Şimdi Ara

99 model 1.6 16V palio çalışma problemi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracım sıralı sistem lpgli. araç uzun bir süre çalışmadığı zaman 4 saat ve sonrası kontağa bastığımda çalışmıyor. 2 bastığımda çalışıyor fakat stop ediyor. 3 bastığımda çalışıyor tekliyor gaza yüklendiğimde stop etmiyor. sonra lpg ye geçene kadar her an stop edecekmiş gibi. lpg ye geçince hiç bir sorun yok. saat gibi. sıkıntı neyden kaynaklana bilir. teşekkürler.

• 2 gündür kimse birşey yazmamış. akıl akıldan üstündür beyler. fikirlerinizi alayım nedendir bu problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xisini

2 gündür kimse birşey yazmamış. akıl akıldan üstündür beyler. fikirlerinizi alayım nedendir bu problem.
    Ateşleme sistemi ve bobinlere baktırın ayrıca enjektörlerede baktırmak gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razor Crest

Ateşleme sistemi ve bobinlere baktırın ayrıca enjektörlerede baktırmak gerekebilir.

Alıntıları Göster
    usta ateşlemede bir sıkıntı yok olsaydı giderkende araç teklerdi dedi. araç hiç teklemiyor çanavar gibi.
  • quote:

usta ateşlemede bir sıkıntı yok olsaydı giderkende araç teklerdi dedi. araç hiç teklemiyor çanavar gibi.

Alıntıları Göster
    Motor ısındıktan sonra benzine alınca problem oluyor mu? Benzin sistemine bakmak gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Motor ısındıktan sonra benzine alınca problem oluyor mu? Benzin sistemine bakmak gerekebilir.

Alıntıları Göster
    motor ısındıktan sonra benzinde problem yok. yeterki motor az bi ısınsın araba canavar. tekleme vs sorunlar ortadan kalkıyor. sıkıntı sadece ilk çalışmada.
  • quote:

2 gündür kimse birşey yazmamış. akıl akıldan üstündür beyler. fikirlerinizi alayım nedendir bu problem.

Ustam başlığa "DSG Patladı" yada "Toyota'dan en eski teknoloji antika dizel motor" yazsaydınız sidik yarıştırmak için gelecek çok bilmişler çözerdi sıkıntıyı. Bence forumun adını forum polemik haber olarak değiştirmekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

quote:

Ustam başlığa "DSG Patladı" yada "Toyota'dan en eski teknoloji antika dizel motor" yazsaydınız sidik yarıştırmak için gelecek çok bilmişler çözerdi sıkıntıyı. Bence forumun adını forum polemik haber olarak değiştirmekte fayda var.

Alıntıları Göster
    Artık bekliyorum. biri inşallah yardımcı olur.

• quote:

Artık bekliyorum. biri inşallah yardımcı olur.

Alıntıları Göster
    Lpg ne zaman takıldı? Lpg nin gaz ısıtıcısı regülatör emme manifolduna bağlıdır. o meretin içindeki conta tırtlayınca, manifolda içerde kalan gazı salıyor. Sizde marşa basınca ilk anda gaz benzin kombo oluyo boğuluyor. Sökün mafolda giden hortumu deneyin. Olmadı geceden akünün + - kutuplarını çıkarın sabah takın beyin resetlensin, bazen lpg aracın benzin değerlerini bozuyor, ilk marşta çok yada az benzinden dolayı çalışması sıkıntılı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZoomStar

Lpg ne zaman takıldı? Lpg nin gaz ısıtıcısı regülatör emme manifolduna bağlıdır. o meretin içindeki conta tırtlayınca, manifolda içerde kalan gazı salıyor. Sizde marşa basınca ilk anda gaz benzin kombo oluyo boğuluyor. Sökün mafolda giden hortumu deneyin. Olmadı geceden akünün + - kutuplarını çıkarın sabah takın beyin resetlensin, bazen lpg aracın benzin değerlerini bozuyor, ilk marşta çok yada az benzinden dolayı çalışması sıkıntılı oluyor.

