Şimdi Ara

2006 Model 1.2 Opel Corsa Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar. 23.000 TL'ye 2006 Model 1.2 benzinli manuel vites Opel Corsa satılıyor. Çok kullanılmamış ve Km 25.000. Herhangi bir boya veya değişen yok. Sizce alınır mı?

• Piyasasının 2-3 bin üstü verilir, mevcut piyasasını bilmiyorum. Bir de bu tip kullanılmamış arabalarda triger, lastik gibi parçalar yol yapmadı denerek değişmemiş olabiliyor. Trigeri 4 seneyi, lastiği 5 seneyi geçtiyse değiştirmek lazım, bunu da hesaba katın. Misal ben 36000 km 6 senelik araç aldım, adam triger 90 bin olunca değişecek dedi ben 4 yılı geçtiği için ertesi gün değiştirdim.
  • mevcut piyasası 19.000-20.000 ama fark fazla olunca biraz düşündürücü. Dediğin gibi triger, lastik değişmediyse onları da değiştirmek gerekir. O da hiç yoktan 1000 lira eder. En iyisi ben fiyatını biraz aşağı çekmeye çalışayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yy.davut

mevcut piyasası 19.000-20.000 ama fark fazla olunca biraz düşündürücü. Dediğin gibi triger, lastik değişmediyse onları da değiştirmek gerekir. O da hiç yoktan 1000 lira eder. En iyisi ben fiyatını biraz aşağı çekmeye çalışayım...

Kullanıcıysanız 2-3 bin liraya takılmayın, yepyeni arabaya bineceksiniz. Aynı şekilde lastik-triger gibi masraflara da girerseniz bu 3-4 sene ağır masraf yapmadan kullanacağınız anlamına geliyor. Söylediğiniz rakamlara göre 23bine anahtar teslim almaya bakın. Yani periyodik+triger+ufak tefek (balata gibi) çıksa, lastikle 1500-2000 arası bir rakam çıkar. Öyle araçta nadir bulunur.
  • o tenekeye o parayı vermek yazık günah daha düşük model olan ama daha adam gibi araçlara bak volvo gibi mesela
  • Daha önce kullanan biri olarak alınmaz derim.
  • Lpg yok otomatik olsa hic kacırma derdim

not 1.5 sene kullandım.
  • mx_61 M kullanıcısına yanıt
    Hocam olumsuz yönlerini yazar mısınız...
  • adil07 kullanıcısına yanıt
    lpg takılır çok sorun değil, manuel viteside kullanırım. Önemli olan bu modele bu para fazla mı ve 1.2 motor sıkıntı çıkarır mı?
  • ya nasıl 23 bin eder allah aşkına, 2012 aralık çıkışlı i20 aracımı 27 ye falan satıcam. aşırı pahalı nerdeyse 10 senelik araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 10 Eylül 2014; 23:14:16 >
  • O motor arabayı yerinden oynatamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Slm arkadaşlar. 23.000 TL'ye 2006 Model 1.2 benzinli manuel vites Opel Corsa satılıyor. Çok kullanılmamış ve Km 25.000. Herhangi bir boya veya değişen yok. Sizce alınır mı?

ah ben bi bulsam beyaz renkte corsa bayram edicem alınmazmı o fıstık gibi araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

15bin TL'lik arabaya 20-23bin tl isteniliyor. Bu arabanın 2010 model 1.4 getz'den farkı ne? güvenlik desen yok, donanım desen yok, motor desen yok neyine 23bin tl? sırf km'si düşük diye mi? ha 23bin km olmuş ha 70bin km olmuş ki ben uzun süre binilmeyen araba almam. Kısa mesafe binilmişse çok kısa sürede egsozt çürüyor kısa mesafede sürekli su birikip kaldığı için. Haftalarca sürülmeyen motor pas tutar. Bi laf vardır işleyen demir pas tutmaz diye, bu araba yeri gelmiş 1ay yatmıştır...

Aynı para daha donanımlı modelli araba bulunur.

o aracın antalyada-mersinde-hatayda olup olmamasına bakar en kötü frenleri hava yapmıştır onun..
  • Bu modele bu para fazla, aynı paraya bir tanıdığım aynı modelin ve yılın otomatiğini satıyor çünkü.
  • quote:

gercekten paranıza yazık olur.. ayni fiyata daha genc araclar bulabilirsiniz.. temiz bakilmissa 60-70 bin km'ye kadar cikabilirsiniz ayrica..
  • 1.2 sini pert edene kadar 6 ay kullandım araba gitmiyor tam bir hayal kırıklıgı. benzindede yakıyor içiyor boşaltıyor döküyor.
  • Arkadaşlar anlaşılan hem bu para çok pahalı hem de 1.2 motor çok önerilmiyor. Önerileriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.