Şimdi Ara

Civic 1.6 ies de 2 ayrı kasa var farkları nedir arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Honda Civic 1.6 iES Makyajlı ve Makyajsız Kasa Farkları

Honda Civic'in 1.6 iES modelinde makyajlı ve makyajsız olmak üzere iki farklı kasa seçeneği bulunmaktadır. Bu iki kasa arasındaki temel farklar şunlardır:

• Dış Tasarım: Makyajlı kasa, daha agresif bir ön panjur, yeni farlar ve arka lambalar ile güncellenmiş bir dış tasarıma sahiptir. Makyajsız kasa ise daha geleneksel bir görünüme sahiptir.
    • İç Mekan: Makyajlı kasa, daha modern bir iç mekana sahiptir. Yeni bir gösterge paneli, yeniden tasarlanmış orta konsol ve yükseltilmiş malzeme kalitesi gibi özellikler içerir. Makyajsız kasa ise daha sade bir iç mekana sahiptir.
    • Güvenlik Özellikleri: Makyajlı kasa, Yarı Güvenlik Paketi ile birlikte gelir. Bu paket, Şerit Takip Asistanı, Çarpışma Uyarı Sistemi ve Şehir içi Acil Frenleme gibi gelişmiş güvenlik özellikleri içerir. Makyajsız kasa ise bu güvenlik özelliklerine sahip değildir.
    • Motor ve Performans: Her iki kasa seçeneği de aynı 1.6 litre iES motora sahiptir ve benzer performans değerleri sunar.
    • Renk Seçenekleri: Makyajlı kasa, daha geniş bir renk yelpazesi sunarken, makyajsız kasa daha sınırlı renk seçeneklerine sahiptir. Örneğin, makyajsız kasanın Sakura Siyah rengi 1.6 iES motor seçeneğiyle sunulmaz.

Sonuç olarak, Honda Civic 1.6 iES'in makyajlı ve makyajsız kasaları, dış tasarım, iç mekan, güvenlik özellikleri ve renk seçenekleri açısından farklılık gösterir. Alıcılar, ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre en uygun kasa seçeneğini tercih edebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: çArşı-Arda

yardımcı olursanız sevinirim

slm mrb hangi model aralığından bahsediyosun ve istedigin bilgi tam olarak ne ? 3 kasa var normal, vtec ve vtec 2 (makyajlı)
  • mamuli kullanıcısına yanıt
    98-00 arası arıyorum yazmayı unutmusum
  • quote:

anladığım kadarıyla 1,6 ies o modellerdeki ik ayrı kasayı soruyosunuz ,cevabı yine 3 ihtimalli olacak :D biri normal bom boş ,diğeri direksiyonu airbag lı ,ve sonuncusu ki en çok tutulan güvenlik paketli olanı bnde 2005 vtec 2 var bu modelleri çok iyi bilmiyorum ama bom boşuda olsa tutalan motor 1,6 ies hepsinde klima var ve performanslı olmaları 120 hp . 1,4ies ler ekonomik ama 90 hp güçlü degil ve tutulmuo ,yani özetle normal 1,6ies de alnıabilir ama favoriler her zaman 2000 2001 1,ies güvenlik paketlileri gösteriyo

• quote:

Orijinalden alıntı: mamuli

quote:

anladığım kadarıyla 1,6 ies o modellerdeki ik ayrı kasayı soruyosunuz ,cevabı yine 3 ihtimalli olacak :D biri normal bom boş ,diğeri direksiyonu airbag lı ,ve sonuncusu ki en çok tutulan güvenlik paketli olanı bnde 2005 vtec 2 var bu modelleri çok iyi bilmiyorum ama bom boşuda olsa tutalan motor 1,6 ies hepsinde klima var ve performanslı olmaları 120 hp . 1,4ies ler ekonomik ama 90 hp güçlü degil ve tutulmuo ,yani özetle normal 1,6ies de alnıabilir ama favoriler her zaman 2000 2001 1,ies güvenlik paketlileri gösteriyo

güvenlik paketlileri bende istiyormda bütçeyi aşıyor aklım civic te ama wv polo ya kayıyorum malesef..1.6iesların kasalarda farklılıklar da var galiba bi euro bi japon var değil mi?

• quote:

quote:

quote:

güvenlik paketlileri bende istiyormda bütçeyi aşıyor aklım civic te ama wv polo ya kayıyorum malesef..1.6iesların kasalarda farklılıklar da var galiba bi euro bi japon var değil mi?

