Şimdi Ara

Toyota Rav4-Suzuki Vitara-Nissan X-Trail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
7.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu üç modelden birini düşünüyorum 0 alacagım ve en full donanımlısı olacak siz hangisini önerirsiniz?

• valla dış görünüş olarak yeni vitaralar güzel. siyahları daha da güzel.
  • Açıkçası her üç aracıda incelemiş birisi olarak kesinlikle amaçlarınızı da belirtmenizde fayda var.

x-Taril daha büyük ve konforlu, Vitara daha off-road ama küçük ve sert, Rav 4 daha yakışıklı,küçük ve vitara ve x-trail arasında kapasiteli ve yakııta bonkör gibi değişkenleri var. Sonuçta hiç biri diğerinden her konuda üstün değil ama her birinin diğerlerinden üstün olduğu en az bir kaç konu var.

Sizin beklentiniz nedir?

Mesela ben 2 çocuk ve kamp, snowboard ve keşif hobisi olan bir kişi olarak x-traili tercih ettim. Ama örneğin bekar ve tek başıma kamplara gidecek olasam vitara'yı tercih edebilirdim.

quote:

Orjinalden alıntı: CouragePapillon

valla dış görünüş olarak yeni vitaralar güzel. siyahları daha da güzel.

• nissan x trail derim bu 3 lü arasında
  • Vitara güvenlik açısından en kötü durumda olan, o yüzden bu aracı elemenizde fayda var.

X-trail ve RAV4 arasında kaldıysanız, hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın derim. Biraz daha bekleyebilirseniz yıl sonuna kadar RAV4'e valvematic motor gelecek ve 100km'de 1 lt kadar tasarruf edebileceksiniz, hem de motor biraz daha güçlü olacak.

X-trail'in benzinli motoru 140 beygir, bence biraz az en azından RAV4 ve CR-V'den az. Ayrıca X-trail'in arka koltuk tavan kısmı inanılmaz alçak ben böyle bir şey görmedim. Bu iki husus dışında X-trail gerçekten güzel bir araç gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teaman1977 -- 24 Mayıs 2009; 13:38:56 >
  • bu 3 araçta 4 yıldız almış bu 4 yıldızında puanlamasında en iyi rav4 sonra x trail geliyor. x trail çocuk güvenliğinden fazla puan almış, vitarada yaya güvenliğinden.
    arada çok fark yok yani doğrudan güvensiz diye vitarayı elemek bence haksızlık olur.
    vitarayı hem asvaltta hemde arazide kullanma şansınız var.
    ağır araziye girebilir.
    araziye girecekseniz vitara, asvaltta kullanacaksanız rav4 yada crv derim.
    bu tür araçların da yüksek torkundan dolayı diesel motorlu alınması taraftarıyım
  • güvenlik sıralaması
    RAV4 (12.4) sonra Vitara (10.9) sonra da Xtrail (8,6) şeklinde.

Daha çok şehir içinde kullanacak olsam RAV-4, arzide de kullanacak olsam GVitara alırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda crv -toyota rav4
    14 yıl önce açıldı
    NİSSAN Qashqai
    18 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • off roadtada kullanacagım fakat dizel ve otomatik olmasını istiyorum bildigim kadarıyla sadece x-trailin dizel+otomatik seçenegi var benzinli olması sorun çıkartırmı acaba diyorum kendi kendime eger bir sorun çıkarmayacaksa ve off roadta vitara daha iyiyse vitara alırım ama benzinli olması biraz düşündürüyor :S
  • grand vitara daha iyi bir tercih bunların arasında
  • Arazide kullanılacaksa manuel vites daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
    Dizel araçla 4L konumuna getirip 1. viteste rölantide bile fazla ağır olmayan rampalara tırmanabilirsiniz

Rav4 2.2 dizel motorlu bildiğim kadarıyla.Vergi dezavantajı var yani.

X-Trail dizel + otomatik olmasıyla düşünülebilir ama arazide pek işe yaramaz gibi.Arazi olmasa kesin Nissan

Grand Vitara 1.9 dizel motorlu fakat otomatiği yok.Arazide kendini de kanıtlamış bir marka.Uygun lastiklerle abartmadıkça her yere girersiniz

• Yeni X-Trail ler arazide iyi iş çıkartır diye düşünüyorum zaten standart olarak sokmayacagım araziye.Vinç,yükseltme kiti,Mt lastik vs gibi aksesuarlar takılacak .
  • Bence arazide manuel arazi vitesi daha iyidir.
    Yol dışında elektronik sistemlere pek güvenemiyorum ben
  • arazide daha iyi fakat sık sık uzun yolculuklarada çıkacagım ve yorucu olmasın diye otomatik vites alacagım yoksa kesinlikle düz vites tercihimdir ama hala bir karar veremedim
  • O zaman hem arazi modifikasyonu yapacaksanız, hem arazide kullanacaksanız, hem dizel istiyorsanız ve hem de otomatik istiyorsanız X-Trail en iyi çözüm gibi görünüyor.

Belki açılım olur diye bir beyin jimnastiği yaparsak
    -2.0lt dizel
    -otomatik
    -arazi takviyesi olacak

*Başta 2.0Lt dizel olan Kuga, Outlander ve Vitara otomatik vites eksiğinden kaybediyor. Her ne kadarOutlander ve Vitara da iyi arazi araçları ve takviyelere sahip olsa da.
    *2.0 dizel Otomatik olan Tiguan, Captiva ve Antara arazi takviyesi olmadığından kaybediyor. Gerçi Tiguanda Off-Road tuşu var ama X-Trail'deki manuel ayarların yerini tutmaz.
    *Otomatik ve manuel ayarları olan Sorento ve Santa Fe'de (daha basit arzi takviyesi var ve 30 km üzerinde otomatik olarak devre dışı kalıyor) ise motor hacmi 2.0 lt üzerinde.

Sonuç sizin isteklerinize en iyi yanıt verecek makul seçim X-Traildir.

• quote:

Orjinalden alıntı: akt02

arazide daha iyi fakat sık sık uzun yolculuklarada çıkacagım ve yorucu olmasın diye otomatik vites alacagım yoksa kesinlikle düz vites tercihimdir ama hala bir karar veremedim

şehir içi desen tamam ama uzun yolda ne yapacaksın otm vitesi?
    uzun yolda sık sık vites değişmezki?
    araziyede çıkacağını söylüyorsun. vitarayı bir daha düşün
  • Dün gidip üç aracıda galeride inceleme fırsatı buldum hepsi çok konforlu.Vitarayı çok begendim diyebilirim sanırım vitara alacagım 1 hafta içinde siparişi verecegim bordo veya kırmızı alacagım hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için iyi forumlar..
  • hayırlı olsun
    bence iyi tercih
  • quote:

Orjinalden alıntı: akt02

Dün gidip üç aracıda galeride inceleme fırsatı buldum hepsi çok konforlu.Vitarayı çok begendim diyebilirim sanırım vitara alacagım 1 hafta içinde siparişi verecegim bordo veya kırmızı alacagım hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için iyi forumlar..

Hayırlı olsun.
  • benzinli otomatik mi?, dizel düz mü?
  • dizel,düz aldım. Hepinize teşekkür ederim araç 8 gün sonra teslim edilecekmiş en kısa zamanda fotoğraflarını koymaya çalışırım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.