Şimdi Ara

Toyota Mı Kaliteli ve Güvenli Yoksa Opel Mi? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
36.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2Jz motor ve brz mi ney yeni çıkan o 2 araç, HARİÇ çıkardığı bütün araçlar AŞIRI SIKICI TİPSİZ GÜÇSÜZ turbo suz kurbağa spec. yani ...
    Opel in kendine özgü Aşırı arabaları var Toyota Supra gibi
    Calibrası
    Bertonesi
    Omega LOTUS EVO500
    Cascadası
    Opel Speedster/GT/VX220 gibi ve bunlar özel arabalar.Her türlü opel derim 60 yaşında değilsem :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son yıllarda Opel arayı açtı, yeni motorlar, yeni modeller, yeni teknolojiler, satış rakamlarıda bunu gösteriyor zaten.
  • opel de frontera cok kelektir yokus bile cikamayan arazi araci olarak bilinir, bir onceki corsa yari otomatikler vites ariza verir motor calismaz diger yandan da 20 senelik iki nesil vectra kullanicisi olarak da ozellikle de son vectra bence her acidan mukemmeldir, insignia ayni sekilde tas gibi arabadir, toyota da cok kullandim ama opeldeki hissi vermedi, toyota daha sorunsuzdur,benzinli motorunun sesi neredeyse hic duyulmaz, arkadasin corollasinda calisan arabayi tekrar calistirmaya kalktigimi bilirim birkac kez, ha vectra nin dizeli asiri sesli calisir iceriden nasil duyuluyor bilmiyorum, yuksek hizda vectra iyi tutar guven verir corollaya gore daha da az hissettirir, hepsi bir yana bence opel in arabalari toyota nin arabalarina gore cok daha fazla yakisiklidir

• Opel son bir kaç yıldır kendisi hakkında söylenen Servis dostu araba..... Sözünü unutturacak gibi..yeni modelleri güzel..Sedan astrası güzel....En son bomba 1600 CC dizel motor ile gelecek ....Gelsin bakalım....Kim ne isterse onu alacak....Saygılarımla...
  • Simdi Opel diyorum.

• Opel, %100 Amerikan markası olup (GM) Almanyada üretim yapar, bu soruyu Amerikalılara sormuş olsanız, sizin dalga geçtiğinizi düşünüp gülüp geçerlerdi, çünkü sorunun cevabı kesin olarak Toyota'dır. Amerikalıların 80 lerden beri herhangi bir aracı düzgün yaptıkları görülmemiştir. (yanlış anlaşılma olmasın kimseyi kırmak değil amacım) ancak Amerikan markalarıyla Japon markalarını karşılaştırmak bile yanlış, Amerikan piyasası tamamen Japonlar tarafından domine edilmiş durumda.
  • Yaris Dizel ile Opel Corsa Dizel arasında 10 bin TL den daha fazla fark var donanıma göre.Benzinlileri arasındaki farkta çok az değil yine 10 bin TLye yaklaşıyor diyebiliriz.Bu kadar büyük fiyat farkını vermeye değer bir ayrım bana göre aralarında yok hatta 1 milyar kadar bile fark ya var ya yok.Bunu akrabam ile birlikte her iki markada 200 bine yakın km yapmış birisi olarak söylüyorum.
  • Almanı severim ama toyota-opel ikileminde toyota diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodymoon1907

toyota kesinlikle opelden her yönüyle kalitelidir. toyota toyota toyota derim baska bir sey demem... hele su yeni kasalar baya saglam...

Toyotanın iç malzeme kalitesi ve kaportası beş para etmez. Opel her yönüyle Toyotadan 1000 kat daha iyidir.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodymoon1907

toyota kesinlikle opelden her yönüyle kalitelidir. toyota toyota toyota derim baska bir sey demem... hele su yeni kasalar baya saglam...

