Merhaba birkaç gündür arabalara bakıyorum bütçem 450 civarı yakınlarda bu aracı temiz bulabildim en fazla ne kadar vermeliyim yakınlarımdan pek arabadan anlayan yok. Ben de size sormak istedim illa bilen biri çıkar. Adam 435 bin tl ye kadar indi. https://www.sahibinden.com/s/9BE8ki0T < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Clio 3 2006 1.2 75hp En fazla ne kadar verilir yardımınıza ihtiyacım var anlayan tanıdığım yok
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2013-14 model corsa 1.3 dizel daha düşük km yok mu?
Ya da bir sonraki kasa clio 4 1.2 bulunmuyor mu 450ye?
Km 100bin altı olsa tamam ama hem 1.2 hem 156k pahalı değil mi sizce?
Edit: Hatta daha donanımlı punto? Hadi olmadı 1.5 dci 2010 model aynı kasa clio
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 24 Ekim 2024; 22:30:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Millet 1.2 az yakar yeaaa diye alıyor ama rampaya gelince araba 60 km hızdan sonra çıkmıyor
Ben gider en az 1.4-1.6 alırım atmosferik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız hocam, bana da çok para gibi geldi de bilmediğimiz için soruyorum mecbur. Yeni gördüm bir fiesta bu nasıl olur sizce ?
https://www.sahibinden.com/s/cl5j8Lpk
Çok fazla o araca, kesinlikle verilmez.
O paraya daha yüksek modelli araçlar var. İ20 bakın derim, 1.2
Hem daha tasarruflu hem de bir tık daha canlı motoru, hem de daha yeni bir araç olur.
Ustam neden dizel almıyoruz sana şöyle temiz hafif bastın mı yapıştıran. Yokuşta bayılmayan şehir içi 4lire yakacak cinsten.
Bu kasa fiesta güzeldir. Fiyat konusunda bir şey diyemeyeceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok sanayi ile aranızın olmadığını varsayarak Japon Kore grubundan şaşmamanızı öneririm. En az 12-13 yaşında arabalar olacak arıza riskini minimuma indirirsiniz. Çok el değiştirmemiş, bakımlı bir araç da alırsanız dertsiz tasasız yıllarca binersiniz.
C hb i30 ceed auris civic
B hb Yaris Rio i20 Jazz
-
Bilgi olması amacıyla söylüyorum bende 2007 model 1.2 clio 3 var, ilandakiyle aynı donanım, 1 sene önce 330.000 TL'ye 265.000 km de aldım şu an 278.000 km'de, 3 parça boyası 1 parça değişeni var, severek kullanıyorum ama şahsi görüşüm 430-450 liralara çok daha iyi araçlar bulabilirsiniz. Mesela ilk aklıma gelen H kasa 1.3 cdti astra. 2. Elde özellikle eski araç bakarken boya takıntınız olmasın motoru yürüyeni sağlamsa alın geçin. Boyasız diye aldığınız aracın motor veya yürüyeninde bir masraf çıkarsa çok fazla masraf açar başınıza. Ben 1 sene içinde triger baskı balata vs bakımına 20 bin harcadım mesela. İlan bana biraz abartılı geldi 2006 model araçta silecek nasıl orjinal olabilir yahu?
Bir üstümde yazan arkadaş haklı şase podye direklerde hasar yoksa kesme ekleme yoksa airbegler patlamamışsa alabileceğin motoru yürürü en sağlam aracı al boya değişene takılma.
şehir içinde ufak tefek sürtmeler olur far camdır kırılır normal görmek lazım.
-
Hocam acemi şoförüm dizel pek düşünmüyorum ama 1.3 punto ve linealara açığım elbette.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X