Merhaba, anneannem böbrek hastası bu yüzden diyalize giriyor. %90 engelli raporu var biz de önümüzde böyle bir fırsat var iken yararlanmak istedik. Bütçemiz kısıtlı yani bir milyonun üstüne çıkamayız. Renault ve Hyundai nin sitelerine baktığım zaman Renault Clio Evolution 2024 (90hp, X-tronic şanzıman, 1.0 TCe) ve Hyundai i20 Elite 2024 (140hp, 1.4 MPI) seçenekleri var neredeyse bir milyona. Bu iki araba arasında baya kararsız kaldım. Araştırdığım bilgilere göre artılarını karşılaştırırsak; Clio: Turbo motor olduğundan "yalnızca kalkışlarda" rahat hızlanması, koltukları bir tık daha rahat yanal destekleri büyük, yedek parçasını istediğin zaman bulabilirsin i20: Sunroof'u var, arabanın içi daha ferah, geniş Çok anladığım bir konu değil. Güvenlik de benim için çok önemli bir husus. Hangi araba daha sağlam, yol tutuşu hangisinin daha iyi vs. bunları bilmiyorum ilk arabam olacağı için tecrübem yok. Otomobilden anlayanlar hangisini seçmem gerektiği konusunda yardımcı olabilirse çok sevinirim. |
Bildirim