< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Chevrolet Captiva alınır mı

-
-
Ben almazdım çünkü alacağınız Chevrolet muhtemelen şuanki Kia aracınızdan daha çok kilometrededir, hangi yıl bakıyorsunuz Captiva
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2013 ortalama 130 180 arası km
Fiat Freemont da araştırabilirsiniz. Captiva'dan bir tık daha kalitelidir. Performans olarak da daha iyidir. Geri kalan olarak benzer denecek araçlar.
Ayrıca tüketimi de daha başarılı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 16 Ekim 2020; 20:17:43 >
Şuanki arabanız kaç
82000e dayanıyor
Freemont da baktım ama markadan dolayı ve hasarsız nerdeyse hiç olmadığı için düşünmedim. Ama kötü araba değil dodge Journey hali de başarılı
Hem daha eski hem de daha çok km olan bir arabayı niye alasınız ki almazdım ben
Amacım d segment bir araç yaşam alanı ve yükleme alanı daha büyük olduğu için buna bakıyorum ama tabii ki dediğiniz gibi eksi yanları var.
Biz de Qashqai+2 kullanıyoruz. 1.5 litrelik dci ünite ile. Freemont'un vergisi ve tüketimi daha yüksek olduğu için tercih etmedik. Yoksa almaya niyetlenmiş ve birkaç araca daha bakmıştık. Captiva da inceledik. Yakıtı oldukça yüksekti (bir tanıdığımızda 13 litre şehir içi tüketimi vardı). Onun dışında içi bir tık daha geniş geldi freemonta göre.
7 kişilik bir araç şart olduğu için qq+2 tercih ettik. Hatta size de önerebilirim. Ancak pek temizi kalmadı bu segment araçlarda.
Benim gibi anlatıyorum ama babama ait bu arada araç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 16 Ekim 2020; 20:24:31 >
Hiç girme. Araba mı yok. Üzer seni o yüzden.
QQ+2 duydum ama hiç incelemedim ama şimdi bir bakabilirim.
Bu arada benim de durum aynı araba babamın
Çok fazla arabaya baktım aslında çok güzel arabalar var ama artık almak mümkün değil.
Haklısınız fakat aracı araştırın alın derim o zaman. Bakım, uzun ömürlülük, satabilirlik vb.
Araçla ilgili bir sorunuz olursa yazabilirsiniz. 2 senedir kullanıyoruz. Araca hakim sayılırım. Seve seve yardım ederim
Babamın aracını babamdan çok kullanınca böyle oluyor biraz
Doğru, teşekkürler
Teşekkürler...
sorento'ya çıkabiliyorsan daha geniş üst segmenttir. captiva çer çöp başını yakarsın parçasıda yok onların.
zaten şavrolet tr den çekileli yıllar oldu yatırım amaçlıda paran yanar bütçe ne kadar ? sıkıntısız arabayı satıp bir tık geniş olsun diye arabada alınmaz alacağın araba en az 3-4 parça değişendir. sar başa yaparsın kia çok yakar ama japon kırmasıdır. tadından yenmez
-
portbagaj al devam et reyis bence maceraya gerek yok
-
Hocam 7k Picasso bakabilirsiniz Captivadan çok daha mantıklı olacağı kanaatindeyim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Fiat Freemont da araştırabilirsiniz. Captiva'dan bir tık daha kalitelidir. Performans olarak da daha iyidir. Geri kalan olarak benzer denecek araçlar.
Ayrıca tüketimi de daha başarılı. |
Donanımını, konforunu elbette bilemem ama; 0-100'ü 11.5 saniye Top speed'i 184 km/h olan arabanın 170 km/h hıza bir solukta çıkması ve çok kollu bağımsız arka aksı olan Astra kadar iyi yol tutması bana realistik gelmedi. Soruya gelince, Captivalar bir ara fiyatına göre güzel kullanım sunuyorlardı, şişen piyasa neticesinde artık mantıkları kalmadı. 2013 model, Türkiye ve Avrupa piyasasından tamamen çekilmiş ve üstelik Daewoo menşeili bir araca 300-400 bin paralar vermek çılgınlık. Genişlik istiyorsanız da QQ+2 gibi, S-Max gibi birçok farklı araca bakabilirsiniz. |
aşağıdaki mesajlara baktım kısmi umumisi saçmalamışlar, belliki hiçbirinin captiva ile ilgili bir deneyimi olmamış. benim 2013 captivam vardı ltz donaımlı. 37.000 km de dizel otomatik astramı verdim 200.000 km deki captivayı almıştım ve bir gün olsun ben ne yaptım demedim. 200.000 km deki arabada tek trim sesi yok. yeni nesil 163 bg lik motor acayip ciğerli.qq vs hikaye. ben aldığımda uyuz eşek gibi gidiyordu manifoldunda çatlak varmış manifoldu değiştirdim 170 e bir solukta çıkmaya başladı. araç yolda inanılmaz güvenli gidiyor. iddia ediyorum aşağıda saçmaladıkları hiçbir araç yolda captiva ile baş edemez, araç ani sağ-sol manevralarda yatmıyor. benim aracımda 19 jant kumho lastikler vardı dar virajları astra ile aldığım hızlarda alıyordum banamısın demiyordu, düzlükte 180 ile giderken 120 ile gidercesine rahat. gürültü izolasyonu çok iyi. yol,motor ve rüzgar sesi yok denebilecek kadar az. 6 ileri otomatik şanzıman son derece yumuşak vites değiştiriyor. aracın bir diğer güzel yanı donanımları, 2013 model araçta, keyless giriş ve çalıştırma, otomatik far ve silecek, otomatik el freni ambiyans aydınlatması, aydınlatmalı kapı eşiği, çift bölgeli klima, ısıtmalı ön koltuklar, eğim iniş kontrol sistemi öndeki açılabilen çift sunroof vardı aracı inanılmaz konforlu kılıyordu. size tavsiyem 2013 ltz (ltz olmazsa olmaz) donanımlı bir captivayı km sini önemsemeden alın. piyasadaki olumsuz yorumları zerrece dikkate almayınz çünkü cem yılmazın dediği gibi beyni yok fikri var tipler çok piyasada. unutmayın ki captivadan iyisi ya grand cherokee yada mitsubishi pajero. zaten arabanın en büyük iki eksisinden biri bu, tekrar satacağınız zaman piyasadaki suvcukların hiçbiri sizi kesmeyecek. diğer olumsuz (ki benim zerrece umrumda değildi) noktası şehiriçinde 10 lt tüketimi var. ama 1820 kg dizel otomatik hangi araç daha aşağı yakıyor düşünmek lazım. |
Benzer içerikler
- motorda terleme ne demek
- trafik cezası fotoğraf görüntüleme
- cep telefonuyla araba kapısı açma
- tescil seri no-plaka eşleşmiyor. lütfen kontrol ediniz
- tct şanzıman
- renault clio fiyat listesi
- sodyum iyon batarya
- honda fiyat listesi 2025
- araba markaları
- pagani utopia
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X