Şimdi Ara

Renault Latitude Parçası kolay bulunuyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Toyota auris
    Renault Latitude bu 3 araç arasında kaldım fakat ceed çok yakıyor, auris bunlardan biraz daha aşağıda donanım olarak, latitude'un parçası yaygın ve kolay bulunuyorsa bu aracı tercih edeceğim
    Sizden istediğim Latitude alt aksamı, motor, kaporta ve iç parçaları kolay bulunuyor mu?
    Tercihim 1.5 Dci (Executive) Manuel

• Latitude motoru zaten bildiğimiz 1.5 dCi. Parçası heryerde vardır. Renault yedek parça bakımından üzmez, Türkiye'nin her yerinde bolca satış ağı da var, ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
    3 araç arasında da Latitude en mantıklı seçim olur.
  • Latitude varken,bu araçlara bakmak yersiz.
  • forumda birinde vardı, direksiyonda soyulmasından 2 defa direksiyon değiştiğini 1 er ay beklediğini . yeni bir model oldugu için parça konusunda sıkıntı olduğunu servislerin böyle söylediğini vs yazmıştı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

forumda birinde vardı, direksiyonda soyulmasından 2 defa direksiyon değiştiğini 1 er ay beklediğini . yeni bir model oldugu için parça konusunda sıkıntı olduğunu servislerin böyle söylediğini vs yazmıştı .
    bütün araçlarda belli bir araca yönelik sıkıntı çıkabilir.
    Latitude gayet güzel bir otomobil.
    Bu araçların yanında kesinlikle D sınıfı olan Latitude alınır.
    Parça sıkıntısı da yaratmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Latitude motoru zaten bildiğimiz 1.5 dCi. Parçası heryerde vardır. Renault yedek parça bakımından üzmez, Türkiye'nin her yerinde bolca satış ağı da var, ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
    3 araç arasında da Latitude en mantıklı seçim olur.

Hocam parcası bol ama cok pahalı bende Laguna 3 1.dci var.Gecen 2 tana Kaput ayar lastigi aldım ikisini üst üste koysan 10cm ya cıkar ya cıkmaz fiyat tanesi 90tl.Bu en kücük ornek.Latitude parcası da muhtemel pahalıdır.Bu ara cogu parca Bursa dan geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.