Şimdi Ara

Toyota Mı Kaliteli ve Güvenli Yoksa Opel Mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
36.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TOTAL_WAR

@freestyle_

Hocam Toyota kendisini sorunsuzluğu ile ispat etmiş bir marka buna kimsenin sözü yok ama Opelde kendisini sağlamlığı ile ispat etmiş bir markadır opel motoru da bence fazlaca motordan anlamam ama standardın üzerindedir.Benim hiç başımı ağrıtmadı her nedense forumda bir Allah'ın kulu çıkıpta benim bu opelden çektiğim nedir de dememiştir oysaki boru değil sanırım 56 üyeli bir opel takımı mevcut.Hepimiz toz pembe rüya görmüyoruz umarım bir arkadaşta 3-4 arkadaşının yeni astra ile başının dertte olduğunu söylemiş birşey diyemiyecem bilmiyorum yeni astra ile henüz tanışma fırsatım olmadı hiçbir tanıdıkta da yok ben eskisini bilirimki bu eski kasada elektronik arızadan bahsedilir kronik sorun olarak ama ben hiç tanımadım astrasında elektronik problemi olan bi vatandaş.Ben opelede binerim toyotaya da inanın her arabaya güvenipte para vermem ama opelin dayanıklılığına güvenirim tecrübeyle sabittir.Kaza bela olduktan sonra kader elbetteki insanın sağ salim arabadan çıkması ama opel benim kazamda beklediğimden fazlasını verdi o gün bugündür opel kullanırım ama bir sonraki aracımın toyota olmayacağına garanti veremem bu garantiyi bol keseden opele atan toyotacılarda veremez sizlerinde bir sonraki aracınız opel olabilir çünkü ikiside kendini kanıtlamış markalardır.

Toyota'ya sorunsuz Opele ise sağlam demektesiniz, bunun ayrımını nasıl yaptığınızı açıklarmısınız?

• quote:

Orjinalden alıntı: drak

quote:

Orjinalden alıntı: TOTAL_WAR

@freestyle_

Hocam Toyota kendisini sorunsuzluğu ile ispat etmiş bir marka buna kimsenin sözü yok ama Opelde kendisini sağlamlığı ile ispat etmiş bir markadır opel motoru da bence fazlaca motordan anlamam ama standardın üzerindedir.Benim hiç başımı ağrıtmadı her nedense forumda bir Allah'ın kulu çıkıpta benim bu opelden çektiğim nedir de dememiştir oysaki boru değil sanırım 56 üyeli bir opel takımı mevcut.Hepimiz toz pembe rüya görmüyoruz umarım bir arkadaşta 3-4 arkadaşının yeni astra ile başının dertte olduğunu söylemiş birşey diyemiyecem bilmiyorum yeni astra ile henüz tanışma fırsatım olmadı hiçbir tanıdıkta da yok ben eskisini bilirimki bu eski kasada elektronik arızadan bahsedilir kronik sorun olarak ama ben hiç tanımadım astrasında elektronik problemi olan bi vatandaş.Ben opelede binerim toyotaya da inanın her arabaya güvenipte para vermem ama opelin dayanıklılığına güvenirim tecrübeyle sabittir.Kaza bela olduktan sonra kader elbetteki insanın sağ salim arabadan çıkması ama opel benim kazamda beklediğimden fazlasını verdi o gün bugündür opel kullanırım ama bir sonraki aracımın toyota olmayacağına garanti veremem bu garantiyi bol keseden opele atan toyotacılarda veremez sizlerinde bir sonraki aracınız opel olabilir çünkü ikiside kendini kanıtlamış markalardır.

Toyota'ya sorunsuz Opele ise sağlam demektesiniz, bunun ayrımını nasıl yaptığınızı açıklarmısınız?

