bana gore kasayı kaldırmama gıbı bır sorun kalmadı...

Alıntıları Göster
    90 lık ideal bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

90 lık ideal bence.

Alıntıları Göster
    Valla 90 ve 110'u bilmiyorum ama 75'lik Connect'in çok yaktığını rahatlıkla söylerim. Tamam motor kasayı kaldırıyor ve çok tatmin etmese de idare ediyor ama yüksüz tek şöförle kullanırken bile 1.6 Golf ile neredeyse aynı yakıyor. Otoban ağırlıklı kullandığım halde makul sürüşle bile 7 lt.yi rahat geçiyor ki ben aynı yolda Golf ile 6-6.5 lt yakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.k.o.

Valla 90 ve 110'u bilmiyorum ama 75'lik Connect'in çok yaktığını rahatlıkla söylerim. Tamam motor kasayı kaldırıyor ve çok tatmin etmese de idare ediyor ama yüksüz tek şöförle kullanırken bile 1.6 Golf ile neredeyse aynı yakıyor. Otoban ağırlıklı kullandığım halde makul sürüşle bile 7 lt.yi rahat geçiyor ki ben aynı yolda Golf ile 6-6.5 lt yakıyorum.

Alıntıları Göster
    Valla Cuma günü bi Trend 75 ps birde GLX 110 ps kullandım...
    Motor sesinden frenlere , Direksiyondan çekişe , kapılardan koltuklara dünya kadar fark var...
    Anti-Patinajda olması güzel...Fakat devre dışı bırakamadım...Ayrıca 110 ps motor Connect'i uçuruyor...Yakıt konusunu bilmiyorum ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F93BE544A

Valla Cuma günü bi Trend 75 ps birde GLX 110 ps kullandım...
    Motor sesinden frenlere , Direksiyondan çekişe , kapılardan koltuklara dünya kadar fark var...
    Anti-Patinajda olması güzel...Fakat devre dışı bırakamadım...Ayrıca 110 ps motor Connect'i uçuruyor...Yakıt konusunu bilmiyorum ama

Alıntıları Göster
    connect sayfasına bekleriz, orada herkesin araçlarıyla ilgili yorumlarını bulabilirsin. geçmişi okuyup yakıtla ilgili bilgi de toplayabilirsin. daha detaylı sorarsan daha iyi olur. kullanım amacı, beklentilerin vs..

• quote:

Orijinalden alıntı: dragotreis

connect sayfasına bekleriz, orada herkesin araçlarıyla ilgili yorumlarını bulabilirsin. geçmişi okuyup yakıtla ilgili bilgi de toplayabilirsin. daha detaylı sorarsan daha iyi olur. kullanım amacı, beklentilerin vs..

Alıntıları Göster
    amcamda 90 lık var kasa ağır olduğu için biraz fazla yakıyo motor ufak kalıyo kasaya göre ben olsam 110 luk alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquista

amcamda 90 lık var kasa ağır olduğu için biraz fazla yakıyo motor ufak kalıyo kasaya göre ben olsam 110 luk alırım

Alıntıları Göster
    110 luk 90 lıktan çok yakmaz o yüzden alınacaksa 110 luk alınmalı bence

ayrıca nedenini pek anlamasamda connectler rakiplerinden (doblo,kango, v.s) belirgin şekilde fazla tüketiyor o yüzden yakıtı çok dert ediyorsanız connect pek tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

110 luk 90 lıktan çok yakmaz o yüzden alınacaksa 110 luk alınmalı bence

ayrıca nedenini pek anlamasamda connectler rakiplerinden (doblo,kango, v.s) belirgin şekilde fazla tüketiyor o yüzden yakıtı çok dert ediyorsanız connect pek tavsiye etmem