aman aman sakın doluluğuna aldanıp euro civic alma onlar hikaye ve ikinci el piyasası hiç yok son sahibi olursun benmi önceki arabam 2001 ww polo idi ama ne bilim honda alınca daha çok baglanıyosun evt bi dolluk yok ama ayrı bir sempati ,bide adamlar mrkanik üzerine kurulmuş donanıma yer vermemişler tüm para mekanik üzerine düşünülmüş yağını suyunu koy tmm düzenli bakımlarını yaptır yolda kalma şansın 0 bide hondaların manuelleri çok ekonomiktir ben tüp kullanmıyorum örnegin benzinde şehir içi ful trafik 32 kuruş şehir dışı 120 140 ortalma ile 28 kuruş yakıyorum ama 26 kuruşa kadar düşüyo hıza göre :D

civic'in performansı çok farklı zaten kalite kokuyo araba ama işte bakalm düzgün bişey bulabilirsem alıcam inş.son bişey daha sorayım boşlarında abs falan yok çok sıkıntı yaratırmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

civic'in performansı çok farklı zaten kalite kokuyo araba ama işte bakalm düzgün bişey bulabilirsem alıcam inş.son bişey daha sorayım boşlarında abs falan yok çok sıkıntı yaratırmı

abs li bulursan iyi olur bizim polo abs li degildi çok asılınca nsl koku geliyodu ve buna durma mesafeni de etkileyecegini söyleyebilirim bak güvenlik paketler pahalı biraz direksiyonda airbag ı de unut demedim say :D sen sadece hepsinde oluyoda klima sı var mı sor ve abs li bulmaya çalış gerisi teferrüat 1 le 2 ci vites toz yutturmazsa polo ya :D

not:1,4 polo ile aynı yakıyo 1,6 ies ler buna emin ol :D
    eyw teşekkür ederim
  • quote:

eyw teşekkür ederim

rica ederim araştırmaya devam edin umarım temiz kazasız uygun bi araba bulursunuz ,ben 4 ay bekledim
    amin:) bende bayadır araştırıyorum temiz buluyorum da bütçeye uymuyo bakalım ekimde almayı planlıyorum fiyatlar biraz düşer umarım
  • quote:

amin:) bende bayadır araştırıyorum temiz buluyorum da bütçeye uymuyo bakalım ekimde almayı planlıyorum fiyatlar biraz düşer umarım

bu arablaar da o kunuda lanet :D arıza nedir bilmedikleri için çok tutuluyolar ve piyasası hiç düşmüyo :D eli ayagı düzgün degisensiz hasar kayıtsız bulursanız 500 1000 fazla verin yine alın derim boya okadar önmli degil kapı içleri ve tavanda olmadığı sürece unutmayın ki alıcagınız araba 14 15 yaşında olacak :D piyasası da 15 16 bin die düşünüyorum 99 2000 , güvenlik paketler 17 18 vardır muhtemelen

• quote:

quote:

bu arablaar da o kunuda lanet :D arıza nedir bilmedikleri için çok tutuluyolar ve piyasası hiç düşmüyo :D eli ayagı düzgün degisensiz hasar kayıtsız bulursanız 500 1000 fazla verin yine alın derim boya okadar önmli degil kapı içleri ve tavanda olmadığı sürece unutmayın ki alıcagınız araba 14 15 yaşında olacak :D piyasası da 15 16 bin die düşünüyorum 99 2000 , güvenlik paketler 17 18 vardır muhtemelen

Alıntıları Göster
    ben 15 000 e alayım istiyorum beğendiklerim hep 17 000 civarı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-irtibat-0535-735-66-13-sahibinden-99-full-civic-guvenlik-paketli-129645142/detay buna bugun baktm mesela hoşuma gitti

• quote:

ben 15 000 e alayım istiyorum beğendiklerim hep 17 000 civarı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-irtibat-0535-735-66-13-sahibinden-99-full-civic-guvenlik-paketli-129645142/detay buna bugun baktm mesela hoşuma gitti

bu arabada boya yoksa mucize gibi görünüyo :) güvenlik paketli dio orjinal güvenlik paket jantları yok üstünde ve direksiyon öyle bir aşınmış ki saki 220 bin degil de 420 binde gibi enteresan

haha :D ben hiç anlamıyorum arabalardan o yüzden sıkıntı büyük
  • quote:

haha :D ben hiç anlamıyorum arabalardan o yüzden sıkıntı büyük

ozaman sen bi arabayı almadan önce karşı tarafa kulak vermeyi kapatıp iyi bir ustaya götürüp baktırmadan ve plaka sorgulama yapmadan kesinlikle alma ortalık varya çakal dolu inan kimseye itimat edilmez he bulursun albaydan garaj arabası yada gemiciden ona güven al

zaten ustaya götürmeden almam dediğin gibi ilanlar arasında 5-6 sı dısında hepsi kazıklamaya calısan tipler :D
  • quote:

zaten ustaya götürmeden almam dediğin gibi ilanlar arasında 5-6 sı dısında hepsi kazıklamaya calısan tipler :D

o 5 6 ya da size güveniyorum de ama yine güvenme :D artık galeriyi bırak sahibinden olanlarda öle adam diyo hiç bişiy yok bi gidiyoruz abi sag kapı degişti 3 bin hasar kaydı var olan lanet olsun tamam diyosun bi bakıyosun sorgulamaya 2010 da 112 binde 2012 de 90 binde 2013 de 104 bnde bu ne iş lanet olsun diyosun :D ben ne çektim bunu bulana kadar :D
    işimiz var ozaman walla :D
  • quote:

işimiz var ozaman walla :D

bence siz yine acele etmeyin ve emekli esnaf birinden bulmaya çalışın :D ben sabrettim bi sağlık mensubundan aldım :D hyrlısı diyelim ama temiz düzgün bir 1,6ies e 15 15500 her türlü verilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.