Merhaba Arkadaş Aracımızda Hız Sabitleyici Var Ama Nasıl Kullanıldığını Bilmiyoruz Sakata Gelmiyelim Diye Kullanmadık Bir Soruşturayım Dedim. Açıp Kapama Özelliği ve Yukarı Aşşa Doğru Çekerek Hızı Yükseltme ve Alçaltma Özelliği Var Sanırım. Peki Merak Ettiğim Bu Özellik Nasıl Devreye Sokulur ve Nasıl Devreden Çıkar Sakata Gelmiyelim.
Yardım Lütfen
kolun ucunu aşağı bükersen cc devreye girer.hızı sabitlemek için ise istenilen hıza geldiğinizde kolu yukarı doğru kaldırmak yeterli.
peki teşekkürler bu şekilde çalışıyor yani devreden çıkarmak için neler yapılmalı peki
Sıfır aldığınızda kullanma klavuzunu vermediler mi yanında acaba?
verdiler ama ben hayatımda böyle kullanma klavuzu görmedim.Sadece radyoyu anlatıyor nasıl kullanılacağını o kadar
sinyal kolun altında ki kolun başlığını çevirince devreye alınıyor CC , yeşil bir işaret yanıyor km saatının orada ,kolu yukarı ıttıkçe hız artıyor aşağı ittilçe hız azalıyor . istediğiniz hıza ulaşana kadar kou hareket ettirin . devreden çıkarmak için ,başlığı geri çevirin seyir halınde fren veya debriyaja da basarsanız, yine devreden çıkıyor CC , başlığın ortasında bulunan RES tuşuna basınca tekrar devreye giriyor , daha önce seyrettiğiniz hızla devam ediyor yola
merhaba bende 2004 puntocu olarak aranıza yeni katıldım herkese slamlar.arabamın hiç bir özelliğini bilmiyorum.esp varmı hız sabitleyıcı varmı asr varmı bunları nasıl öğreneceğim yukardaki verdiğiniz linklere giremedim no fonddiyor
saygılarımla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme