Şimdi Ara

honda crv -toyota rav4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 honda crv mi yoksa 2011 toyota rav 4 mü ?rav4 biraz daha yüksek fiyat olarak yaklaşık 7 bin daha fazla.ikiside 0 bayiden alacam ama karar veremedim

• honda crv nin kasası degişecek istersen bir araştır forumda ama bu kasayı begeniyorsan bu kasada bence güzel
  • honda cvr
  • Toyota rav4 derim. Ama ikinci elde değer kaybı fazla olduğu için ikinci el önerebilirim. en az 10bin tl uyguna bulabilirsiniz.
  • haklısınız ama çok lüks olmadığı sürece 2. el araba almıyorum,satmak üzere olduğum arabamıda 0 almıştım ve 4,5 yıldır kullanıyorum, o nedenle ilk sahibi olmak daha sağlıklı gibi geliyor bana.honda crv ne zaman kasa değişecek bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih1st

honda cvr

neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

Toyota rav4 derim. Ama ikinci elde değer kaybı fazla olduğu için ikinci el önerebilirim. en az 10bin tl uyguna bulabilirsiniz.

neden rav4?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOYOTA CAMRY
    14 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    Toyota corolla
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikisini de almam..

illa suv diyorsanız dizel olanlara bakın örn captiva..
  • captiva baktım bugün ocak gibi yeni donanımla gelecek diyorlar 180 ps olacak ve 4x2 opsiyonu olacak vs vs ....kararsız kaldım .ikinci el alacak olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

ikisini de almam..

illa suv diyorsanız dizel olanlara bakın örn captiva..

neden?
  • sonuc ne oldu?
  • Captiva ile 2 sene öncesinde test sürüşü yapmıştım. Kasası ne kadar yeni ve modern bir SUV mesajı verse de sürüş özellikleri adeta 10-15 yıllık araçları hatırlatıyordu. İç malzeme kalitesine hiç değinmek istemiyorum, bende çok kötü bir izlenim bırakmıştı.
    CRV ve Rav4 yanında Captiva düşünülmez. Ben olsam yenilenmiş kasasıyla Rav4 alırdım.
  • şimdilik beklemedeyim hangi bayiiye gitsem başka konuşuyo çok kafam karıştı o yüzden biraz daha düşünmek istiyorum yorum yapan herkese çok teşekkür ederim
  • ben olsam rav4 tercih etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

ben olsam rav4 tercih etmem

yahu bir Allah'in kulu da sebebini soylesin
    cokmu yakiyor,cok mu ariza yapiyor,servisimi problemli,yedek parcasi mi yok,tipi mi kotu,kasasi mi degiscek,yol tutusu mu sorunlu
    neden?neden?neden?
  • İkisini test edin. Karar vermeniz çok zor olmayacaktır. Bana göre RAV4'ün CR-V'ye göre tek artısı biraz daha düşük yakıt tüketimidir.
  • Rav 4 ün içi daha dar.

Arka kapaktaki yedek lastik eski araçlarda ya da arazi ağırlıklı araçlarda daha çok kullanıldığından aracı yeni göstermiyor (bence).

Rav 4 devamlı 4x4 olduğu için daha fazla yakar. CR-V önler patinaja düştüğünde 4x4 moduna geçer.

Rav 4 motoruna lpg takılamadığı için ileride bu seçeneği düşünürseniz sizin, aracınızı satacağınız zaman da muhtemel alıcı için olumsuzluk yaratır.

İkinci el değeri de sırf bu lpg olayı yüzünden CR-V'nin daha iyidir.

Cr-V nin ekstra güvenlik paketindeki donanımlar bile bu aracı almak için yeterli bir neden.

Eğer aracınızla hafif şartlarda bile olsa araziye çıkma planlarınız varsa Rav 4 alın.

Ya da aracın dizaynını çok beğeniyorsanız da Rav 4 alın.

Bunun dışında her türlü CR-V.

Umarım bir fikir verir.

• çok açıklayıcı ve yönlendirici olmuş teşekkür ederim.
  • arkadaşlar araçların orjınal oem teyplerı elımızde mevcuttur

montaj dahıl 950 tl kısa bır surelıgıne

araçlarla tam uyumlu navıgasyon dvd tv tel gorusmesı

arka kamera baglantısı daha sayamıycagımız bır cok ozellık

atakan tunıng
    0532 313 98 62
    0216 329 90 90
    nedım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.