SSANGYONG MUSSO GRAND hk
merhaba arkadaşlar. Kamyonet alma arifesindeyim ve 2020 üstü araçlara bakıyorum.
platinium plus gibi deri koltuklu musso grand istemiyorum bu yuzden de platinum bana yetiyor.
ancak alma aşamasında ilanlarda çok farklı panjur tipleri görüyorum. ve baktıklarım platinum. bu panjurlar neyi gosteriyor açıklayabilecek var mı
Panjur 1
Panjur 2
Panjur 3
hangisi üst model alt model veya neye göre bu panjur acıklayabilecek var mıdır ?
TATA XENON 2016+ Hakkında
Merhaba arkadaşlar,
Tata xenon modeli dizel manuel vites bir kamyonet arayısım var tercihen 4X4.
acıkcası dağa bayıra vurup tarımsal faliyetlerde kullanmayı düşündüğüm için ford ranger ssangyong korando sports gibi eskiden kullanıp sattıgım kaliteli araçlara bakmıyorum. yuksek maliyet altına girmek istemiyorum. çunku bariz tarlaya ve dağa sokacağım. vurunca cizince de üzülmeyeceğim araç olsun istiyorum.
bu aracın yedek parçası ustası motoru kondisyonu nasıldır ? 2016 modeller bile 400 bin civarı. bu da benım için yeterli. yorumlarınız nelerdir bu araçla ilgili?
Sahibinden.com un domaini düşmüş. Amerikalı bir şirket 2025 e kadar satın almış şimdi hiçbirşeyi çalışmıyor. Beddualar tutmuş olabilir mi ?
Domain Name: SAHIBINDEN.COM Registry Domain ID: 16268985_DOMAIN_COM-VRSN Registrar WHOIS Server: whois.networksolutions.com Registrar URL: http://networksolutions.com Updated Date: 2024-01-02T22:24:41Z Creation Date: 1999-12-30T09:23:08Z Registry Expiry Date: 2025-12-30T09:23:08ZKod
Yığını:
Merhabalar. onumuzdeki hafta ilk defa yeni havaalanını kullanarak yurtdısına çıkacağğım. dış hatlara gideceğim. ön ödemeli otopark veya şu otoparka koy daha güvenli şurası daha uygun veya şu yontemle daha ucuza halledersin dediğiniz park alanları var mıdır ? 4 gün kadar kalacağım yurtdışında. Tercihim havaalanı içindeki otoparklar.
Manisa Kavşağı kavşağında kaza yaptım
Arkadaşlar merhabalar,
Manisa Kavşağında ışığın yeşile dönmesi ile yola cıktım. ancak o sırada solumda duran minubus sebebiyle yolu cok net goremedim. ve yasilin yanmasına dayanarak yola cıktım ancak kavsaktan hızla gelen aracın soldan carpacağını anladıgım anda direksiyonu hızla sağa kırıp frene bastım. ticari araç da frene bastı ancak çamurluklar çamurluklara dayandı. araç biraz sürüklendi. oklarda gidiş yönlerini çizmeye calıstım.
Megane benim aracım. sol çamurlugum kırıldı ve tekerleğimde de cok hafif bir gariplik var gibi. ancak sehir içinde kullanmama engel değil.Bu yuzden pazartesi (okulların tatil olması sebebiyle) servise teslim edeceğim. Trafik polisi olayı gordu, aranızda tutanak tutun dedi . tramer sonucu akşama belli oldu. 100% kusuru ticari araca vermiş. zaten itiraz edilecek birşey yok kamera herşeyi çekti.
Kafamı kurcalayan mevzu bu sabah aracı bırakmadan ekspertiz sürecini halledebilirmiyim diye yetkili servise gittim. Servis aracımın çamurlugunun plastik oldugunu , yenisini takacaklarını iletti. tekerlekte de birşey varsa bakacaklarını soyledi. ancak aracı pazartesi bırakacağım. Normalde plastik parçalar ölçülemediğinden değer kaybına yansımıyor diye biliyorum. Parcanın plastik olması ancak değişim olması goze alındıgında, değişensiz boyasız aracımda artık bir değişen olacak ve bir tramer gozukecek. Bu tarz durumlarda değer kaybı talep edilebilir mi bilmiyorum. Süreç ve değer kaybı hususlarında genel bir bilgisi olan varsa yorumlara yazabilir. ben de süreci sizinle paylaşıyor olacağım.
EDIT : 16.11.2022
bu gun kasko tamir onayı verdi ancak tamirat 10-12 iş günü olabileceği soyleniyor. alt tarafı camurluk değişecek. ikame araç da 14 gun max. inşallah madur olmayız.
|
|
|
|
çilgin gibi vergi oduyoruz
|
drrah diyorum başka birşey demiyorum. |
Son Giriş: 17 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.217
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 30.505 (Bu ay: 617)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19.280 (Bu hafta: 5)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası