Şimdi Ara

Toyota Mı Kaliteli ve Güvenli Yoksa Opel Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
219
Cevap
1
Favori
36.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bi firmanın her sene yaptıgı arastırma sonucunda Toyota birinci, Honda ve Hyundai ikinci gelmis. Ben bunu Star'da yayınlanan Inter City programında Hyunda'inin testlerinde duydum. Peki opel ne durumda yani toyota opelden daha mı kaliteli ve sorunsuz. Hakiki avrupa araba opel. Biraz da Honda Civic'ten bahsederseniz sevinirim. Bazı arkadaslar forumda civic'i kotulemisler... 0'dan 100 km'ye 9,2 sn'yede ulasiyor. Euro NCAP'ten 5/5 yıldız. Kibar ve genis kasası, dusuk yalıt tuketimi, ucuz servis (Toyota'dan daha ucuzmus). Sizin gorusleriniz nelerdir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Toyota mı Opel mi: Kalite ve Güvenlik Karşılaştırması

Bir araba satın almayı düşünüyorsanız, Toyota ve Opel, dikkate almanız gereken iki popüler markadır. Ancak hangisinin daha kaliteli ve güvenli olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Bu karşılaştırma, iki markanın avantajlarını ve dezavantajlarını inceleyerek bu soruyu yanıtlamayı amaçlamaktadır.

Kalite

Toyota, uzun süredir güvenilir ve dayanıklı araçlarıyla tanınmaktadır. J.D. Power ve Consumer Reports gibi bağımsız kuruluşlardan sürekli olarak yüksek kalite puanları almaktadır. Opel ise son yıllarda kaliteyi iyileştirmek için önemli adımlar attı. Ancak Toyota hala genel olarak daha yüksek bir kalite algısına sahiptir.

Güvenlik

Hem Toyota hem de Opel, güvenlik konusunda yüksek standartlara sahiptir. Araçları, Avrupa Yeni Araba Değerlendirme Programı (Euro NCAP) tarafından çarpışma testlerinde yüksek puanlar almaktadır. Toyota'nın güvenlik özellikleri arasında Toyota Güvenlik Asistanı (TSS) bulunurken, Opel'de OpelEye adı verilen benzer bir sistem yer almaktadır.

Özel Özellikler

Toyota, hibrit teknolojisiyle tanınır ve çevre dostu araçlar arayanlar için harika bir seçenektir. Opel ise konfor ve eğlence özellikleri konusunda güçlüdür. IntelliLink bilgi-eğlence sistemi, sezgisel ve kullanımı kolaydır.

Fiyat

Toyota ve Opel araçlarının fiyatları, model ve özelliklere göre değişmektedir. Genel olarak, Toyota modelleri Opel muadillerine göre biraz daha pahalıdır. Ancak Toyota'nın daha yüksek kalite algısı ve daha iyi yeniden satış değeri, bazıları için bu fiyat farkına değebilir.

Sonuç

{opel mi toyota mı} sorusunun tek bir cevabı yoktur. {toyota mı opel mi} tercihiniz, bireysel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır. {toyota kaliteli mi} diye soruyorsanız, evet, Toyota güvenilirliği ve dayanıklılığıyla bilinir. Ancak Opel de son yıllarda kaliteyi önemli ölçüde iyileştirdi. Sonuçta, en iyi karar, hangi markanın ve modelin sizin için en uygun olduğuna karar vermek için her iki markayı da araştırmaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yeni kasa civic lerde baya problem varmış sikayetvar.com da okudumda hondadan isyan etmiş adamlar servis çalışanları bile demişki paramız olsa dahi honda almayız
  • toyota kesinlikle opelden her yönüyle kalitelidir. toyota toyota toyota derim baska bir sey demem... hele su yeni kasalar baya saglam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real®

yeni kasa civic lerde baya problem varmış sikayetvar.com da okudumda hondadan isyan etmiş adamlar servis çalışanları bile demişki paramız olsa dahi honda almayız
    toyota bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodymoon1907