Alıntıları Göster
    lpg 7 yıl once takılmış. benden önceki sahibi. sökeceğim hortumu bana resimle gösterebilirmisin. söktükten sonra hemen mi yoksa ne kadar bir süre sonra marşa basıp deneyeceğim. Sonraki Resim Önceki Resim

• quote:

lpg 7 yıl once takılmış. benden önceki sahibi. sökeceğim hortumu bana resimle gösterebilirmisin. söktükten sonra hemen mi yoksa ne kadar bir süre sonra marşa basıp deneyeceğim. Sonraki Resim Önceki Resim

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-lpg-orjinal-1.6-16-v-226576314/detay araç bu hocam kopyalayamadım resmi. motor resminde gösterebilirmisiniz bana. nereyi sökeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

kutup başını söktüm 22 saat sonra tekrar taktım. yine aynı problem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

kutup başını söktüm 22 saat sonra tekrar taktım. yine aynı problem.

Alıntıları Göster
    hocam lpg sistemini tüpün üzerinden kapat boruda kalan lpgyi gaz vererek bitir ve stop edince lpg sistemini kapatarak benzinde calistir araba bu sekilde dursun ertesi gün yine ayni problem olursa sorun baskadir olmazsa git ve lpg beynini degistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur.K

hocam lpg sistemini tüpün üzerinden kapat boruda kalan lpgyi gaz vererek bitir ve stop edince lpg sistemini kapatarak benzinde calistir araba bu sekilde dursun ertesi gün yine ayni problem olursa sorun baskadir olmazsa git ve lpg beynini degistir.

tüpün üzerinden derken düğmesi var diresiyon yanında ordan mı yoksa tanktan kapatalım. anlayamadım tam olarak.
  • quote:

quote:

tüpün üzerinden derken düğmesi var diresiyon yanında ordan mı yoksa tanktan kapatalım. anlayamadım tam olarak.

Tanktaki vanadan.
  • quote:

quote:

quote:

Tanktaki vanadan.

Alıntıları Göster
    eyvallah saol birde öyle deneyeyim. bu arada würth enjektör temizleyici varmış al kullan dedi usta. yararı olurmu sizce. tıkanan yerleri açıyormuş.

• Benzin pompası veya otomatiğinde problem olabilir. Sadece bir öngörü. Ateşlemede olsa lpg'de bile teklerdi. Sadece benzinde yapması manidar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 29 Ağustos 2015; 19:35:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Benzin pompası veya otomatiğinde problem olabilir. Sadece bir öngörü. Ateşlemede olsa lpg'de bile teklerdi. Sadece benzinde yapması manidar.
    buji kabloları ve ateşleme bobinini değiştirdim. yenisini taktım sabah çalıştırdım aracı. araç tek kontakta çalıştı. bu seferde hemen stop etti. sonra tekrar çalıştı ama motor çok sallanıyordu. sanki bujinin biri çalışmıyor gibi. ısınınca problem yok.bu sefer neden olabilir. rolanti bana çok düşük gibi geldi. ondan yapabilirmi?
  • quote:

buji kabloları ve ateşleme bobinini değiştirdim. yenisini taktım sabah çalıştırdım aracı. araç tek kontakta çalıştı. bu seferde hemen stop etti. sonra tekrar çalıştı ama motor çok sallanıyordu. sanki bujinin biri çalışmıyor gibi. ısınınca problem yok.bu sefer neden olabilir. rolanti bana çok düşük gibi geldi. ondan yapabilirmi?

Alıntıları Göster
    benzin pompasını baktırdınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

benzin pompasını baktırdınız mı ?

Alıntıları Göster
    benzin pompasına baktırmadım. araba çalıştığı zaman sıkıntı yok on numara beş yıldız. çekişi iyi. araç ısınana kadar problemli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.