Şimdi Ara

YENİ MEGANE SEDAN MI-YENİ HONDA CİVİC Mİ-YENİ FİAT EGEA MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
14.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle selamlar iki aracında yeni olmasından dolayı ve özel kullanım için sedan araç almayı planlıyorum ticari taksimizde var en son çıkan c segment sedan araçlar bunlar olduğu için bunları düşünüyoruz üç aracıda kullanan veya yakından inceleyen çevresinde bu araçlara sahip tanıdıkları olanlar görüşlerini marka model fanatikliği yapmadan paylaşırsa bir çok sedan araç almayı planlayan ben ve benim gibilere faydalı olacaktır çünkü araçların forumlarına girildiğinde çok gereksiz msjları okumaktan insan sıkılıyor.Herkese şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

YENİ MEGANE SEDAN MI - YENİ HONDA CİVİC MI - YENİ FİAT EGEA MI?

Mevcut otomobil seçeneklerini karşılaştırırken Yeni Renault Megane Sedan, Yeni Honda Civic ve Yeni Fiat Egea modelleri arasında seçim yapmak zor bir karar olabilir. Bu araçların her biri benzer özellikleri sunarken, aynı zamanda kendine özgü avantajlara da sahiptir.

Honda Civic Mi Megane 4 Mü?

Honda Civic, uzun yıllardır güvenilirliği ve yakıt verimliliğiyle tanınır. 1,5 litrelik dört silindirli motoruyla 182 beygir gücü ve 240 Nm tork üretir. Şık ve sportif görünümüyle öne çıkan Civic, gelişmiş güvenlik özellikleriyle de donatılmıştır.

Renault Megane Sedan, modern tasarımı ve teknolojik özellikleriyle dikkat çeker. 1,3 litrelik dört silindirli turboşarjlı motoruyla 160 beygir gücü ve 270 Nm tork sunar. Geniş ve rahat bir iç mekana sahip olan Megane Sedan, geniş bir bagaj hacmiyle de öne çıkar.

Civic Mi Megane Mı?

Honda Civic'in güvenilirliği ve yakıt verimliliği açısından avantajları vardır. Şık ve sportif görünümü, genç ve dinamik sürücülere hitap eder.

Renault Megane Sedan, teknolojik özellikleri ve geniş iç mekanıyla öne çıkar. Geniş bagaj hacmi, aileler veya sık seyahat edenler için idealdir.

Honda City Mi Megane Mi?

Bu karşılaştırmada "Honda City" modeli yer almamaktadır.

Megane Mı Civic Mi 2022?

2022 model yılı için Renault Megane Sedan ve Honda Civic, benzer özelliklere ve performansa sahiptir. Megane Sedan'ın teknolojik özellikleri ve geniş iç mekanı, Civic'in güvenilirliği ve yakıt verimliliğiyle rekabet etmektedir.

Honda City Mi Fiat Egea Mı?

Bu karşılaştırmada "Honda City" modeli yer almamaktadır.

Seçiminiz, kendi ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır. Güvenilirlik ve yakıt verimliliğini önceliklendiriyorsanız Honda Civic iyi bir seçenektir. Teknolojik özellikler ve geniş iç mekan arıyorsanız, Renault Megane Sedan daha uygun olabilir. Fiat Egea ise daha uygun fiyatlı bir seçenek arayanlar için düşünülebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Özel kullanımda, kalite , güvenlik, konfor, az yakması nedeniyle kesinlikle Megane. İla bagaj ve iç hacmi birsz olsun diyorsanız Civic.

Taksi olacaksa direk Egea zaten.
  • kaltan K kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz ne kadar ki. Paranız varsa icon dci edc Megan sedan alın geçin. hondada tasarım var motor yok. Paranız azsa Egea alın.
  • zevkle binmek istiyorsanız Civic

bu üç araçtan en mantıklı optimum araç Megane

daha az maliyetle işinizi görecek araç Egea

Hiç biri birbirine göre aman aman değil ama kalite zevk cebe dokunma sıralaması bu şekilde
  • Taksi olacağı için egea veya meganedan birini seçerdim.
  • nokta virgül ünlem?
    ben paragraftan hiçbir şey anlamadım açıkçası.
    araç ticari taksi mi olacak yoksa hususi mi kullanılacak.
    paran çoksa honda, azsa egea, eh işteyse megane.
  • yeni megan iyi bir seçim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Megane Sedan
  • Megane sedan.
  • ezber bozan yeni megane
  • Civic adamı gaza getirtiyor ama mantık kesinlikle megane diyor.
  • 2 aracı da test ettim bende megane derim.
  • Megane daki o motor ve şanzıman varken başkasını almayın
  • Megane derim direk.
  • Bu araçların üçünde yerli üretim/montaj, hangisini seçerseniz seçin faydası olacaktır. Tutupta ekonomimize delikli kuruş fayda sağlamayan vag grubu ya da benzer bir araç almayın da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 araç arasından en mantıklıdır megane .Yeni civicin yol yalıtımı gerçekten kötü
  • Megane cıvıcten çok daha iyi sadece test sürüşü yapın anlarsınız elma ile armutu
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Aracı özel kullanım için alıcaz ticari taksi için bu araçların elektronikleri çok olduğu için uğraşamak zor oluyor ticaride dacia tercih ediyoruz.
  • Arkadaşlar açıkçası parasal manada limitim 100-110 bin arası böyle test eden veya kullanan arkadaşların yorumlarını görmek istedim bir fikir olsun paylaşım olsun diye
  • aaguler kullanıcısına yanıt
    İnanın yıllarca tofaş şahin kullandık daha sonra megane 2 sedan kullandık şimdide dacia mcv kullanıyoruz kesinlikle vag grubu araç ne ticariye ne de özel kullanım için hiç düşünmedik düşünmeyede niyetimiz yok kolay kolay bursa fabrikalarından çıkan megane sedan tasarımıylada teknolojisi ile dikkat ve beğeni topladı yine egeada beğenilen kullanılan araç oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.