Şimdi Ara

Toyota Mı Kaliteli ve Güvenli Yoksa Opel Mi? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
36.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lütfen opel kullananlar yorum atmasın konuya ;)
  • Toyota da opel de güvenli araçlar üretir konu sağlamlık uzun ömür ise tabiki Toyota daha uzun ömürlüdür ama kaza anında iki araçda aynıdır zaten euro ncap tan ikiside 5 yıldızla çıkan markalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Toyota da opel de güvenli araçlar üretir konu sağlamlık uzun ömür ise tabiki Toyota daha uzun ömürlüdür ama kaza anında iki araçda aynıdır zaten euro ncap tan ikiside 5 yıldızla çıkan markalar.

+1 toyota her konuda opeli katlar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakirkeyo

quote:

Toyota da opel de güvenli araçlar üretir konu sağlamlık uzun ömür ise tabiki Toyota daha uzun ömürlüdür ama kaza anında iki araçda aynıdır zaten euro ncap tan ikiside 5 yıldızla çıkan markalar.

Senin fan kılap tutmadı herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

quote:

quote:

Senin fan kılap tutmadı herhalde

yok ya 8-12 yaş arası adam arıyorum ama hala bulamadım

• 5bin fazla olsun opel olsun

• Opel diyorum gidiyorum

• Ya arkadasım bu forumda anlatamadığım iki konu 1-marka değil model karşılaştırın , 2-premium mark yoktur premium model vardır

• quote:

lütfen opel kullananlar yorum atmasın konuya ;)

Opeli satacağım işim gereği çift kabin toyota alabilirim.Opel Toyotadan kesinlikle üstün ve daha iyi bir araç..
    toyota bir nebze sorunsuz ama bu yeterli değil clio symbol'üm vardı o da daha sorunsuzdu opelden...Tamam mesela toyota sağlam oluyor iç aksamı fazla deforme olmuyor vs ama ne olursa olsun OPELİN VRDİĞİ HİSSİ VEREMİYOR TOYOTA...10 yıl avans da veririm size.2014 toyotayı kullanın 2004 opeli kullanın,2010 toyotayı kullanın 2000 opeli kullanın anlarsınız...Opel dedin mi HAS ALAMANCI arkadaşlar dahi hemen halk arabası almanyanın taksisi vs aşağılamaya başlıyorlar ve bunu da diğerleri yani sizler başka türlü anlayıp Opel Kötü diyorsunuz..Değil...Bildiğin Alman tankıdır %100 Almandır.vw gibi yumuşatılmış konforize edilmiş orda burda melez hale gelmiş bir marka da değildir.Yeni modeller arasında da bana göre opel daha üstün....

• al birini vur ötekine... (hangisi iyiymiş görürsün!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

quote:

lütfen opel kullananlar yorum atmasın konuya ;)

Opeli satacağım işim gereği çift kabin toyota alabilirim.Opel Toyotadan kesinlikle üstün ve daha iyi bir araç..
    toyota bir nebze sorunsuz ama bu yeterli değil clio symbol'üm vardı o da daha sorunsuzdu opelden...Tamam mesela toyota sağlam oluyor iç aksamı fazla deforme olmuyor vs ama ne olursa olsun OPELİN VRDİĞİ HİSSİ VEREMİYOR TOYOTA...10 yıl avans da veririm size.2014 toyotayı kullanın 2004 opeli kullanın,2010 toyotayı kullanın 2000 opeli kullanın anlarsınız...Opel dedin mi HAS ALAMANCI arkadaşlar dahi hemen halk arabası almanyanın taksisi vs aşağılamaya başlıyorlar ve bunu da diğerleri yani sizler başka türlü anlayıp Opel Kötü diyorsunuz..Değil...Bildiğin Alman tankıdır %100 Almandır.vw gibi yumuşatılmış konforize edilmiş orda burda melez hale gelmiş bir marka da değildir.Yeni modeller arasında da bana göre opel daha üstün....

fikrine katılmıyorum hocam.toyota kullanıyoruz sülalecek yediremiyorum kendime.

imkanı yok opel iyi olamaz.yok yok boşver boşver.

• Kalite olarak opel
    Sorunsuzluk olatak toyota bence
    Tabi herkes için kalite kavramı değişkendir.
    Vw golf mk2 84 model arabadan inince, toyota corolla 98 model xl bana pamuk gibi geliyor mesela kaldıki hd direksiyon bile yok arabada

• Toyota yı bir defa 2007 de aldığım Corolla ile tecrübe etmiştim; kullanımı rahattı, kliması harikaydı, zamanına göre motor ve yol sesi de azdı, servisi memnuniyet için gerçekten çok çabalıyordu ve satıştan servise gayet seviyeli elemanlara sahipti ancak araç sürücüsüne yolda pek keyif verebilen ya da rakiplerinden ayrıcalık sunabilen, kabinde akılda olumlu yer edebilecek seviyede malzemelere sahip bir model değildi, fabrika üretimi şanzıman hatası ve hızlı kullanımda tatmin etmeyen yol tutuş özellikleri ile en kısa süre kullandığım (1 yıl) aracım oldu.

