< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 9 Kasım 2013; 17:28:55 > |
Bildirim
Ford Focus mu daha kaliteli yoksa Opel Astra mı?Çarpışma testleri eklendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 9 Kasım 2013; 17:28:55 > |
Focus'un ic mekan plastik kalitesi kesinlikle daha iyi astra'dan
Astra'da yumuşak plastik kullanımı çok az,göğüste çok az bir yumuşak plastik var ama focus daha kaliteli. İkisini de çok seviyorum ama focus daha kaliteli bence Ayrıca civic de geçmiş üstte, civic malzeme kalitesi olarak c sınıfının en kötü araclarindan biridir.Jetta daha kaliteli ic mekan olarak civic ten. |
Focus guzel makinedir. Ayrica 4 kollu direksiyonlar da uzun yolda cok daha surucu dostudur.
Opel diyince benim aklima ariza problem sorun kelimeleri geliyor. Son uc nesil focus ve astra modellerini katsilastirirsak astralar hep kronik arizalariyla meshurken focuslar hep ileri giden teknik altyapilari ve saglamliklariyla meshur oldular. Ayrica focus u octavia ile kiyaslayip direksiyonunu gaz pedalini hor goren arkadasa sesleniyorum, Vw nin tum modelleri yumusak ve konforlu surus odakli araclardir. Surus keyfi vw gurubunda konfor ile dogru orantili ele alinir. Ford ise pedal konumlandirmalarindan pedal sertlik tonlamalarina, direksiyon hassasiyetinden oturma pizisyonuna kadar kendine ozgu ve dinamik bir yapiya sahiptir. Bir fordun vw'ne, bir vw nin forda benzemesini beklemek hata olur. Opeli hic karsilastirmaya almiyorum. Hersey kaliteli ve guzel gorunen ic mekan dizayni yapmakla bitmiyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vox.x -- 8 Kasım 2013; 19:29:40 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|