Ya işin aslı ne demek istediğini anlamadım ama ben sadece opele sağlam toyotaya sorunsuz dememişimdir baya bi yazmıştım çünkü biraz daha açarsan sevinirim.Yani ben ayrım filan yapmadım onu söylüyorum ha toyotaya neden sorunsuz opele neden sağlam dedin dersen başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOTAL_WAR -- 12 Haziran 2006; 20:53:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Dido05

Kardeş git bi toyota plaza ya arabalara bak ama hepsine bak bir modele deyil mesela corollaların göstergesi kamyonet göstergesi gibi! Bi de git opelin arabalarına bak fark hemen ortaya çıkacaktır. Opel lehine...

corollanın göstergelere kamyon göstergesi denmiş.Yuh artık.Geçen gün eve giderken corollanın yanından geçtim adam kontağı bir çevirdi.Acayip güzel bir aydınlatması olduğunu tekrar gördüm.Hemde geceydi çok iyi.Optitron daha ne diyim.

Ayrıca 99 corolla 9 milyar denmiş.O araçta ya bir problem var ya da satıldğı yerde toyota pek tutulmuyor.(alman hastaları var herhalde).Bizim burada 97 model xei 16 milyara alıcı buluyor... kapak olsun bu da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrvw -- 12 Haziran 2006; 21:29:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lalelu

toyota bencede
    sonuçta opel corsa, toyota corona
    bunu demesem içimde kalırdı tutamadım napim, herkesten özür dilerim

ilk defa duydum bunu super

• toyota tabiikide cok kaliteli bir araç.
    serii,sorunsuz,konforlu sağlam vs..
    ozelliklede sorunsuzluu ile on planda bir marka bence.
    ancak opel dir vw dir tabiiki alman araçları ve cok kaliteli.
    bence aradaki kaliteyi secmek model ve fiyat bazında goreceli bir kavram oluyor.
    mesela ben 1.3 diesel astra alacağıma 1.4 diesel corolla alırım.
    ancak 1.6 benzinli corolla yerine de 1.6 astra tercih ederim.
    yanı durumlaı iyi degerlendirmek lazım.
    ancak benım merak ettim hyundai gibi bir arac nasılolurda 3. sırada gelir.
    sadece uzakdogu aracları bile olsa hyundai den once nissan var.
    japonlar var yaani
    kalite konusunda hyundainin ne kalitesinden bahsedilebilir ki?
    ancak ucuza,iş gorcek guzel gorunmlu araçlar bence.
    ancak hiç de guvenli değil.
    su bir gercek ki luks olmayan bu tarz arablar içinde alman arabaları var iken diğerleri arka plana kalır
    ama başta dediim gibi de,kosullar ve fiyatlar düşünüldüünde artık japon arabaları avrupa arabalarına alternatif olusturdu

• Opel Corsa yı Toyota CORONA nın bagajına koyarsan olur.

Ben ölçtüm bagaja sığıyor.
     Toyota Mı Kaliteli ve Güvenli Yoksa Opel Mi?

quote:

toyota bencede

• USTA ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞSİN VALLAHİ!

quote:

Orjinalden alıntı: hasok

Opel Corsa yı Toyota CORONA nın bagajına koyarsan olur.

Ben ölçtüm bagaja sığıyor.

quote:

toyota bencede

• Serkes , emre
  • opelin daha güvenli olduğunu kanıtlayın... çok merak ettim neye dayanılarak söylendiğini adamlar sanki iki markayla çarpışma testlerine girdi...

euro ncap kimin daha güvenli yada güvensiz olduğunu gösteriyor lafla değil...

vectrasını bir adam otobanda yakmıştı neden güvenlik kusurundan dolayı kaza yapmış dava açmış sonuçsuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyle_

opelin daha güvenli olduğunu kanıtlayın... çok merak ettim neye dayanılarak söylendiğini adamlar sanki iki markayla çarpışma testlerine girdi...

euro ncap kimin daha güvenli yada güvensiz olduğunu gösteriyor lafla değil...

vectrasını bir adam otobanda yakmıştı neden güvenlik kusurundan dolayı kaza yapmış dava açmış sonuçsuz...