Opel i ise 2011 de Corsa ve Astra, bugünlerde ise Insignia ile tecrübe etmekteyim; genel olarak her modeliyle yolda ortalamanın üzerinde tokluk sunan zarif ve donanımlı araçlar, konfor ile sürüş kalitesi dengesini güzel harmanlıyorlar ve estetik açıdan da başarılılar, yani sürüşünden keyif aldıktan sonra araçtan indiğinizde dönüp araca baktığınızda tasarımıyla da keyif verebiliyor, servisimden de çok memnunum ancak diğer il/ilçelerdeki yoğun şikayetlere bakılırsa herkes bu konuda benim kadar şanslı değil.

Kısacası bana göre cevap Opel, ancak Toyota da sanki "biraz istese" şimdikilerden çok daha keyifli tasarımlar ve güncel teknolojilerle büyüklüğünü hatırlatacak gibi gelir zira GT86 da belki bilirsiniz firma yönetimi "bugüne kadar sorunsuz araçlar üretirken keyif konusunda geri kaldık" vb gibi bir açıklamada bulunmuştu, ayrıca servisin memnuniyet derecesinden sonra insan kendini Toyota ya karşı borçlu hissediyor, bunu başarabilmek de bence üstünlüktür.

• toyota
  • Ne toyota Ne de Opel GÜVENLİ DEĞİL arkadaşlar bence..Peki NEDEN ? :2 markanında normal modelleri yani opc dir gtc dir rs dir bilmem nedir bu takıya sahip olmayan modellerindeki aptalca eksiklikler aracın güvenliğini baltalıyor..
    Anlatayım : sahibi olduğumuz corolla esp yok (evet opsiyon ama bide şunu dinle ) eşek direksiyon sistemi eşek bi şasi ayarlaması var en ufak bi kopmada toparlamanız harbi zor bu aracı ön tekerleklerden geri bildirimlerde sıfır !
    Opeller ise o kadar saçma bir direksiyon sistemleri varki insignia ve astra için konuşuyorum yolda bir tümsektir bir çukurdur vs resmen içeride direksiyonu iki elle tutmanız gerekiyor..o an ALlah muhafaza tek elle kullansanız hızlı olsanız bir ihtimal hakimiyeti kaybedebilirsiniz..

Yani BENCE neymiş olay..ikiside bi halta yaramaz markalar (opc gtc gt86 vsvs hariç )
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackjackexit

Ne toyota Ne de Opel GÜVENLİ DEĞİL arkadaşlar bence..Peki NEDEN ? :2 markanında normal modelleri yani opc dir gtc dir rs dir bilmem nedir bu takıya sahip olmayan modellerindeki aptalca eksiklikler aracın güvenliğini baltalıyor..
    Anlatayım : sahibi olduğumuz corolla esp yok (evet opsiyon ama bide şunu dinle ) eşek direksiyon sistemi eşek bi şasi ayarlaması var en ufak bi kopmada toparlamanız harbi zor bu aracı ön tekerleklerden geri bildirimlerde sıfır !
    Opeller ise o kadar saçma bir direksiyon sistemleri varki insignia ve astra için konuşuyorum yolda bir tümsektir bir çukurdur vs resmen içeride direksiyonu iki elle tutmanız gerekiyor..o an ALlah muhafaza tek elle kullansanız hızlı olsanız bir ihtimal hakimiyeti kaybedebilirsiniz..

Yani BENCE neymiş olay..ikiside bi halta yaramaz markalar (opc gtc gt86 vsvs hariç )

iyi ki forumda varsınız arada neşe kaynağı gerek

he bu arada opel tabiki her konuda üstündür. Tek eksiği efsane ,mestane gibi uydurmalarla 3 kuruşuk malı 10 kuruşa satılan kasaları yoktur

• diskavır opıl
  • bu soruya kesin bir cevap vermek imkansızdır zaten. bazıları ısrarlarla kendi fikirlerini kabul ettirmeye çalışmış
    toyota sı olan adama göre en iyisi toyota dır. opel i olan adama göre en iyisi opel dir. kişileri, kendi kullandıkları araçları ölümüne savundukları için garipsemiyorum çünkü bi ton para verilip alınan şeyler. herkes tabi ki de en iyisinin kendininki olmasını istiyor.
  • ingeniarius kullanıcısına yanıt
    alakası yok hocam ford sahibisiniz ya da ford seversiniz sanırım bende eski bir ford ve toyota kullanıcısıyım... opel açık ara önde bana göre tabii!!... toyotanın elbet önde olduğu konular vardır ama bu konular lpg uyumu yok arıza çıkarmayan motor gibi konularsa varsın opel sorunlu olsun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.