Şimdi Ara

2012 Model 0 Fiat Punto Aldık 1 Sorum Var , Hız Sabitleyici Nasıl Çalışır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaş Aracımızda Hız Sabitleyici Var Ama Nasıl Kullanıldığını Bilmiyoruz Sakata Gelmiyelim Diye Kullanmadık Bir Soruşturayım Dedim.
    Açıp Kapama Özelliği ve Yukarı Aşşa Doğru Çekerek Hızı Yükseltme ve Alçaltma Özelliği Var Sanırım.
    Peki Merak Ettiğim Bu Özellik Nasıl Devreye Sokulur ve Nasıl Devreden Çıkar Sakata Gelmiyelim.

• Yardım Lütfen
  • kolun ucunu aşağı bükersen cc devreye girer.hızı sabitlemek için ise istenilen hıza geldiğinizde kolu yukarı doğru kaldırmak yeterli.
  • peki teşekkürler bu şekilde çalışıyor yani
    devreden çıkarmak için neler yapılmalı peki
  • Sıfır aldığınızda kullanma klavuzunu vermediler mi yanında acaba?
  • verdiler ama ben hayatımda böyle kullanma klavuzu görmedim.Sadece radyoyu anlatıyor nasıl kullanılacağını o kadar
  • sinyal kolun altında ki kolun başlığını çevirince devreye alınıyor CC ,
    yeşil bir işaret yanıyor km saatının orada ,kolu yukarı ıttıkçe hız artıyor aşağı ittilçe hız azalıyor .
    istediğiniz hıza ulaşana kadar kou hareket ettirin .
    devreden çıkarmak için ,başlığı geri çevirin
    seyir halınde fren veya debriyaja da basarsanız, yine devreden
    çıkıyor CC , başlığın ortasında bulunan RES tuşuna basınca tekrar devreye giriyor ,
    daha önce seyrettiğiniz hızla devam ediyor yola
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HMM PEKİ
  • Radyo için ayrı, aracın genel kullanımı için ayrı kullanma klavuzu olmalı... Eğer asıl klavuzu vermedilerse şu adresten indirebilirsiniz...

http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/hakkinda/KullanimKilavuzlari.aspx
  • girdim orayada lütfen sizde girin bakın sadece radyo yu tanıtıyor.
  • teşekkürler burada herşey var :)
  • merhaba bende 2004 puntocu olarak aranıza yeni katıldım herkese slamlar.arabamın hiç bir özelliğini bilmiyorum.esp varmı hız sabitleyıcı varmı asr varmı bunları nasıl öğreneceğim yukardaki verdiğiniz linklere giremedim no fonddiyor

saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.