toyota kesinlikle opelden her yönüyle kalitelidir. toyota toyota toyota derim baska bir sey demem... hele su yeni kasalar baya saglam...
    bir toyota bir honda birde opeli alın önünüze en basitinden arabanın sacına bi wurun bakın hangisi daha sert we kalın saç araba dediğin kemikli olucak diri olucak Allah korusun kaza anında kağıt gibi buruşmucak o yüzden opel derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CNR_87

bir toyota bir honda birde opeli alın önünüze en basitinden arabanın sacına bi wurun bakın hangisi daha sert we kalın saç araba dediğin kemikli olucak diri olucak Allah korusun kaza anında kağıt gibi buruşmucak o yüzden opel derim..

Alıntıları Göster
    Toyota hakkında bi tane sikayet okudum onu da ciddiye almadim. Cunku koskoca toyota hakkında sadece bi tane sikayet var... Peki sizce toyota mi daha guvenli yoksa opel mi? Toyota daha kaliteli oldugu icin fren diskleri de daha iyi fren tutmasını saglar sanirim. Yani frenaj mesafesinin kısa olması gerekmez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TGP

Toyota hakkında bi tane sikayet okudum onu da ciddiye almadim. Cunku koskoca toyota hakkında sadece bi tane sikayet var... Peki sizce toyota mi daha guvenli yoksa opel mi? Toyota daha kaliteli oldugu icin fren diskleri de daha iyi fren tutmasını saglar sanirim. Yani frenaj mesafesinin kısa olması gerekmez mi?

Alıntıları Göster
    7 senedir honda civic kullanırım daha bi gün olsun arabamdan şikayetçi olmadım her yönüyle mükemmel bir arabadır.Ayrıca honda'nın yedek parçası diğer avrupa araçlara nazaran daha ucuzdur ve servislerine alınan elemanlar özel bir testten geçirilerek alınırlar yani hepsi alanında uzmandır.Artı olarak honda her sene dünya çapındaki bütün servislerinin katıldığı bir yarışma düzenler bu yarışmada dereceye giren servis çalışanlarına ödüller verir yani honda servis konusunda da bayağı iddialıdır.Daha önce bir çok arabamız oldu(ford,renault,peugeot,vw) fakat honda bir başka her yönüyle.Uzun yolda içeriye ses almaması olsun,sürücüsünü yormaması olsun,motor gücü olsun her yönüyle muhteşemdir işte.Forumda benden başka honda kullanan varsa onlarda bilirler bide onlar yorum yapsınlar kendilerince.

Arabam:Honda Civic 1.6İES 98 model beyaz 120BG

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eradnan

7 senedir honda civic kullanırım daha bi gün olsun arabamdan şikayetçi olmadım her yönüyle mükemmel bir arabadır.Ayrıca honda'nın yedek parçası diğer avrupa araçlara nazaran daha ucuzdur ve servislerine alınan elemanlar özel bir testten geçirilerek alınırlar yani hepsi alanında uzmandır.Artı olarak honda her sene dünya çapındaki bütün servislerinin katıldığı bir yarışma düzenler bu yarışmada dereceye giren servis çalışanlarına ödüller verir yani honda servis konusunda da bayağı iddialıdır.Daha önce bir çok arabamız oldu(ford,renault,peugeot,vw) fakat honda bir başka her yönüyle.Uzun yolda içeriye ses almaması olsun,sürücüsünü yormaması olsun,motor gücü olsun her yönüyle muhteşemdir işte.Forumda benden başka honda kullanan varsa onlarda bilirler bide onlar yorum yapsınlar kendilerince.

