Şimdi Ara

OPEL ALMAN MI YOKSA...???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
20.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Opel Alman markası diye biliyorum ancak Opel Türkiye'nin fiyat listesinde ''General Motors Türkiye''yazıyor sayfanın başlığında.Bunun sebebi nedir acaba?
    Opel'i Almanlar Amerikalılara sattı da bizim mi haberimiz yok???

• Opel GM bünyesine katıldı ancak hala bir Alman markasıdır.
  • opel almandır.amcak general motor bunyesinde çalişmaktadır.çalişmalar sadece motor uretimini içermektedir
  • %100 alman
  • opel gm ortaklı bir alman
    ama safkan alman derseniz için içine Vw,Bmw,Audi,Mercedes,Porsche girer
  • Teşekkürler dostlar anladım olayı.Saolun.
  • Bak hocam:

Opel GM malı, yani Amerikan.

GM nin global pazarlama stratejileri var. Genelde Avrupaya sattığı araçlar, Opel-Vauxhall Almanyada tasarlanıyor ve Avrupadaki çeşitli fabrikalarda üretiliyor-İngiltere-Polonya-Almanya-Belçika gibi.

Benim 1.6 Astra ALman malı.

Bir de 1.6 Clio Fransız aracım var.

Clio en full en pahalı modeli.

İşçilikleri karşılaştırdığımda Opel çok üstün. O kaynaklar, boyalar, mükemmele yakın ama mesela Makina Mühendisi olarak Clio nun kaynak kalitesini çok beğenmedim, kalın atılmış kaynak, ama Astra nınki çok farklı.

Biz buna ALman kalitesi diyoruz. Alman araçları gerçekten başka.

İşin ilginci bir CLio symbol inceledim, yerli Türk işçiliğinin de gayet iyi olduğunu söyleyebilirim.

İşin özeti Aldın mı Alman alacaksın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota'mı honda'mı yoksa Opel mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • opel alman olabilir ama vectra ve astra tasarimlari amerikan sirketi tarafindan yapilmis hatta bircok gm modeli ile ayni sasiyi kullaniyor bu arada amerika da opel saturn markasi olarak satiliyor.

ama tabiki opel hala kaliteli ve alman muhendisligine sahip bir arac, biraz tasarimlari bozuluyo gibi ama o kadar.
  • Alman.
  • Opel sapına kadar GM'in Amerikan malı..... Çalışanlar Almanda olsa maaşlarını GM ödüyor ve Amerikan... Almanların işçilik kaliteleri iyi Almanlardan başkada bir cacık olmaz kalifiye işçilikten başka.............Ayrıca Opel bayileri ayrıca SAAB ve Chevrolet de satıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cela Soylu -- 7 Ekim 2007; 0:47:39 >
  • Olaya birde diğer yönden bakarsak safkan bir marka yok ki artık? Tüm markalar küresel hale geldi..
  • Opel alman değilse: ki kuruluşu GM den eski...

saab : amerikan
    volvo: amerikan
    dacia: fransız
    nissan. fransız
    seat: alman
    jaguar:amerikan
    mazda: amerikan
    land rover : amerikan yoo tata alacak: hindistan

tikveşli: fransız
    türk telekom: arap
    garanti: kısmen amerikan

opeli, gm kurmadı... opeli almanlar kurdu... kendi içinde çalışan mühendisler hep alman...kendi içinde bağımsız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 7 Ekim 2007; 0:57:53 >
  • opel alman ve gm ortaklığı benim bildiğim kadarıyla bide 2000 yılında bi tanıdık opel astra almıştı ozaman izmirde parçaların birleştirilmesiyle veya direk almanyada gelme diye bi ayrım vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Opel alman değilse: ki kuruluşu GM den eski...

nissan. fransız

opeli, gm kurmadı... opeli almanlar kurdu... kendi içinde çalışan mühendisler hep alman...kendi içinde bağımsız...

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Bak hocam:

Benim 1.6 Astra ALman malı.

Bir de 1.6 Clio Fransız aracım var.

Bu araçlardan hangisi sana ait hangisine ne kadar para saydın da aldın ? opel için daha 4-5 ay önce açılan bir konuda annemden zorlamı alıyorum annemin yanında çok yavaşmı kullanıyorum diyordun

benim arabamda jettanın en full pahalı modeli

komedisiniz yahu

Arkadaşlar ben şunu anladım zamanında ailemin almış olduğu arabayla veya ailenizin ortak kullandığı mal veya araba ile hava atması hırpalaması hareket yapması vs güzel oluyordu bunu zamanında bende çok yaptım meydanlara çıkıp boy gösterip hava attım ancak iş kendi alın terinizle aldığınız arabaya gelince gözünüzden sakınır oluyorsunuz ben bunu anladım

• alman ancak amerikan gm in satınaldığı bir kuruluştur.general motors yanılmıyorsam aslen uçak motoru üreten bir firma.opel in kurucusu da adam opel.
  • opel 1929'dan beri gm in malıdır.
    öyle pay felan da değil %100 Ü general motors'a ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 7 Ekim 2007; 13:40:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Opel alman değilse: ki kuruluşu GM den eski...

nissan. fransız

Kesinlikle katiliyorum hatta daha da ekliyorum
    Tofas:Italyan
    Rolls-Royce:Alman
    Skoda:Alman
    Mazda:Amerikan
    Mini:Alman

arkadaslar uzayip gider boyle listeler ve sadece otomotiv icin degil butun sektorlerde gecerli.Onemli olan sirketin sahibi degil onemli olan sirketin nerede kurulup nerede is yaptigidir.

• dünya globalleşti artık şu ülkenin bu ülkenin malı kalmadı yarısı ordan yarısı burdan...sadece şu kaliteli bu kalitesiz diyebilecegimiz araçlar var...
  • Gm ortaklı alman
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.