Bizim yan komşu 2005 model 1.3 multijet punto satıyo km'si 158.000 de ama hiç korkun olmasın bütün ağır bakımlarını zamanında yaptırdım diyor.Aracı bugün (08.05.2015) görmeye gideceğim Fiyatıda 19.500 ₺ diyor sizce normal midir ve bu km de bir araç alınır mı?
dynamic ise ekipmanı boldur iç malzeme kalitesi çok düşüktür motoru başarılıdır trim sesleri çok fazladır kronik sorunları yoktur sanayiye uğramadan binersiniz ama 2.elleri zayıftır şaka gibide fiyata satılıyor dizel olması kaynaklı
airarmadaA
kullanıcısına yanıt
haklısın adamın dediğine göre iki hava yastığı,klima,abs,merkezi kilit vs vs varmış city mod varmı bilmiyorum ama.
quote:
Orijinalden alıntı: apoo43
haklısın adamın dediğine göre iki hava yastığı,klima,abs,merkezi kilit vs vs varmış city mod varmı bilmiyorum ama.
city mode var ama bu serilerde nerdeyse tüm city mode lar patladı değişim yapılmış mı öğrenmek lazım
airarmadaA
kullanıcısına yanıt
anladım bütçe kaynaklı bu seviye de ki araçlara bakıyorum da 2 hava yastığı olan seri dynamic mi active mi bir bilginiz var mı acaba? Ben eski kasa puntolarda active modelini hiç görmedim ama belki de ben bulamadım.
quote:
anladım bütçe kaynaklı bu seviye de ki araçlara bakıyorum da 2 hava yastığı olan seri dynamic mi active mi bir bilginiz var mı acaba? Ben eski kasa puntolarda active modelini hiç görmedim ama belki de ben bulamadım.
hepsinde 2hava yastığı vardı, donanım listeleride karışık bazı dynamicler sunrooflu bazıları dijital klimalı birde emotion vardı diye hatırlıyorum ben benzinlisini 2 seneden fazla kullandım
airarmadaA
kullanıcısına yanıt
ama active modelinde abs yok diye biliyorum benim bakacağım araçta var büyük ihtimalle dynamic'tir
Dinamik olduguna emin misiniz? Fiyat fazla ucuz geldi gibi
Bu kasa puntolarda 2 donanım var sctive dynamic
Avtive piyasada pek yoktur genelde dynamic var amabods kendi arasında donanımsal olarak fark gösterir.
Standart olarak
ABS+EBD
Manüel klima
2 cam otomatik
2 hava yyastığı
Direksiyondsn kumandalı radikal adet çalar
Gibi özellikler bulunur. Bunların yani sIRA eğer araca paket eklenmisse
Çift bölgeli digital klima
Hız sabitleyici
Yağmur ve park sensoru
Radio- CD calar
5li CD changer
Sunrof
Asr ve esp
Gibi özelliklerde bu kasada mevcut. Yalniz 1.3 mj yerine 1.4 dynamic ve paletli pountolara bakarım o paraya tabi illa punto olacaksa.
Esercan14
kullanıcısına yanıt
bilmiyorum işte adamın dediği 2 hava yastığı klima abs daha detaylı bilgiyi araca bakmaya gidince öğreneceğim
dkerem2D
kullanıcısına yanıt
anladım hocam dediğim gibi araca bakmaya gidince öğrenicem daha nesi var nesi yok
quote:
anladım hocam dediğim gibi araca bakmaya gidince öğrenicem daha nesi var nesi yok
sonuç ne hocam ?
dkerem2D
kullanıcısına yanıt
Aldım aracı hocam ekspertize soktuk cumartesi günü motor kaporta şasiler felan herşey güzel çıktı araç kmsine göre bakımlı bi araç olduğunu söylediler. Bugünde devir işlerini hallettik.