Mercedes C180 Hangi paket alınmalı?
-
-
Tutulanı 1.6 olması 7g tronic olması lazım. 1.8 olanlar kompresör oluyor . O da galiba model yılına göre değişiklik gösteriyordu -
2011 modellerde makyajsız kasa da var maddi durum müsait ise makyajlı alın
Lpgde kullanacak iseniz 1.6 kompresör motor tercih etmenizde fayda var lpg uyumlu bu motorlarda 5 ileri şanzıman var hem makyajsız hem de makyajlı kasa da kompresör motor var
1.8 motor tavsiye etmiyorum
1.6 cgi motor 7 ileri otomatik şanzımanla geliyor kompresör motordan daha verimli ve performanslı
1.6 olan her iki motor ve şanzıman da sorunsuz problem yaşamazsınız -
Cgi dediginiz 1.6 turbo olan motormu ?
-
Tam bilmiyorum ama kompresör arızalanınca yada aşınmalar başlayınca tamiri olmuyor diye biliyorum
Turbo araç tercihim olurdu bu yüzden
Ve c180 yalıtım yol sesi olarak Golf gibi bir arabadan çok ahım şahım üstün değil
2015 üstü Mondeo Passat hatta Insignia düşünürdüm ben olsam
-
Makyajlı kasa için konuşuyorum;
2011 yılında 1.8 turbo motor var(cgi) 156bg 250nm
2012-2013 yılında 1.6 turbo motor var(cgi) 156bg 250nm
2011 yılındaki 1.8 motor m271 motor koduna sahip ve zincir problemi olan bi motor eski nesildir
2012-2013 yılındaki 1.6 motor m274 motor yeni nesildir ve zincir sorunu yoktur.
Turbo motor olanların hepsi 7 ileridir
Kompresörlü motorlar ise 2011-2012 arasında üretildi 2013 yılında kompresör yok sadecez onlarda 1.6 hacmine sahip 156 beygir ama yanılmıyorsam 230 tork olması lazımdı belki 250 de olabilir.
Kompresörlü motorlu olanların hepsi 5 ileri eski nesil tork konvertörlü şanzıman diye biliyorum. Sahibinden de 7 ileri yazdığıda mevcut belki sahibindenin hatasıdır. Bunu sormanız lazım.
Arkadaşımda 2012 model kompresörlü makyajlı kasa var ama üzerindeki 7 ileri değil 5 ileri şanzıman
-
mondeo sanzımanı cok sıkıntılı bir araç (powershift sanzıman ı mondeoda kulanamdı diye biliyorum) zaten yeni kasa focusta da sanzıman ı deiştirdi ford
passat ın 2015 2016 orta paket modelleri temizi c180 daha pahalı c180 de en azından cam tavan otomatik olarak alıyorsun ve daha premium bi arac sanki passat a göre
insignia ya da hiç bakmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bargest1 -- 9 Mart 2023; 21:27:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MeGaDave06
Makyajlı kasa için konuşuyorum;
2011 yılında 1.8 turbo motor var(cgi) 156bg 250nm
2012-2013 yılında 1.6 turbo motor var(cgi) 156bg 250nm
2011 yılındaki 1.8 motor m271 motor koduna sahip ve zincir problemi olan bi motor eski nesildir
2012-2013 yılındaki 1.6 motor m274 motor yeni nesildir ve zincir sorunu yoktur.
Turbo motor olanların hepsi 7 ileridir
Kompresörlü motorlar ise 2011-2012 arasında üretildi 2013 yılında kompresör yok sadecez onlarda 1.6 hacmine sahip 156 beygir ama yanılmıyorsam 230 tork olması lazımdı belki 250 de olabilir.
Kompresörlü motorlu olanların hepsi 5 ileri eski nesil tork konvertörlü şanzıman diye biliyorum. Sahibinden de 7 ileri yazdığıda mevcut belki sahibindenin hatasıdır. Bunu sormanız lazım.
Arkadaşımda 2012 model kompresörlü makyajlı kasa var ama üzerindeki 7 ileri değil 5 ileri şanzımananaldıgım kadarıyla 180 in makulü 2012+ 1.6 turbo 7 ileri olan ı sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bargest1 -- 9 Mart 2023; 21:24:6 >
-
2012 2013 arası olan 1.6 turbo motorlu olan evet günümüze en yakın teknolojiye ve nesile sahiptir.
Sahibinden de arama yaparken alt tarafta "Komp. Blueeffiency xxxx" yazanları aramayacaksınız. Aramanızı "Blueeffiency" ile başlayanlarda yapın ve "AMG 7G-Tronic" yazanda. Hoş gerçi AMG 7G-Tronic yazanlar w205 kasaya ait olması gerekiyor ama sahibindenin hatası işte o sekmeyede w204 araçlarını koymuşlar -
Evet hocam cgi motor turbo motor
1.6 litrelik motorların ikisi de güzel
Lpg de kullanılmayacaksa cgi motor iyi bir tercih olur aynı zamanda şanzıman da 7 ileri tüketim de daha düşük
-
Bazı marka ve segmentler de gerçekten ben kullandım ve keyif aldım demek istiyorsanız bazı şeyleri gözardı etmek gerekir.
