Herkese merhabalar, araç ararken bu kötü piyasada 200.000 lira altında binilebilir bir araba olmadığını gördüm. Daha önceden uzak olduğum B-Suv segmentine kaydım, bütçemi de 220 bin dolaylarına çıkardım. Bu kadar para vermişken yeni model, otomatik ve donanımlı bir araç almak istiyorum. Aslında tasarım olarak Peugeot 2008 çok hoşuma gitti ama o paralara otomatik vitesi yok mecburen elendi. Benzer şekilde Opel Crossland X'te. Hatta en beğendiğim araba Grandland da bizi aşar:) Renault Captur, markadan dolayı eksi yazdım. Pek de beğenemedim yüksek Clio gibi. Hyundai Kona ve Kia Stonic modelleri beklentilerimi karşılayacak düzeyde. Sanırım donanım olarak Kia daha iyi Stonic alınır mı? 1.4 MPI motor mu 1.0 TGDI mı? bu devirde atmosferik motora sıcak bakmıyorum aslında ama sıfırlarında 1.0 turbolu yok kianın neden? Bilgi sahibi olanların desteğini bekliyorum |
Kia Stonic Alınır mı?
Kia Stonic, şehir içi kullanıma uygun, şık ve kompakt bir crossover olarak öne çıkıyor. Araç, 2017 yılında piyasaya sürüldü ve o zamandan beri popülerlik kazandı. Eğer bir Kia Stonic almayı düşünüyorsanız, kullanıcı yorumlarını ve uzman incelemelerini dikkate almak faydalı olacaktır.
Kia Stonic Yorumları
Kia Stonic kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar genellikle aracın şık tasarımını, ferah iç mekanını ve iyi yol tutuşunu övmektedir. Ancak, bazı kullanıcılar kabin malzemelerinin ucuz olduğunu ve yakıt ekonomisinin beklentilerini karşılamadığını belirtmektedir.
Kia Stonic 1.0 T-GDI Yorumları
Kia Stonic'in 1.0 litrelik turbo benzinli motoru, iyi bir güç-yakıt verimliliği dengesi sağlamasıyla bilinmektedir. Kullanıcılar genellikle motorun performansından ve şehir içi sürüş için yeterli gücüne sahip olmasından memnundur. Ancak, otoyol sürüşlerinde veya tam yüklü olduğunda motorun biraz zorlanabileceği belirtilmektedir.
Kia Stonic 1.4 Yorumları
Kia Stonic'in 1.4 litrelik benzinli motoru, daha fazla güç ve tork sunmaktadır. Kullanıcılar, 1.4 litrelik motorun şehir içi ve otoyol sürüşleri için daha uygun olduğunu belirtmektedir. Ancak, yakıt ekonomisinin 1.0 litrelik motora göre biraz daha düşük olabileceğini unutmamak gerekir.
Kia Stonic Kullanıcı Yorumları
Genel olarak, Kia Stonic kullanıcı yorumları olumludur. Kullanıcılar genellikle aracın güvenilirliğini, konforunu ve kullanım kolaylığını vurgulamaktadır. Ancak, bazı kullanıcılar kabin gürültüsünün ve bazı ek özelliklerin olmamasının hayal kırıklığı yaratabileceğini belirtmektedir.
Sonuç
Kia Stonic, kompakt crossover arayanlar için değerlendirilmesi gereken bir seçenektir. Aracın şık tasarımı, ferah iç mekanı ve iyi yol tutuşu gibi birçok avantajı vardır. Ancak, bazı kullanıcılar kabin kalitesi, yakıt ekonomisi ve kabin gürültüsü gibi alanlarda eksiklikler olduğunu belirtmektedir. Kia Stonic almayı düşünüyorsanız, kullanıcı yorumlarını ve uzman incelemelerini dikkatlice değerlendirerek bilgili bir karar vermelisiniz.