Fiat 1.4 Punto Alınır mı ?
-
-
fabia alınır o paralara
-
Yok hocam çirkin geliyor görüntüsü hem evdekiler bilindik markalardan istiyor anlarsın ya maksat onları ikna etmek daha doğrusu 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alınır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sadece şehir içi kullanılacaksa alınabilir sorunsuz bir motor. Yalnız fiyat biraz yüksek.
Uzun yol yapacaksanız saç baş yoldurur, vites oranı çok kısa ve çok hantal bir araç.
-
550-560 bine 2016 Egea Easy bulunabilir.
Hem 2009 model araç tam 16 yaşında.
16 senelik arabaya 440 bin verene kadar 500 bin zorlanıp 2015 üstü arabaya çıkmak lazım.
Sandero, Symbol 1.0 motor vs. bulunabilir.
C-Elysee 1.2 VTi bulunabilir.
Aynı paraya 2008-2009 Polo'da bulunabilir, Punto'dan çok iyi bir araç.
Punto'nun makul olanı Evo'dur.
1.4 Fire 77 hp ve 8 valf olması nedeniyle şehir içinde az yakar, uzun yolda gitmez. 110 km/s üstü hızlarda seyretmeniz yorucu olur.
Fiyatlarını bilemem ama olabiliyorsa Evo bakın.
-
Valla bulabilirsen 1.3 mj evo almani tavsiye ederim. Evo olmayan icin bu para fazla gibi geliyor.
Bu motorlu lineaya bindim uzun yolda bağırıyor gitmiyor
1.4'ünü bilmem de 1.3 mjet olanını 1 hafta ikame araç olarak kullandım. iyi kaçıyordu. tavanı yüksek olduğu için çok ferahtı, 1.85 boyumla bile çok rahat ettim (bir çok araçta koltuk yükseklik ayarı yoksa kafam tavana çarpar; mesela eski avensis). ben beğendim. avrupa'da falan çok tutmuştu. sonrası neden gelmedi bilmem. yalnız bahsettiğim grande punto. normal punto bence pek hoş değil, çok dar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X