Şimdi Ara

Opel Corsa 2011 Modelde 1,4 ve 1,4 twinport farkı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayrıca cosmo ve enjoy paketlerden hangısı daha dolu,aydınlatırsanız sevınırım

• Cosmo'lar eski motora sahip ve 90 beygir
    Enjoy'lar yeni motora sahip ve 100 beygir

diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

Cosmo'lar eski motora sahip ve 90 beygir

diye biliyorum.

Tek farkı beygır mı yoksa yakıt tuketımı veya motor bloğu farklı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GloryGala

quote:

diye biliyorum.

tamamen iki farklı motor bunlar, 100 beygir olan daha az yakıyor. o kadar net bilgim yok açıkçası. şahsen ben Enjoy varken Cosmo almam, sadece motordan dolayı...
  • quote:

quote:

quote:

diye biliyorum.

tamamen iki farklı motor bunlar, 100 beygir olan daha az yakıyor. o kadar net bilgim yok açıkçası. şahsen ben Enjoy varken Cosmo almam, sadece motordan dolayı...

peki essentia paket almak istesem,onlarda kullanılan motor beygirlik olan mı.Ben bu motor farkını anlayamadım.Motor belli bi yıldan sonra değiştirildi mi,yoksa ikisi beraber mı satıldı

• Pek bir bilgim yok, fakat Essentia pakette 100'lük Twinport motor var. Düz 1.4 ile Twinport arasında ne fark var derseniz, yanılmıyorsam Twinport düz 1.4 üzerinde geliştirilmiş bir teknoloji. Honda'daki Vtech, Toyota'daki Vvt-i, Fiat'taki Multiair sistemi ile aynı sistem. Kısaca sistem motor devrine göre sübapların zamanlamalarını ayarlar. Yüksek devirde daha fazla hava vererek optimum tutuşması sağlar. Normal 1.4 motorda ise sübap zamanlamaları standart, bu nedenle Twinport'a göre daha fazla yakar, daha geç ivmelenir ve son hızı daha az.

Meraklısına edit: 2011 yılında sıfır kilometre Opel Corsa Essentia 1.4i Twinport Otomatik: 32.984 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 14 Şubat 2017; 21:48:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

diye biliyorum.

peki essentia paket almak istesem,onlarda kullanılan motor beygirlik olan mı.Ben bu motor farkını anlayamadım.Motor belli bi yıldan sonra değiştirildi mi,yoksa ikisi beraber mı satıldı

essentiadaki motor da daha güncel, daha güçlü ve daha az yakan 100 beygirlik motor. Ama essentia boş bir model. 2 ön cam otomatik, abs, 2 airbag vb... yine de siz bilirsiniz elbette.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.