Şimdi Ara

Toyota Mı Kaliteli ve Güvenli Yoksa Opel Mi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
219
Cevap
1
Favori
36.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 te açılmış 2009 a kadar devam etmiş yani konu okadar eski deil hayırdır sana bi zararımı var konuyu canlandırmanın bişeyler zorunamı gittide cevap yazdın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anchusa -- 9 Ocak 2011; 20:07:21 >
  • Yıl olmuş 2011 hala aynı şeyler.. Şimdi susun ve 2017 yılında tekrar hortlatın bu konuyu tekrar aynı muhabbet devam eder ..
  • hort?
    bizim forumu kötülemek?
    bunun için üye olmak?

yok canım daha neler

bu arada toyota yı çok severim ama opel kullanıyorum, malum bütçe
    saygılar
  • amacım burda forumu kötülemek filan deil sadece neyin ne olduğunu bilmeyen ama onu haklkında yorum yapan arkadaşlara yorum yazdım 10 yaşında bebeler bile saçma sapan yorumlar yazıyor insanları yanlış yönlendiriyor bu sadece bu konu içine geçerli deil yada bu forum için ve benim yorumlarımdan sonra yorum yapan arkadaşlar siz neden alınıyorsunuz ben onu anlamadım
  • sonuç ortada.. herkes Toyata demiş.. bencede Toyata..

yalnız Opel diyenlere karşı saygılı olun.. herkesin düşüncesine saygı duyulmak zorundadır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue night -- 9 Ocak 2011; 21:09:41 >
  • kalite kısmına hiç girmeyeceğim,fakat 2.elde değer kazanan tek marka var

yazmıyorum siz anladınız.
  • Sağlam hort yapmışlar

Toyotaların Opelden Sorunsuz olduğu artık Toplumun bilinç altına aşılanmış durumdadır. Opellerin ise gerek iç mekan gerek tasarım konusunda da Toyotadan artısı olduğuda yine bilinen birşeydir.

Ama günümüzde araçlar bir birine oldukça yaklaştı. Öyle ahım şahım fark yok, herkes ihtiyaçlarına uygun olan aracı seçiyor neticede. Ama şuda var Toyota biraz daha yakışıklı araçlar yapsa, İç mekana birazdaha özense Dünyada otomobil markası bırakmaz hepsinin satışlarını dibe sokar

Not: 2 haftalık Astra kullanıcısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Sağlam hort yapmışlar

Toyotaların Opelden Sorunsuz olduğu artık Toplumun bilinç altına aşılanmış durumdadır. Opellerin ise gerek iç mekan gerek tasarım konusunda da Toyotadan artısı olduğuda yine bilinen birşeydir.

Ama günümüzde araçlar bir birine oldukça yaklaştı. Öyle ahım şahım fark yok, herkes ihtiyaçlarına uygun olan aracı seçiyor neticede. Ama şuda var Toyota biraz daha yakışıklı araçlar yapsa, İç mekana birazdaha özense Dünyada otomobil markası bırakmaz hepsinin satışlarını dibe sokar

Toyotanın yıllık satışı ile opelin satışına bakın fark zaten ortada.

Toyotanın en yakın ve tek rakibi(satış konusunda yanlış anlaşılmasın bi bmw ile karşılaştırmam, karşılaştıramam) vw dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 10 Ocak 2011; 10:19:28 >

• konu açılalı baya bir zaman geçmiş UP :)

İki aracı da kullanmış biri olarak, Opel'in tadı bir başka diyorum, toyota daha çok satmış olabilir bu arabanın çok iyi mükemmel olduğu anlamına gelmez, Ülkemizde kuş serisi araçlar 10 bin tl falan ediyor, bu arabalar çok mu iyi acaba? Bilende bilmeyende konuşmuş, Opel çok arıza veriyor demişler, bence araba işi şans meselesi, 4 yıldır opel kullanıyorum, rutin bakımlarında gittim birde baskı balata değişimi için gittim, başka kuruş masrafım olmadı, Toyota müptelalarına sesleniyorum, klimanın, abs nin ve de alaşım jantın opsiyonel olduğu bir arabayı kapımdan içeri sokmam, 2000 model astra CD aracım var, şuan birçok yeni araçlara özellik olarak, yol tutuş olarak, yakıt ekonomisi ve sorunsuzluğu olarak kafa tutacağından zerre kadar şüphem yoktur. Hayatında hiç Opel kullanmamış insanların Opel hakkında atıp tutması çok üzüntü verici bir durum. G Kasa Opellerde döküm ve OCOTEC motor vardır. Ecotec motorların nasıl olduklarını herhangi bir opel ustasına sorabilirsiniz. Saygılarımla.

• doyotamı? ahahahah opel her yönüyle kaliteli ve saglam bir araç toyota once bir tasarım yapmayı adet edinsın.. Opel saglamlık olsun marka imajı olsun her şekilde onde bazılarıda yazmıs yok teknolojı yanlısı yok serviste parcası yokmus pardonda kac kere opelınız olduda servıste parca yok diye geri yolllardılar? yapmayın Alla askına kulaktan fantezi bilgilerle
  • Opel donanım + kaliteli işçilik yönünde daha başarılı birde araç stabilitesi, yol tutuş gibi konularda daha başarılı görüyorum
  • İkisinde de ahim sahim birsey yok bence . Hele toyota yeni cikardigi araclarla dibe batiyor . O ic bolum , kapi ustleri ve dizel icin istedikleri fiyat (10 bin) sacma . Dizelde alti ustu d4d 90 beygir .
    Opel ise daha iyi imaja sahip heleki yeni astra ici disi cok hos.
    Kaldiki opelde de ayni dizel sorunu var . 1.3 multijet .
    Konuya donersek bence opel . Ama marka bazinda karsilastirma yapmak da dogru degil .
    Astra sedan mi corolla mi, astra hb mi auris mi , corsa mi yaris mi , insignia mi avensis mi daha guvenli gibi sorular daha saglikli olur .
    İyi forumlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toyota tabi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Sağlam hort yapmışlar

bir hort alıntı da benden
    +1905

şu konuda yapılmış en mantıklı yorum...

not :yıllardır opel ve toyota kullanıcısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 11 Eylül 2013; 15:02:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -satana-

doyotamı? ahahahah opel her yönüyle kaliteli ve saglam bir araç toyota once bir tasarım yapmayı adet edinsın.. Opel saglamlık olsun marka imajı olsun her şekilde onde bazılarıda yazmıs yok teknolojı yanlısı yok serviste parcası yokmus pardonda kac kere opelınız olduda servıste parca yok diye geri yolllardılar? yapmayın Alla askına kulaktan fantezi bilgilerle

marka imajı yönünden opel mi üstün

• Opelin daha güvenli olduğuna inanıyorum ama toyota da bir o kadar kaliteli sorunsuzluk üzerine kurulu bir araç arıza dilan bilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum tamamen özneldir.

Toyota Artılar:Eskisi kadar olmasa da sorunsuz,güvenilir
    Eksiler:Kalite ve konfor hissi bir Alman kadar değil,demode iç mekan tasarımları,biraz tenekemsi

Opel Artılar:Kalite ve konfor hissi daha iyi,daha modern tasarımlar,Toyota'ya göre daha sağlam gövde ve kaporta
    Eksiler:Tasarımları modern olsa da ne motoru ne de teknolojisi buna ayak uyduramıyor.Yeni bir şey üretmiyor,hep geriden takip ediyor.Örneğin her marka araçlarını hafifletme çabasında iken,Opel hala kamyon gibi ağır araçlar üretiyor.Dolayısıyla verimsiz ve sorunlu araç benim gözümde.

Sonuç:İkisini de almam.

Arabanın hem teknolojisi yeni olacak,hem de yolda oturaklı ve konforlu ilerleyecek,iç mekanı kaliteli hissettirecek.Ne toyota ne opel hepsini birden sunamıyor bana göre.O yüzden VW alırım onu almazsam Ford alırım.Nokta.

• her türlü toyota derim opel bence alman ların en kötü arabası ha iyi modelleri var bişey demem ama yinede sorunsuzluk ve kalite bakımından şahsi fikrim toyota yı seçerim.
  • Konuya "BENCE" kelimesi ile başlayıp, gereksiz sataşma ve yorumların olmaması temennimle devam edeyim.
    Toyota uzun vadede sorunsuzluğu ve yeterli konforuyla tercih edilen bir araç.Bunun dışında öne çıktığı çok fazla bir olayı yok.D sınıfı avensis insgnianın eline su dökemez.Şimdi bana çıkıp insignia şöyle kötü böyle kötü demeyin, kullanın test edin ondan sonra gelin.Corolla dersen en yeni kasasını kullanmadım ama önceki kasasını çok kullanmışlığım vardır.Dizeli motor sesi alır, rüzgar sesi alır, yol sesi alır.Dalgalı yolda salınıma girer, virajları vasatın altıdır.Süspansiyonun darbe emişi vasatın üstündedir.Çamurluğa sonradan eklenmiş ama olmamış gibi duran lastikleri ve kocaman davlumbaz boşluğuyla kurbağa gibi arabadır.Honda civic birçok konuda corolladan üstündür.Corolla koltukların süngerlerinin bulaşık süngeri kıvamında olmasıda cabası.Yeni corolların koltuk süngerleride aynı, berbat ötesi.Yeni corollaya döndük amdem aracı inceledim ve beğendim.Eskisine oranla baya geliştirmişler.Özellikle arka diz mesafesi harika ve kokpit gayet hoş duruyor.1400kg lık ağırlığına rağmen kapıları hala kuş gibi.Yinede güzel tabiki eskisinden, tasarımını çok beğenmedim.Opel ise tasarım, yol tutuş özellikleri, donanım, rijit karoser yapısı ve standartların üstünde genel melzeme kalitesiyle toyotanın önünde.Uzun vadede toyota kadar sorunsuz olmaması gerçeğini tabiki es geçemeyiz.Ne olursa olsun aynı sınıftaki opeller genellikle toyota modellerinden üstündür...

• Kaliteden kasıt iç mekan malzeme ve işçilik kalitesiyse kesinlikle opeldir. Toyota yakın bile değil o konuda. Onun dışındaki çoğu konuda toyota çok başarılı. Ama iç mekanı o şekilde olduğu sürece benden uzak, kalan türk halkına yakın olsun.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.