Şimdi Ara

Fiat punto 2005 model 1.3 multijet Alacağım bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar....

Bizim yan komşu 2005 model 1.3 multijet punto satıyo km'si 158.000 de ama hiç korkun olmasın bütün ağır bakımlarını zamanında yaptırdım diyor.Aracı bugün (08.05.2015) görmeye gideceğim Fiyatıda 19.500 ₺ diyor sizce normal midir ve bu km de bir araç alınır mı?

• dynamic ise ekipmanı boldur iç malzeme kalitesi çok düşüktür motoru başarılıdır trim sesleri çok fazladır kronik sorunları yoktur sanayiye uğramadan binersiniz ama 2.elleri zayıftır
    şaka gibide fiyata satılıyor dizel olması kaynaklı
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    haklısın adamın dediğine göre iki hava yastığı,klima,abs,merkezi kilit vs vs varmış city mod varmı bilmiyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoo43

haklısın adamın dediğine göre iki hava yastığı,klima,abs,merkezi kilit vs vs varmış city mod varmı bilmiyorum ama.

city mode var ama bu serilerde nerdeyse tüm city mode lar patladı değişim yapılmış mı öğrenmek lazım
    anladım bütçe kaynaklı bu seviye de ki araçlara bakıyorum da 2 hava yastığı olan seri dynamic mi active mi bir bilginiz var mı acaba? Ben eski kasa puntolarda active modelini hiç görmedim ama belki de ben bulamadım.
  • quote:

anladım bütçe kaynaklı bu seviye de ki araçlara bakıyorum da 2 hava yastığı olan seri dynamic mi active mi bir bilginiz var mı acaba? Ben eski kasa puntolarda active modelini hiç görmedim ama belki de ben bulamadım.

hepsinde 2hava yastığı vardı, donanım listeleride karışık bazı dynamicler sunrooflu bazıları dijital klimalı birde emotion vardı diye hatırlıyorum
    ben benzinlisini 2 seneden fazla kullandım
    ama active modelinde abs yok diye biliyorum benim bakacağım araçta var büyük ihtimalle dynamic'tir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dinamik olduguna emin misiniz? Fiyat fazla ucuz geldi gibi
  • Bu kasa puntolarda 2 donanım var sctive dynamic

Avtive piyasada pek yoktur genelde dynamic var amabods kendi arasında donanımsal olarak fark gösterir.

Standart olarak

ABS+EBD

Manüel klima

2 cam otomatik

2 hava yyastığı

Direksiyondsn kumandalı radikal adet çalar

Gibi özellikler bulunur. Bunların yani sIRA eğer araca paket eklenmisse

Çift bölgeli digital klima

Hız sabitleyici

Yağmur ve park sensoru

Radio- CD calar

5li CD changer

Sunrof

Asr ve esp

Gibi özelliklerde bu kasada mevcut. Yalniz 1.3 mj yerine 1.4 dynamic ve paletli pountolara bakarım o paraya tabi illa punto olacaksa.
  • Esercan14 kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum işte adamın dediği 2 hava yastığı klima abs daha detaylı bilgiyi araca bakmaya gidince öğreneceğim
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    anladım hocam dediğim gibi araca bakmaya gidince öğrenicem daha nesi var nesi yok
  • quote:

anladım hocam dediğim gibi araca bakmaya gidince öğrenicem daha nesi var nesi yok

sonuç ne hocam ?
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Aldım aracı hocam ekspertize soktuk cumartesi günü motor kaporta şasiler felan herşey güzel çıktı araç kmsine göre bakımlı bi araç olduğunu söylediler. Bugünde devir işlerini hallettik.
  • Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Hayirli olsun,Allah kaza bela vermesin
  • teşekkürler :)
  • quote:

teşekkürler :)
    kaça anlaştınız
  • Hayırlı olsun
  • hayırlı olsun
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    19.450 tl
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.