Yahu daha güvenli diyen yok dostum kuruntu yapmışın toyota da güvenli ama biz opeli seçtik siz toyotayı seçmişiniz herkes arabasının hayrını görsün Allah kaza bela vermesin de tek hangisi güvenli olursa olsun bir kaç video attım izleyin opel sağlamdır toyotadan daha sağlammıdır bilmem ama opel sağlamdır toyota sağlammıdır siz sağlam diyorsanız bize düşen size itimat etmek ama az önce de yazdım ben opelde sen toyotada kendini güvende hissediyorsan problem yok bu videoyu bi amerikan otomobil forumundan aldım euroncapcı bu arabaya o kadar güveniyorki çocuğu için endişelenmiyor bile şaka bi yana kızmayın ikiside sağlam zaten toyotacılar kazada yapmıyor ben hiç tanık olmadım Allah kaza bela vermesin maaşallah diyelim.

http://www.youtube.com/watch?v=sJSYLPSd050&search=opel%20

Alttaki linke de tıklayın Allah aşkına fotğraflar Amerika ve Japonya'dan Japonlarda hasta opele

http://www.jade.dti.ne.jp/~fsuzuki/ASTRA/crash-e.html

Bu arada hazır elimiz değmişken şunuda belirtelim kimsenin kimseye birşey kanıtlaması gerekmez zaten kanıtlar olsa bu topic buraya kadar uzamazdı ama bir noktada sana katılıyorum bu iki araba birbirine bile girse opel-toyota crash testi dahi yapılsa bu bizleri tatmin etmeyecek yine herkes bildiğini okuyacak bir yerlerden parayı vurursam ilk işim toyota-opel crash war şeklinde bir show videosu yapmak olacak o zaman herkes rahatlar biz bunca zaman harcadık yazı yazdık bari bizden sonra gelenler böyle saçma sapan bir konu hakkında zaman harcamasın onuda yapacam ama şimdilik bu linklerle idare edin ve kızmayın toyotayı hakkaten çok severim ama bazı dış güçler bizleri karşı karşıya getirmeye çalışıyor bunu da başarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOTAL_WAR -- 13 Haziran 2006; 1:28:33 >

• toyota
  • quote:

Orjinalden alıntı: CNR_87

bir toyota bir honda birde opeli alın önünüze en basitinden arabanın sacına bi wurun bakın hangisi daha sert we kalın saç araba dediğin kemikli olucak diri olucak Allah korusun kaza anında kağıt gibi buruşmucak o yüzden opel derim..

Arkadaşım karbuz seçmiyoruz ki tıklayalım araba bu. Göremediğin yerler çok daha fazla. Hemde artık tasarımı kalitesi ve tabiki imalat kalitesini hep birarada tutmak gerekir.
    Bana sorarsan da toyota derim. toyota bu ülkeye çok şey verdi. En azından rakipleri daha k,l,tel, üretmeye başladı. toyotadan önce bu ülkede tofaş ve renault gaz yağı tenekesi üretiyordu bunu unutma. Sevgiler...:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunsalan

quote:

Orjinalden alıntı: CNR_87

bir toyota bir honda birde opeli alın önünüze en basitinden arabanın sacına bi wurun bakın hangisi daha sert we kalın saç araba dediğin kemikli olucak diri olucak Allah korusun kaza anında kağıt gibi buruşmucak o yüzden opel derim..

Arkadaşım karbuz seçmiyoruz ki tıklayalım araba bu. Göremediğin yerler çok daha fazla. Hemde artık tasarımı kalitesi ve tabiki imalat kalitesini hep birarada tutmak gerekir.
    Bana sorarsan da toyota derim. toyota bu ülkeye çok şey verdi. En azından rakipleri daha k,l,tel, üretmeye başladı. toyotadan önce bu ülkede tofaş ve renault gaz yağı tenekesi üretiyordu bunu unutma. Sevgiler...:)

3 yıl önceki yazıya cevap vermişsiniz,sağlam hort,tebrikler.