Alıntıları Göster
    ben genellikle 110 luk kullanıyorum fakat ışım ıcın manisaya 2008 tourneo connect 90 ps deluxe gittim
    arabayı ılk aldıgımda gitmiyodu resmen bune yha diyodum 110luktan sonra sonra açıldı tabi bi süreden sonra gas tepkimesi yemesi fln çok güsel oldu ama ben 110 lukla 200 görmüştüm bunla 170 te kaldım istanbulda depoyu doldurdum körfesi dolaşarak manisa akhisar çıkışında bitti ordan balıkesir kıyı yolundan ( menemen aliağa) edremite gittim ordan ismir sonra gene depoyu doldurdum ismirden edremitde gene kaldım sonra istanbula gene körfesi dolaşarak istanbula 3 depola geldim
    110 lukla ankaraya gidip gelme fırsatım olmuştu basınca ( ayagının altında öle bir güç olunca yavaş gidemiyorsun) 1,5 depola geldim istanbula 200 de orda vurmuştum saten

Bunları görüp kararırını verebilirsin umarım yardım etmışimdir

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

link vermeyi unutmuşum onu da vereyim, son sayafadır bu..

http://forum.donanimhaber.com/m_13258753/mpage_246/tm.htm

• Çevremde olanlarda hep 90 lık var 110 luk görmedim pek 90 lık alanlar memnun pek anlamam connect ten ama bu glx modeli heralde çok güzel bi de 110 luk alcaksın peh daha ne olur elektronik aksam olarak pek janjanlı değil ama olmamasıda iyi masraf çok olur sonra. anitpatinaj sisitemi kesinlikle olsun karlı havalarda daha bi zevkli oluyor. motor açısından değerlendiririksek süper bi teknlojisi var hem turbo hemde intercooler sistemi var yanılmyorsam kasası ağır bir araç ama motoru çekiyor kendini. süspansiyon hakında dersek pek iyi bi araç değil bence ama yüksek hızlar virajlarda olan performansını bilmiyorum. Ama ford üğretiyor kaliteli bi araç zaten kaliteli olmasa bu kadar tutulmazdı. tek bulduğum kusur elektornik aksamı daha lüks olabilirdi digital kilima fonksiyonlu yol bilgisayarı gibi ama yeni modellerde bi atılım bekliyorum bence connect al 90 Hp yeter.

• NEDEN DİR BİLİNMEZ FORD BU ARAÇLARINDA 1,6 TDCİ KULLANMADI. HALBUKİ KENDİNİ İSPATLAMIŞ BU MOTORUN BU ARAÇLARDA KULLANMASINI BEKELRDİM. 1.8 LERİN TAMAMINDA ÇOK YAKMA PROBLEMİ OLDUĞUNU DUTUDUK 75 LER İSE BG GÜCÜ YETERLİ DEĞİLMİŞ. ARAÇ ÇOK KALİTELİ İLLEDE CONNECT İSE 90LIK DAHA MANTIKLI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestofthe43

NEDEN DİR BİLİNMEZ FORD BU ARAÇLARINDA 1,6 TDCİ KULLANMADI. HALBUKİ KENDİNİ İSPATLAMIŞ BU MOTORUN BU ARAÇLARDA KULLANMASINI BEKELRDİM. 1.8 LERİN TAMAMINDA ÇOK YAKMA PROBLEMİ OLDUĞUNU DUTUDUK 75 LER İSE BG GÜCÜ YETERLİ DEĞİLMİŞ. ARAÇ ÇOK KALİTELİ İLLEDE CONNECT İSE 90LIK DAHA MANTIKLI.
    1500 kg yi buluyor aracın ağırlığı, bir de yolcular eklenince 1600-1700.... bu ağırlığı 1,6 çekemeyebilir. bizde 110 luk var. koltuğa yapıştırıyor yüklenince gaza. 3. viteste inanılmaz. 4 de iyi. 1,6 bu performansı sağlayamayabilirdi kannımca.
  • quote:

1500 kg yi buluyor aracın ağırlığı, bir de yolcular eklenince 1600-1700.... bu ağırlığı 1,6 çekemeyebilir. bizde 110 luk var. koltuğa yapıştırıyor yüklenince gaza. 3. viteste inanılmaz. 4 de iyi. 1,6 bu performansı sağlayamayabilirdi kannımca.

Alıntıları Göster
    Aslında 75-90-110 motorları aynı,sadece güçleri farklı...

