Şimdi Ara

2006 model clio 1.2 Expression Alacağım yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2006 Model Renault clio Expression Alacağım araç sahibi 22,00 tl diyor yeni tüp takırmış.Kilometresi 140,000 binde.Aracın kazası filan bulunmuyor bir kaç lokal boyası var.Ne derseniz arkadaşlar.Kullananlarınız varmı bu arabayı yada adaçla ilgili bilgisi olan ? Şimdiden teşekkürler

• clio icin o para cok ama neyazikki piyasa suan bu durumda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat çok fazla 17-18 bin TL normaldir.
  • bugün kimi kazıklasam acaba lan demiş yapıştırmış etiketi
  • Almayayımmı arkadaşlar ?? İnternette fiyat araştırması yaptım aşağı yukarı ortalama bu fiyatlar bu araba... Bu arada dediğim clio 3 bilginiz olsun Yani resimdeki kasadan.

2006 model  clio  1.2 Expression  Alacağım yardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim14531453 -- 7 Eylül 2014; 17:29:00 >

• ibrahim14531453 kullanıcısına yanıt
    Benim eniştem 2011 Clio için 22 bine anlaşmıştı da vazgeçmişti. Yani adam kimi kazıklayım diye düşünmüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı cok gibi geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende uygun diye düşünmüştüm.Sağolun
  • Hocam ben 2 yıldır kullanıyorum gerçekten çok ekonomik 75 lira gazla 350 km civarı gidiyor. Depoyu fulledim pendike gittim 100km yazdı tam sabah 5'de tekrar fulledim pendikte 16 lira gaz almıştı. Arabanın işletme gideri de müthiş düşük yani ekonomi yapmak istiyorsanız tam aracı. İçi gayet geniş yanlız bagaj tüpten sonra çok ufalıyor malum simit takılmıyor stepne dışarıda. Araba çok sessiz gidişi kötü değil ama düz yolda 160'ı geçmiyor. Gerçi benim araba bu ara acayip balans vuruyor stop ediyo durduk yere ve gitmiyor. Lpg'nin etkisi mi bilmiyorum ama motora bi galler oldu henüz 80binde arabam 2007 model. Şu anda benzine göre yol bilgisayarı verisi 9.8 Lt yani hem gitmiyor hemde gitsin diye basıyorum dolayısıyla çok yakıyor bu ara lpg km'de 35kr yakmaya başladı. Eğer araç temizse tavsiye ederim fiyatıda normal bence baksanıza fiyatlar almış yürümüş bende satıcam bu hafta aracımı bakalım kaça gidecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlarda resimler

• meganers kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi memnunmusunuz yani 22 liraya almamı önerirmisiniz ? Mesajın yarısı övgü yarısı hakaret olmuş arabayada :)) Ha bide arabada kaza bela yok
  • Kusura bakmayın çoklu resim seçince hata veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim14531453

Hocam şimdi memnunmusunuz yani 22 liraya almamı önerirmisiniz ? Mesajın yarısı övgü yarısı hakaret olmuş arabayada :)) Ha bide arabada kaza bela yok

Övgüyü fiyatına göre hak ediyor ama benim şu sıra motor problemlerinden biraz canım sıkıldı birde sağ cam bozuldu çok para istiyorlar araba ithal olduğu için mi ne parçası çok uygun değil ama tabi yinede fena değil. Ağabeyimde işe git gel aynı aracın 2009 extreme f1 tipteonik şanzımanlısını kullanıyor o da satıyor 27 vermişler. Yani kıyaslama yapabilirsiniz biri 2009 tiptronik f1'de var diğeri 2006 model. Piyasayı araştırmışsınız eğer fiyat iyi derseniz alın ama motora iyi baktırın çünkü lpg belli km sonra motora hasar veriyor anladığım kadarıyla çünkü ağabeyimin clio 120.000 km de ve saat gibi çalışıyor lpg hiç takılmamış

• meganers kullanıcısına yanıt
    Tüpü daha yeni takılmış 2 aylık filan tüp hocam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.