Şimdi Ara

Araç Seçimi Ford Fiesta mı Hyundai İ20 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha atik bir araba istediğimden dolayı benzinli 2012 Astramı sattım. 90 bin TL civarı param var. Özellikle dizel araba istiyorum. 2013-14 Ford Fiesta 1.5 dizel ve 2013-14 Hyundai İ20 1.4 dizel düşünüyorum. Siz hangisini önerirsiniz ? Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen. Astra satılıp bunlar alınır mı falan diyecekler varsa içinden desin ve yorum yapmadan konuyu terk etsin lütfen. Satmamın daha bir çok nedeni var çünkü.

• 2si arasından fiesta tabiki. Astra satıp bunlar alınırmı diyecek insanda yoktur. Atla deve değil sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atik araba istiyorsan i20 almalısın. Bir Fiesta'ya bin bir de i20'ye dediğime hak vereceksin. 1.4 Crdi motor performans konusunda Fiesta'dan öndedir. Denemeden kesinlikle alma arabayı.
  • Astra satılıp bunlar alınır mı

• 1.5 dizel fiesta tam bir optimum b segment araba bence. i20 de kötü araba değil ama tercih şansı varken kalite farkından fiesta gözümde net. Aynı zaman da 2010 fiesta kullanıyorum, kullanıcısı olarak astradan sonra seni en az üzecek b hb fiesta diyebilirim.
  • ugursimsek_03 kullanıcısına yanıt
    Fiestayi denedim atikligi hizlanisi yeterli geldi yani benim istediğim kıvamda ama Hyundai deneyemedim etrafımda Hyundai satan birisi yok. İ20nin konforu ve içeri ses alma durumu nasıl acaba ? Boş paketlerden bahsediyorum bu arada.

• Tabi ki Fiesta...

ama söylemeden geçmek olmaz, Astra satılıp bunlar alınır mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai i20 mi Honda jazz mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ALPHA LION KING A kullanıcısına yanıt
    Hocam beni astradan sonra üzecek olan araba yeni bir opeldir ya. Araba iç donanım ve konfor olarak 10 numara arabaydı ama sürüş keyfi açısından aynısını söyleyemeyeceğim. Torkunun düşüklüğünden sanırım araba gitmiyordu. Kalkışta zayifti. 5. Viteste 100 kmde 3000 devir görüyordu. Dışarının sesi aynen icerideydi. Direksiyonun , debeiyajin ve vites geçişlerinin sertliği falan derken bir de siyah olmasi ve her gün kirlenmesi illallah ettirdi.

• ALPHA LION KING A kullanıcısına yanıt
    Ha bir de en önemlisi benzini su gibi içmesi var. Maşallah arkadaş koydukca içiyordu.

• Fiesta. ivmelenmeside iyidir sürüş dinamiğide.
    i20da sürüş dinamiği bulamazsın.
  • Sezginİgus S kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, astra ağır bir araba ve atmosferik motorla pek de iyi gitmiyor haklısın. Turbo benzin veya dizel lazım ona.
  • Sezginİgus S kullanıcısına yanıt
    İ20 konfor konusunda geride olabilir hocam tam bilmiyorum. Ama performans konusunda şüphen olmasın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • i20 konfor ve iç hacim genişliği olarak daha iyidir, fiesta performans olarak biraz daha iyidir buna göre tercih yapın hocam. fordun yapısı gereği yol tutuş ön planda olunca suspansiyonlarıda biraz sert ayarlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 18 Ağustos 2020; 13:15:13 >
  • Arkadaşlar hepinize cevaplar için çok teşekkür ederim. Dizel Hyundai i20 sense paket nasip oldu. İki gündür kullanıyorum çok memnun kaldım. Şimdilik tek sıkıntısı direksiyonun hissiyatsızlığı çok net ve yumuşak bir direksiyon ama hissettirmiyor. Acemi bir sürücü alışana kadar yüksek hızlarda arabaya hakimiyet konusunda sıkıntı yaşayabilir. 140 tan sonra rüzgar sesi gelmeye basliyor ama motor sesini içeri almıyor.Gayet sessiz bir araba yılına(2013) ve segmentine göre. Baska da bir sıkıntısı yok tabi bunlara da sıkıntı denirse. Sorusu olacak olan olursa bundan sonra deneyimlerimi paylasabilirim. Tekrardan teşekkürler cevaplar için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezginİgus

Arkadaşlar hepinize cevaplar için çok teşekkür ederim. Dizel Hyundai i20 sense paket nasip oldu. İki gündür kullanıyorum çok memnun kaldım. Şimdilik tek sıkıntısı direksiyonun hissiyatsızlığı çok net ve yumuşak bir direksiyon ama hissettirmiyor. Acemi bir sürücü alışana kadar yüksek hızlarda arabaya hakimiyet konusunda sıkıntı yaşayabilir. 140 tan sonra rüzgar sesi gelmeye basliyor ama motor sesini içeri almıyor.Gayet sessiz bir araba yılına(2013) ve segmentine göre. Baska da bir sıkıntısı yok tabi bunlara da sıkıntı denirse. Sorusu olacak olan olursa bundan sonra deneyimlerimi paylasabilirim. Tekrardan teşekkürler cevaplar için.
    kaç km'de ve kaça aldınız acaba?

• 90 binde 93500 e aldik

• quote:

90 binde 93500 e aldik
    Merhaba, Astra 1.6 H kasa mıydı? kaça sattınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhatcn kullanıcısına yanıt
    90 bine sattık ama sağ iki kapı ve motor kaputu boyaliydi çeşitli yerlerinde de rutuslar minik minik ezik ve çizikler vardi. Evet h kasaydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezginİgus -- 26 Ağustos 2020; 7:38:21 >
  • i20 daha geniş ama iç malzeme kalitesi vasat ön göğüs kapı içi plastik çizilir ve kötü görüntü olur onun yerine rio bakın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

90 bine sattık ama sağ iki kapı ve motor kaputu boyaliydi çeşitli yerlerinde de rutuslar minik minik ezik ve çizikler vardi. Evet h kasaydi.
    Otomatik vites miydi? Sormayı unuttum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.