Merhabalar, 375 bin tl bütçem var. Uzun zamandır araştırıyorum gerek dış görünüş gerek yakıt masrafı açısından Opel Corsa D 1.3 Dizel 2009-2010 olan modelini mantıklı buldum. Ayrıca ilk aracım olacak. Sizlerin de fikirlerini merak ediyorum. Hatckback, yakıt masrafı çok fazla olmayan , şehir içinde aktif olarak kullanabileceğim başka araç önerilerinizi de dikkate alırım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umpaX -- 3 Haziran 2023; 15:30:42 > |
Opel Corsa D Alınır mı?
-
-
Hocam merhabalar,
Aralık 2022 den itibaren aracım olur kendisi,
2012 model 1.3 cdti enjoy paket satın aldım 114 bin de aldım şuan 121 binde aracım.
Herhangi şikayetim olmadı. 1 depo ile uzun yolda 1100km kadar yapabildim 90-110 ile şehir içinde ise 750 kmler yapılabiliyor.
Bagajı küçüktür.
Sınıfına göre biraz serttir (benim aracım 16" jantlı model bununla alakalı olabilir)
Parçaları ucuz bulunabilir. Motoru 1.3 multijet linea motoru meşhur :) o yüzden bakımı ucuz ve parçaları kolay bulunuyor.
Fren performansı iyi. Benim beklediğimden iyi en azından.
4 airbag i var.
Tasarımı güzel bir araç.
DPF dizel partikül filtresi var benim aracımda euro5 motor. DPF dolduğunda kendi temizliğini kendi yapıyor.
Motoru kendini kanıtlamış düzgün bakımı yapıldığında yolda bırakacak bir motor değil. Sorunuz varsa yanıtlayabilirim.
-
Bende aveo 1.3 dizel var o fiyatlara aveo bulunuyor. Corsa için temiz o fiyatlara zor bulunur.
Yakıt olarak şehir içi yokuş görmezse 4/4.4 litre az yarısı yokuş 5,5 yüzde 75 yokuşlu yol 6/6,2 Ankara için her gün kullanıyorum. Temiz ve bakımlı bulursanız alın aynı motor araçlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tam otomatik 1.4 lpglisi vardı bende hocam 2013 model active paket 101 binde aldım 126 bin kmde sattım geçen yıl.Araç 4 vites olduğu için aşırı bağırıyor 4 bin devirlerde vites değiştriyor onun için berbat bana göre.Alıcaksanız 1.3 dizel manuel tavsiye ederim.
-
-
Bunlarda var mı bilmiyorum da Easytronic şanzıman varsa kaçın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
corsa nın en dandik kasasıdır grande punto ile ortak üretim olup amortisör takozuna kadar birçok parçası aynıdır ön takım ve amortisör takozu kronik sorunludur ses gelmeyen punto yada corsa D görmedim iç plastik kalitesi bana göre B segmenti değilde A segmentinden hallicedir Corsa nın bir önceki kasası C bence D den çok daha kaliteli ve Alman a yakışır bir kasadır Corsa E ye gelince o D dende berbat neyse ki PSA grubu yeni Corsa ile epey bir toparladı gerek tasarımı gerek donanımı Corsa E lerde en fullü bile arka camlar manuel geliyor ki gerçekten komik ötesi bana göre Corsa D yerine o paraya temiz belki 2-3 yaşlı ama C segmenti bakın derim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X