Şimdi Ara

Ford Focus mu daha kaliteli yoksa Opel Astra mı?Çarpışma testleri eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
318
Cevap
0
Favori
37.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Ford Focus mu daha kaliteli yoksa Opel Astra mı?Çarpışma testleri eklendi

(En Son Oy Tarihi: 27.4.2023)
Giriş

Son açılan CorollaJetta mı konusundan sonra C sınıfı sedan hangi araç daha kaliteli sorusu merak uyandırmaya başladı.Buradaki amaç forumda ki C sınıfı sedan araçların içinde anket sonuçlarına dayanarak hangisinin üstün çıkacağı.

Sevgili yöneticilerimizden rica edelim anket eklesinler.

Diğer kapışmanın sonucunda Corolla liderliğini ilan etmiştir ancak Jetta nın karşısında C sınıfı sedan kapışmasında finale kalanları kapıştıralım sonuç ortaya çıksın.İsteyen arkadaşlar diğer C sınıfı sedan konusu acabilirler.Final de forum ne diyor hangi C sınıfı sedan daha iyi ve kaliteli çıksın ortaya.

Ben Astra diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 9 Kasım 2013; 17:28:55 >

• Focus'un ic mekan plastik kalitesi kesinlikle daha iyi astra'dan

Astra'da yumuşak plastik kullanımı çok az,göğüste çok az bir yumuşak plastik var ama focus daha kaliteli.

İkisini de çok seviyorum ama focus daha kaliteli bence

Ayrıca civic de geçmiş üstte, civic malzeme kalitesi olarak c sınıfının en kötü araclarindan biridir.Jetta daha kaliteli ic mekan olarak civic ten.
    Focus guzel makinedir. Ayrica 4 kollu direksiyonlar da uzun yolda cok daha surucu dostudur.

Opel diyince benim aklima ariza problem sorun kelimeleri geliyor.

Son uc nesil focus ve astra modellerini katsilastirirsak astralar hep kronik arizalariyla meshurken focuslar hep ileri giden teknik altyapilari ve saglamliklariyla meshur oldular.

Ayrica focus u octavia ile kiyaslayip direksiyonunu gaz pedalini hor goren arkadasa sesleniyorum,

Vw nin tum modelleri yumusak ve konforlu surus odakli araclardir. Surus keyfi vw gurubunda konfor ile dogru orantili ele alinir. Ford ise pedal konumlandirmalarindan pedal sertlik tonlamalarina, direksiyon hassasiyetinden oturma pizisyonuna kadar kendine ozgu ve dinamik bir yapiya sahiptir.

Bir fordun vw'ne, bir vw nin forda benzemesini beklemek hata olur.

Opeli hic karsilastirmaya almiyorum. Hersey kaliteli ve guzel gorunen ic mekan dizayni yapmakla bitmiyor.
  • Opel'in iç dizaynı çok hoşuma gidiyor. Ne yazıkki herşey iç dizayn olmuyor. Focus derim.

-reklam alanı..-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vox.x -- 8 Kasım 2013; 19:29:40 >
  • Astra diyorum ve arsamı tahsis ediyorum buralardan...
  • Astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Astra diyorum ve arsamı tahsis ediyorum buralardan...
    Tabiki astra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

Astra
    şık sorusuun cevabı astra olur ama kalite konusunda eşit sayılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

şık sorusuun cevabı astra olur ama kalite konusunda eşit sayılabilir.

Alıntıları Göster
    focus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 Sorento da ESP var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

focus

Alıntıları Göster
    10 yıl focus 1 sw kullanmış biri olarak ve arada 2.5 yıl corsa macerası yaşamış biri olarak oyum focusa!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

Astra
    Zor soru , corolla vs jetta kıyaslaması daha kolaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

10 yıl focus 1 sw kullanmış biri olarak ve arada 2.5 yıl corsa macerası yaşamış biri olarak oyum focusa!

Alıntıları Göster
    Bir Astra sahibi olarak, Focus diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

Alıntıları Göster
    Hocam ne yaptın yaa

Bu konudaki seçimim Astra olacaktır. Anket yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

focus

Alıntıları Göster
    Çok çekişmeli geçecek bir anket daha olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Zor soru , corolla vs jetta kıyaslaması daha kolaydı.

Alıntıları Göster
    son 2 yıl için astra diyorum. ancak 1.6 dizeli de koyduktan sonra daha da belirgin bir fark olacaktır.
  • Opel 2000 yilindaki efsane astradan sonra kaliteyi bozdu bence. Focus diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

son 2 yıl için astra diyorum. ancak 1.6 dizeli de koyduktan sonra daha da belirgin bir fark olacaktır.

Alıntıları Göster
    Her ikisinin de en son kasalarını baz alırsak, Focus kalite olarak daha önde. Motor ve şanzıman bakımından ise Focus çoooooook daha önde.
  • Focus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moza

Opel 2000 yilindaki efsane astradan sonra kaliteyi bozdu bence. Focus diyorum.
    kalite işin içine girerse focus.

bunun bilimsel yanları da var. whatcar'ın servislere dayanarak yaptığı sorunsuzluk sıralamasında focus astra'ya ford opel'e çok ciddi fark atıyor.

evet astra daha şık ama kalite bambaşka bir şey ve orara astra'nın hiç şansı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

Focus.
    Focus II - Astra H kesinlikle Focus II diyorum

Focus III - Astra J kesinlikle Astra J diyorum yorumum özneldir tartışma çıkmaması dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

Focus.
    Focus. 2.5 deseniz Astra diyebilirdim ama F3 acımaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Focus II - Astra H kesinlikle Focus II diyorum

Focus III - Astra J kesinlikle Astra J diyorum yorumum özneldir tartışma çıkmaması dileğiyle

Alıntıları Göster
    Kesinlikle focus.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.