Şimdi Ara

Sadece kullanıcılarına soruyorum Megane 4 vs focus 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1150tl focus 4 1.5 tdci 2021 model trendx 60 bin km 2 önemsiz boya garantili otomatik

1170tl Megane 4 1.3 tce 2023 model joy comfort 35bin km 1 boya çamurluk otomatik

En az 2 sene binilecek. Senede min 15 bin Max 22 bin km yapılacak.

2si içinde bütçe zorlanacak.

Öncelikle 2018 ve eski model araçlar üzerinden değil değişen yapılan yenilikleri bilen kullanmış binmiş görmüş piyasada olan arkadaşlardan ricam değerlendirir misiniz rica etsem.

Hatchback veya küçük hiçbir araba tercihim değil. Egea Hyundai vs tarzı arabalar tercihim değil

Yakıt tüketimi şehir içi 8litreye kadar düşünürüm ki Megane öyle 6 da var 8de yaptıran var

Şehirlerarası her araba yakın bana göre kuruş hesabı yapmam 1 lira fark etse senede 15 bin tl fark edecek mühim değil. 15 bin bu devirde para değil artık

Elektrikli araç önerecekler için hiçbir piyasa bilgim yok araştırmam yok olabilir olmayabilir de . SUV için 2018 modellere düşeceksem olmaz 2020 üstü olur kabulum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucra -- 18 Şubat 2025; 16:49:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Megane 4 hangi motor hocam baktığınız?

• İki araci da kullanmadım o yüzden yorum yapma hakkım yok sanırım :) chery den selamlar...

• Focus'un makyajlısını, makyajsızını, her iki kasada dizelini, makyajlı kasada 1.0 Ecoboost'unu da kullandım. Sedan ve HB kasalarını kullandım. Araçların tamamı Titanium X veya Active X donanım paketliydi.

Megane'nın sadece 1.3 TCE motorlu modelini kullandım. Sedan Icon paket.

Söz konusu araçlar sıfır km olarak kullanılmaya başlanmış takribi her biri 10.000 - 15.000 km kadar kullanılmıştır.

Sonra Dream paket makyajsız 1.8 Hybrid Corolla kullandım. Şu an 30.000 KM kadar oldu 2024 model Corolla Hybrid Flame paket kullanıyorum.

Toyota'nın yetkili servisleri hariç herşeyinden çok memnunum.

Megane 5.000 KM sonra başka bir araba oldu. (Cam düğmelerinden tutun, koltuk kılflarına oradan direksiyona kadar.)

Dizel Focuslar yol yaptıkça sağırlaştı. (Aracı devirli kullanırım.)

Benzinli Focus çok güzeldi ama manuel vites insanı yoruyor, donanımı gözü görmüyor insanın belli bir süre sonra.

Ancak 1.0 Ecoboost ile alakalıda çok şikayet var. Ben yaklaşık 25.000 KM kullandım herhangi bir eksisini görmedim.

(Isınmadan sıkıştırmamak ve benzeri davranışlarımın etkisi olabilir.)

Ezcümle Megan'ı bana sorarsanız geçin, biraz daha donanımlı Focus kovalayın. Tercihlerime güveniyorsanızda Corollalara bir göz atın derim.

Düzenleme sebebi: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi think of idea -- 18 Şubat 2025; 14:23:15 >

• Megane sorulmuş 1.3 tce.
    @think of idea mesajınız için teşekkür ederim açıklayıcı olmuş. Ancak Megane 72binkm de akrabamda var bindim 2-3 defa bende eski focus kullancısı olarak bir esneme gevşeme göremedim açıkcası. Yani iç aksamlar trim sesi motor sesi almadım hiç. Benzinli turbolu zaten. Ama yine de sormak istedim çünkü normalde gönlüm hep focustsn yana. Megane neden derseniz işte model yüksek km iyi. Piyasası çok iyi. Focus her zaman yavaştı yavaş olacak 3.5 kasa iyi 4 kasa baya yavaş bence piyasası çünkü fazla araç girmemiş ülkeye

• 1.5 dizel yeni kasa titanyum x focus kullanıyorum. Araba gitmiyor. Megane almadığıma çok pişmanım. 1.3 Egea ile kapıştım, geçemedim. Performans önemliyse Focus önermem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.