Arabam:Honda Civic 1.6İES 98 model beyaz 120BG

Alıntıları Göster
    valla abicim bizdede son kasa civic var ama bana sorarsan konfor beklentin fazlaysa alma derim istanbulun yollarına pek gelmiyo tam uzun yol arabası , artıları ise motoru çok atik iyi kaçıyo, modifiyeye gelir, parçası ucuz, sacı köfte gibi (tabi bu onun sağlamlığı konusunda fikir vermez ama çok güvenli olduğu söyleniyo), içi ferah, sınıfının en az yakanı gönül isterki Accord olsun dizeli olacak şöyle, tuzlu tabi 75 mlyr civarı. kısaca konfor senin için daha önemliyse avrupa arabalara bak derim. bende konforlu araç sevdiğimden ısınamadım civic e. ithal civic lerden hele hele hiç almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

valla abicim bizdede son kasa civic var ama bana sorarsan konfor beklentin fazlaysa alma derim istanbulun yollarına pek gelmiyo tam uzun yol arabası , artıları ise motoru çok atik iyi kaçıyo, modifiyeye gelir, parçası ucuz, sacı köfte gibi (tabi bu onun sağlamlığı konusunda fikir vermez ama çok güvenli olduğu söyleniyo), içi ferah, sınıfının en az yakanı gönül isterki Accord olsun dizeli olacak şöyle, tuzlu tabi 75 mlyr civarı. kısaca konfor senin için daha önemliyse avrupa arabalara bak derim. bende konforlu araç sevdiğimden ısınamadım civic e. ithal civic lerden hele hele hiç almayın.

Alıntıları Göster
    toyotaaaaaaaaaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: CNR_87

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CNR_87

Yalnız bişeyi unutuyon kaza anında seni sac değil aracın iskeleti koruyo.Corolla gözümün önünde(2 sene önce) 6-7 takla yedi uçuruma gitti.Aracın kırık camı ve büzülmüş sacı dışında hiçbişeyi yoktu.Çelik barları çok sağlam.(Adamada bişey olmamıştı)

• quote:

Orijinalden alıntı: gsemre

quote:

Orjinalden alıntı: CNR_87

Yalnız bişeyi unutuyon kaza anında seni sac değil aracın iskeleti koruyo.Corolla gözümün önünde(2 sene önce) 6-7 takla yedi uçuruma gitti.Aracın kırık camı ve büzülmüş sacı dışında hiçbişeyi yoktu.Çelik barları çok sağlam.(Adamada bişey olmamıştı)

Alıntıları Göster
    toyota +1!! opelde alaman malı gusel ama ben toyota derim

• quote:

Orijinalden alıntı: lagaluga

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ben nedense opel in calibra haric hic bir modelini sevmiyorum..Isınamadim nedense anlamadim..
  • Tabi ki toyota
  • quote:

Orijinalden alıntı: milaslı

Tabi ki toyota
    bir japon arabasının bir alman arabasından daha güvenli olma ihtimali varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogogo

bir japon arabasının bir alman arabasından daha güvenli olma ihtimali varmı ?

Alıntıları Göster
    dayanıklılık olarak toyota guvenlik icin opel
  • quote:

Orijinalden alıntı: lagaluga

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    opel baştan sona teknoloji yanlışı.
    servise gidersin parçası yok, bekle ki gelsin.
    opele para verilir mi yaa, toyota yada honda dururken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

doğru söze ne hacet

• quote:

Orijinalden alıntı: eradnan

quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

doğru söze ne hacet

Alıntıları Göster
    ikisinide kulland1m kesin opel

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyler31

ikisinide kulland1m kesin opel

Alıntıları Göster
    opel dandik ya ne güveninden bahsediyorsunuz.96 yılında bi frontera aldık lafta o zmn opelin türkiyedeki en klas en pahalı araçlarındandı,birde 93 toyota corona vardı ki hala var.opel eline su bile dökemez toyotanın.araç garajda yatarken felç oldu kalite nerde kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahas

opel dandik ya ne güveninden bahsediyorsunuz.96 yılında bi frontera aldık lafta o zmn opelin türkiyedeki en klas en pahalı araçlarındandı,birde 93 toyota corona vardı ki hala var.opel eline su bile dökemez toyotanın.araç garajda yatarken felç oldu kalite nerde kaldı

Alıntıları Göster
    alman arabalarının üstünlüğü tartışılmaz derim ben yani opelden yanayım...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.