Şimdi Ara

Araç Seçimi Dizel Fiesta mı ? i20 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2012 model clio 4 aracımı sattım,
    Şu an 50.000 lira bütçem var,

Aklımda 2 araç var :

- 2014-2015 model Ford Fiesta 1.5 Tdci Titanium
    - 2015 model Hyundai i20 1.4 Crdi Style,Cam tavanlı

Mantığım tamamen Fiestadan yana, marka algısı, piyasası i20'den daha iyi, ancak yakın zamanda kasa değişikliği olması eksi bi durum, motor gücü olarak da i20 den geride. Dış görünüş olarak cam tavanlı i20 kesinlikle çok iyi görünüyor, donanım olarak hemen hemen aynı sayılır 2 araçta. Genel olarak Hyundai markası pek tercih etmek istediğim bir marka değil ancak i20 okuduğum yorumlar kadarıyla gerçekten başarılı bir araç.

Aracın durumuna göre 1.000-2.000 lira daha çıkabilme durumum var,
    Sizce hangisini almak daha doğru olur ?
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.

• İki aracıda kullandım. Yol tutuşu olarak fiesta, tasarım olarak da i20 daha başarılı. Konsol vs i20 daha kaliteli bir araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satış adetlerine göre fiesta sıfır olarak tercih edilmezken piyasası nasıl i20 den daha iyi olabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

satış adetlerine göre fiesta sıfır olarak tercih edilmezken piyasası nasıl i20 den daha iyi olabiliyor

Fiestanın kasasının değişecek olması ve sıfır fiyatının i20'ye göre yüksek olması sebebiyle satışlarının son dönemde düşük olduğunu düşünüyorum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Örümcek İnsan -- 16 Nisan 2017; 14:59:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Örümcek İnsan

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

satış adetlerine göre fiesta sıfır olarak tercih edilmezken piyasası nasıl i20 den daha iyi olabiliyor

Fiestanın kasasının değişecek olması ve sıfır fiyatının i20'ye göre yüksek olması sebebiyle satışlarının son dönemde düşük düşünüyorum hocam.

2015 yılında kendi segmentinde 6. sırada. yanlış hatırlamıyorsam 2016 yılında da aynı sırada olması lazım. Yani yeni kasanin gelecek olmasıyla mevcut kasanin satış adedinin pek bir alakası yok.

• DAHA Kıçı kırık fiestaya İ20 den İyi diyorlar

yol tutuşmuş kışı başı ayrı oynuyor aracın
    i20 varken fiesta alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

DAHA Kıçı kırık fiestaya İ20 den İyi diyorlar

yol tutuşmuş kışı başı ayrı oynuyor aracın
    i20 varken fiesta alınmaz

Salla sallamasına da bu kadar desteksiz sallama millet sana bir yerleriyle güler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla mı Megane mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    yaw he he
  • 2009 model ilk nesil i30 sahibiyim, 8 yıldır hiç üzmedi beni, bizde alırken çok önyargılıydık, hatta o dönem ötv indirimleri olmuştu, astra ile arasında kalmıştık, asrta 37 bin orta paketti, biz 31 bine orta paket + sunroof i30 aldık. Komşular , eş dost çok kızmıştı hatta 5 bin daha verin astra alın, hyundai alınmaz falan demişlerdi, ama çok şükür sıkıntı çıkarmadı, yani anlıyacağınız hyundai kötü bir marka değil bana göre, o değilde fiyatlar ne artmış bee

• ben fiesta derim, i20 ağır bir araç çok yakıyor, ayrıca yere çok yakın, tr yolları için uygun değil, 4 kişi binince kasislerde altı sürtüyor
  • Kardeşim i20 90 beygir fiesta 75 ama beygire aldanma. 0-100 ikisinin de aynı :)
    90 beygir polo 11 saniyede çıkıyor 100e, 90 beygir i20 14.5 saniyede çıkıyor 100e...
    Fiesta mı i20 mi sorusuna kesinlikle titanium fiesta...
  • Kesinlikle i20 derim.

Bu arada forumumuzdaki tanınan fiesta kullanıcısı hocamızı da konuya davet edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 16 Nisan 2017; 16:41:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta çok keyifli bir araç, insanın sürdükçe süresi geliyor ve kalite olarak i20 den daha iyi. İ20 de tasarım ve iç hacim yönüyle avantajlı, tabii bir de 15 beygirlik bir güç avantajı var, ama bariz bir performans farkı yok. Ben fiesta tercih ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

Kesinlikle i20 derim.

Bu arada forumumuzdaki tanınan fiesta kullanıcısı hocamızı da konuya davet edelim.

i20 kullanmadığım için yorum yapmak istemiyorum hocam
  • Experimentation E kullanıcısına yanıt
    Çok yakıyor dediğin araç ne kadar çok daha 2000 km de iken 3 kişi +bagaj kışın 4.2 ortalama ile geldim 728 km BUrsa Yozgat /@kdağmadeni arası 38 litreyle 849 km gittim 80km şehir içi -12 15 derece idi

Şu zaman kadar 5808 km depo dolu iken 1600 lira 360 litre mazot harcadım

İlk zamanlar 8-9 litre yakıyordu

• quote:

Çok yakıyor dediğin araç ne kadar çok daha 2000 km de iken 3 kişi +bagaj kışın 4.2 ortalama ile geldim 728 km BUrsa Yozgat /@kdağmadeni arası 38 litreyle 849 km gittim 80km şehir içi -12 15 derece idi

Şu zaman kadar 5808 km depo dolu iken 1600 lira 360 litre mazot harcadım

İlk zamanlar 8-9 litre yakıyordu

Harbi cok yakiyormus.

Ben 7500 kmde iken hesaplamistim 1650 TL civarinda harcamistim(depo yarim doluydu) yakit parasi 1.3 CDTI Corsa ile.

• danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    1600km şehir dışı ve kışın olan bir durum 728 km 4.2 ortalama çok zaten

• quote:

yaw he he

Bak gülmüşler sana fanatik herif fazla oynama dansöz olursun mazallah.

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Kendinlemi karıştırdın

• quote:

Kendinlemi karıştırdın

Yazdıklarımı beğenenlere göre millet iyi gülmüş müsait yerleriyle.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.