Bunlar arasında en az yakanı 75 liktir... Ayrıca 2009 dan öncekilerde 75 likler TDDI Motordur. Yani TDCİ değildir. Bu şu anlama geliyor, yakıt açısından normal mazotda kullanabilirsiniz. Ancak diğerlerinde(TDCİ olanlarında) euro dizel kullanmalısınız. Yakıt kalitesinden en az etkileneni 2009 dan önceki 75 liklerdir.Eğer yük taşımayacağım,ailemle seyehat edeceğim diyor iseniz bu modeli tavsiye edeceğim. Merak etmeyiniz, gücü siz tatmin edecektir. Neticede ralli yapmayacaksanız... Ancak 2009 dan sonra artık 75 liklerdede TDCİ motor kullanmaya başladılar.

90 lık olanı TDCİ motor kullanır, yakıtı 75 likden ve 110 lıkdan fazladır. Performansı 75 likden iyidir. Euro dizel kullanmalısın 90 lıkda... Ancak bu noktada 90 lık yerine 110 luk tavsiye ederim.

110 luk en performanslı olanıdır. 75 likden çok yakar. Ama 90 lıkdan az yakar. Aralarında en konforlu olanı 110 luktur.

Benim size önerim bütcenize ve kullanım alanınıza göre 75 lik veya 110 luk almanızdır.

Her üç motorun seside aynıdır, zaten kaputu açıp bakınız, aynı motor,sadece güçleri farklı.... Bizzat üçünüde test ettim...

• quote:

Orijinalden alıntı: set

Aslında 75-90-110 motorları aynı,sadece güçleri farklı...

Bunlar arasında en az yakanı 75 liktir... Ayrıca 2009 dan öncekilerde 75 likler TDDI Motordur. Yani TDCİ değildir. Bu şu anlama geliyor, yakıt açısından normal mazotda kullanabilirsiniz. Ancak diğerlerinde(TDCİ olanlarında) euro dizel kullanmalısınız. Yakıt kalitesinden en az etkileneni 2009 dan önceki 75 liklerdir.Eğer yük taşımayacağım,ailemle seyehat edeceğim diyor iseniz bu modeli tavsiye edeceğim. Merak etmeyiniz, gücü siz tatmin edecektir. Neticede ralli yapmayacaksanız... Ancak 2009 dan sonra artık 75 liklerdede TDCİ motor kullanmaya başladılar.

90 lık olanı TDCİ motor kullanır, yakıtı 75 likden ve 110 lıkdan fazladır. Performansı 75 likden iyidir. Euro dizel kullanmalısın 90 lıkda... Ancak bu noktada 90 lık yerine 110 luk tavsiye ederim.

110 luk en performanslı olanıdır. 75 likden çok yakar. Ama 90 lıkdan az yakar. Aralarında en konforlu olanı 110 luktur.

Benim size önerim bütcenize ve kullanım alanınıza göre 75 lik veya 110 luk almanızdır.

Her üç motorun seside aynıdır, zaten kaputu açıp bakınız, aynı motor,sadece güçleri farklı.... Bizzat üçünüde test ettim...

Alıntıları Göster
    araba ruhsatta 1614 kg akıl var mantık var nasıl bi 75 bglık motor hem o kasayı kaldırıp hem de as yakcak böle bişi olabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MoNdEoo

araba ruhsatta 1614 kg akıl var mantık var nasıl bi 75 bglık motor hem o kasayı kaldırıp hem de as yakcak böle bişi olabilir mi ?

Alıntıları Göster
    75 lik kullandım,araç yüklü değil ise beklenilenin tam tersine güzel gidiyor, performansı yeterli... Ama yüklü ise gitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

75 lik kullandım,araç yüklü değil ise beklenilenin tam tersine güzel gidiyor, performansı yeterli... Ama yüklü ise gitmiyor.

Alıntıları Göster
    bende bütün serileri kullandım ama bana hantal geldi 75 bglik
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNdEoo

bende bütün serileri kullandım ama bana hantal geldi 75 bglik

Alıntıları Göster
    arkadaşlar cevaplarınıza teşekkür ederim. 110 bg lik lerin içeri sesi çok geliyor diyolar. Kullanıcı arkadaşlar böyle ve benzeri sorunlar olup olmadığını yazarlarsa sevinirim. Birde maliyeti göze alıp 90 hp deluxe asr li 50.000 km yi geçmemiş olan modelleri ne kadara bulabiliriz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.