Şahsi görüşürümdür, yakıt biraz fazla gelebilir size, yada başkasına ama mercedes e bineceksem ve c180 olacaksa
1.8 supercharger(komp.) motorlu olup avantgarde paket bizim arkadaşta vardı ama senesini hatırlayamadım güzel araçtı.
-
Mercedeste paket mantıgı yoktur. mercedeste karakter vardır.
ynaı şöyle, essential , logosu yukarda tam bir klasiktir. amortisorler yumusak yolda süzülür gibi gidersiniz
avangarde-fascination avangarde ise yol tutusu çok iyi, ancak konfordan ödün verilmiş yarı spor, yolun ozelliğine gore kendini ayarlayan suspansiyonu kullanım tarzınıza gore vites değiştirmeleriyle çok başarılıdır. bende bu vardı çok memnun kaldım . 0km alıp 5 yıl binip sattım.
AMG ise karakter olarak spor, yıldızı kaputa yapısık, spor gorunumlu sert karakterli konfor yerine spor sürüşe onem veren bir yapıdadır.
bunu dışında cogu elegance, amg den daha dolu ve donanımlıdır. cunku mercedeste paket yoktur. opsiyon litesi sunulur, dilediğinizi seçersiniz.
-
W204 deki amg spor süspansiyon bile fazlasıyla konforlu hocam benim standart süspansiyonlu a4 den bile daha yumuşak ve tok. W204 amg paketli şehir içinde bile hiç rahatsız edecek sertliği yok. Amg olmayanlar ise fersah fersah konforlu zaten -
paketten kastım 1.6 komp. 1.6 turbo 1.8 motor olayı zincir olayı vs.
1.6 turbo cam tavan yönündeyim suan yakıtıda 1.4 tsi ile hemen hemen aynı benim için yakıt az deil ama cokta deil performans a göre
-
Ben sebir disinda min 7 litre, sehir icinde de 9 litre tukettim. Ekonomi olarak vw daha ekonomik
-
1.6 turbo 7g olanları turbolu sedanlar arasından en fazla yakan araç. 1.4 tsi passat bundan en az 2 lt az yakar. Çok yakın dostumda amg 2013 modeli var. Kısa mesafede 10.5 lt tüketimi var. düz kullanım 8.5-9 lt. kışın 11 lt idi en son ve sabah trafik- sakin kullanım yapar kendisi. -
1.4 tsi passat c180 den en az 2 litre az yaksın (6.5 litre ve aşağısı sizin hesaba göre) dizel a4'ümü bedelsiz hurdaya veririm Böyle bir şeyin imkanı yok
1.6 dizel 2013 octaviası olan arkadaşım şehir içi 6.8 yakıyor
Benim a4 2.0 dizel şehir içi 7.5 yakıyor.
Dizeller böyle yakıyorken 1.4 benzinli passat neresiyle 7 litre aşağısını görecek. Çok hayal rakamlar bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 11 Mart 2023; 17:59:25 > -
hocam actli passatım ortalaması 7.1 lt. Dikkat edilerek kullanılam bir araç değil ancak sakin kullanılıyor,Ankara şehiriçi bu. İddiam yok aracınıza da talip değilim.
Arkadaşımın aracını dediğiö gibi kullandığımda 9.5’dan aşağı düşüremedim. Aynı koşullarda passat 7 lt yakıyor. 👍 -
Ben 1.6 fl kullanıyorum. Geçen sene işe giderken çevre yolu genellikle 8 litreydi ortalamam. Şimdi evden çalışıyoruz genelde kısa mesafe 11 litre falan. Bu arabaya anca trafiksiz uzun yolda az yaktırabilirsin. Hele kışın 2 3 5 km gideceğim diyorsan 13 14 ortalaması. Haricinde selection plus öneririm 2012 veya 2013. Şuan ki çoğu araçtan daha donanımlı. Anahtarsız giriş çıkış çalıştırma, adaptif bi xenon far, elektrikli koltuk ön 2 ısıtma gg kamera command ekran lane assist özel ses sistemi (bir adı yok fakat aynı yılın amg paketi ile denedim fersah fersah önde) gibi donanımlar mevcut. -
O zaman yokuşlu bi bölgede değilsiniz. Semt büyük ihtimalle hep düz ve uzun. Ankarada şehir içi tüketimler az olur çünkü herşey bulvarların yanında. Benzinli passat bende olsa şehir içi 7 yakmam için çook fazla kasmam lazım. Ben dikkat etmeden kullandığım halde benim dizel 7.5 yakıyor yani ona göre düşünüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X