Şimdi Ara

SSANGYONG MUSSO GRAND hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. Kamyonet alma arifesindeyim ve 2020 üstü araçlara bakıyorum.

platinium plus gibi deri koltuklu musso grand istemiyorum bu yuzden de platinum bana yetiyor.

ancak alma aşamasında ilanlarda çok farklı panjur tipleri görüyorum. ve baktıklarım platinum. bu panjurlar neyi gosteriyor açıklayabilecek var mı

Panjur 1

SSANGYONG MUSSO GRAND hk

Panjur 2

SSANGYONG MUSSO GRAND hk

Panjur 3

SSANGYONG MUSSO GRAND hk

hangisi üst model alt model veya neye göre bu panjur acıklayabilecek var mıdır ?

• yok mu yardımcı olacak?

• Hocam önce küçük panjur ile geldi en son büyük panjur makyajlı diye hatırlıyorum.

İlk gelenlerde yan hava yastığı ve deri direksiyon yoktu, Yani siz orijinal deri direksiyon ve perde hava yastığı olup olmadığına bakacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla 3 numaralı panjura sahip olanlar makyajlı ve en yenileri.

Geçen sene niyetlenmiştim ama kısmet olmadı. Pikap olup da arkada bağımsız süspansiyon olması en büyük özelliğiydi. Başka sıfır km böyle pikap kalmadı. Bu arada bu araç ya bir daha makyajlandı ya da kasa değiştirdi ama ithalatçı onu getirmedi henüz.

Hatta haberi de bu:

SSANGYONG MUSSO GRAND hk
    SSANGYONG MUSSO GRAND hkcarscoops
    KG Mobility's Rexton Sports Culmen Previews Updated Musso Pickup | Carscoops
    https://www.carscoops.com/2023/05/kg-mobilitys-rexton-sports-culmen-previews-updated-musso-pickup/
  • bilgiler için tesekkurler. yenı kasası güzelmiş. zaten mevcutlar için 1.3m ye 0km kampanya yapması eldekileri bitirmeye yonelikti anlasılan.

eldekiler biterse yenısı gelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssangyong kyron veya rexton
    6 yıl önce açıldı
    toyota urban cruiser?
    12 yıl önce açıldı
    Daihatsu HiJet | Suzuki Carry Hk.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.