• toyota ve honda japon ve bence ikiside daha sorunsuz ve kaliteli.
  • toyotanın opelden daha sağlam olduğunu görmek için euroncap in sitesinden özellikle yandan çarpma videolarını izleyin.auris corolla astraya bakın.opel daha tok duruyor bakınca ama toyotanın sağlamlığı başka bence.iskeleti kemikleri sağlam.aynı şeyi honda için söyleyemem..bana sağlam gelmiyor hondalar..
  • Toyota Auris ile Opel Astra arasında 3 sene var kasa olarak, ve toplamda ikiside aynı puanları almışlar. Güvenlik konusunda şu an aralarında fark yok. Yeni Astra çıkınca karşılaştırmayı bir daha yaparız... Binlerce sensör ile puanlanıyor araçlar, göz kararı ile yorum mu yapıcaz. Laf..
    zaten konu 3-4 senelik, tam anlamıyla hortlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 5 Nisan 2009; 13:33:02 >
  • Doğru söylüyorsun.Tamamen katılıyorum.Nerden bulup hortlatıyorlar bu konuları ilginç
    quote:

Orjinalden alıntı: feanorringeril

Toyota Auris ile Opel Astra arasında 3 sene var kasa olarak, ve toplamda ikiside aynı puanları almışlar. Güvenlik konusunda şu an aralarında fark yok. Yeni Astra çıkınca karşılaştırmayı bir daha yaparız... Binlerce sensör ile puanlanıyor araçlar, göz kararı ile yorum mu yapıcaz. Laf..
    zaten konu 3-4 senelik, tam anlamıyla hortlamış.
  • Sağlamlıkta Toyota daha önde ama kalitede Opel'den geride.
    İnsignia-Avensis iç mekan kalite farkı apaçık ortada.
  • bu sitede pc si olan saçma sapan yorumlar yazmış yok opel dandik yok toyota kaliteli toyota düne kadar gaz tenekesi gibi arabalar yaparken opelin arabaları hep aynıdır zmanına göre toyota gözümde birtek motor ve sorunsuzluk olarak dikkatimi çeken bi model tm opelde sorunlar var vw dede var mercedes c serilerindede var bu sorun çıkaran araçlar dandik anlamına gelmez sağlam olarak toyota diyen arkadaşlarıma takla atan bir toyota resmi vardı yetkili serviste çekmişyim bu araç 2010 model onu pc de bulsaydım buraya ekliyecektim opelle ilgilide şu linki ekliyorum
    kör olmayan adam farkı görür heralde 120 ile münübüse vuran şöförün sadece bacakları kırıldı ama bizim türk insanı herşeyi sonradan görme olduğu için zamnında aldığı arabayı över başka marka oadığı arabayı över eski arabasını kötüler bu böle gider zaten türkiyenin neden 3. dünya ülkesi olduığunu da forumda konuşan bikaç arkadaş belli ediyor ii akşamlar

http://www.kenthaber.com/marmara/sakarya/Haber/Genel/Normal/kampus-girisinde-kaza--15-yarali/324592f7-69a1-493d-9461-5f587a51e1c2

• quote:

Orijinalden alıntı: anchusa

bu sitede pc si olan saçma sapan yorumlar yazmış yok opel dandik yok toyota kaliteli toyota düne kadar gaz tenekesi gibi arabalar yaparken opelin arabaları hep aynıdır zmanına göre toyota gözümde birtek motor ve sorunsuzluk olarak dikkatimi çeken bi model tm opelde sorunlar var vw dede var mercedes c serilerindede var bu sorun çıkaran araçlar dandik anlamına gelmez sağlam olarak toyota diyen arkadaşlarıma takla atan bir toyota resmi vardı yetkili serviste çekmişyim bu araç 2010 model onu pc de bulsaydım buraya ekliyecektim opelle ilgilide şu linki ekliyorum
    kör olmayan adam farkı görür heralde 120 ile münübüse vuran şöförün sadece bacakları kırıldı ama bizim türk insanı herşeyi sonradan görme olduğu için zamnında aldığı arabayı över başka marka oadığı arabayı över eski arabasını kötüler bu böle gider zaten türkiyenin neden 3. dünya ülkesi olduığunu da forumda konuşan bikaç arkadaş belli ediyor ii akşamlar

http://www.kenthaber.com/marmara/sakarya/Haber/Genel/Normal/kampus-girisinde-kaza--15-yarali/324592f7-69a1-493d-9461-5f587a51e1c2

1.dünya ülkesinden aramıza katılan güzide üyemiz ne diye 2005 te açılmış konuya yorum yapma gereği duyuyorsun

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.