Toyotanın iç malzeme kalitesi ve kaportası beş para etmez. Opel her yönüyle Toyotadan 1000 kat daha iyidir.!
  • T O Y O T A

her alanda her konuda tartışmasız toyota üstündür opelden.
    Satış rakamları,kalitesi,marka algısı olsun her konuda bence daha iyi.
    2.eli öldürmez,adamı yarı yolda bırakmaz,senelerce sorunsuz binilir güzel fiyata satılır,servis anlayışı iyidir.

opel almanlarda çok boğuk arada kalmış orta kalite bir otomobil markasıdır benim fikrimce.
    Araç karşılaştırmak çok saçma kişiden kişiye değişir ama gelen cevaplar zaten durumu kanıtlamış.

• Sesli güldüm valla Yav sorunsuzluk yakıt vs desen hadi karşılaştırabilirsin.98 model opel 'e bakın 2014 model toyotaya bakın bakalım hangisi daha kaliteli ,güvenli?
    Toyota suv üretsin bıraksın bu işşleri.Kaporta desen yok sürüş hissiyatı desen opele göre sıfır.Hiçbir alman aracını hiçbir japon la karşılaştırmam özellikle kalite ve güven konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Sesli güldüm valla Yav sorunsuzluk yakıt vs desen hadi karşılaştırabilirsin.98 model opel 'e bakın 2014 model toyotaya bakın bakalım hangisi daha kaliteli ,güvenli?
    Toyota suv üretsin bıraksın bu işşleri.Kaporta desen yok sürüş hissiyatı desen opele göre sıfır.Hiçbir alman aracını hiçbir japon la karşılaştırmam özellikle kalite ve güven konusunda.

doğru hocam da güvenlik kaporta sağlamlığıyla bitmiyor öyle olsa megan 2 ,3 yıldız falan alırdı herhalde

• Toyota daha sorunsuz ok.Reno 12 Toros da daha sorunsuz ok...
    opele göre;
    Toyota kullanırken altından hava geçtiiğini hissediyorsun bulutların üzerinde gibisin bişeyi çeviriyorsun ama neyi direksiyona benzer bişey ama nedir böyle hissiz çocukken çemberi direksiyon yapardık onun gibi.

Opel veya herhangi bir alman aracı serttir toktur kemikli vites geçişleri bulunur.Yola oturur hızlandıkça daha çok seversin.Bir şeyi hareket ettirdiğin ve hakimiyetin sende olduğu hissini asla unutturmaz sana.Yoldan çıkarmak zordur.kaya gibi ağır oturaklı bir kütleyi yönetiyorsun gibi bir hava sezinlersin
  • Ne kadar opelci varmış abi iyiki bir şey dedik ,

ben gerçekleri söylüyorum kusura bakmayın ağa efendiler

kendim 2008 civic kullanırım ama toyotanın hakkı yenmemeli.her konuda bariz üstün benim fikrimce.

zaten değer kaybetmeyen araç olması önde göstermeye yetiyor.
  • Opel de kullanirsaniz mesela astra yol tutusun ne oldugunu daha iyi anlarsiniz. Not:toyota kullanmadim ama kullandigim astrayla virajlar cok kolay.

• Opel kendini çok geliştirdi son yıllarda gerek argeleri gerek tasarımları zaten Opel insignia 2011 yılında yanılmıyorsam dekra kusursuzluk raporlarında Audi a6 nın önünde 1. Tamamlamıstı bu büyük bir başarı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Toyota motorları çok daha kaliteli opelde ise kaporta biraz daha iyi gibi.

• Toyota daha uzun ömürlüdür ama güvenlik olarak Opel'i tercih ederim.

• TGP kullanıcısına yanıt
    bence opel daha kaliteli gösterişli konforlu vs vsdir. benim üst komşuda 2008 model symbol var corollaya çok hafifce çarpmış corollada 2010 model arabanın tampon çatlamış symbolde birşey yok symboller plastikya bir şey olmamış

OPEL OPEL OPEL OPEL OPEL
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.