|
Bildirim
|
Alınabilir ben Cruze kullanıyorum çok memnunum o fiyatlara başka dolulukta araç bulamazsınız, parça sıkıntısı asla çekmezsiniz ben bu zamana kadar şu parçayı bulamadım diyen birisini görmedim ki 2023 e kadar Opel ile anlaşması var mecburen bulunacak zaten hepsi opelin parçaları, bakımları da ucuz ben 10 bin bakımını 250 350 arası yaptırıyorum imkanınız varsa biraz daha bütçe arttırıp Cruze almanızı tavsiye ederim
Edit: Parça bulamazsın diyen arkadaşlar acaba kaç kez Chevrolet araç kullanmışlar onu sormak lazım kulaktan dolma bilgiler maalesef çok var, hangi araç derseniz deyin illa ki size o araç hakkında bahane bulacak çıkar ayrıca Chevrolet Türkiye’den değil Avrupa’dan çekilmiştir daha bunu bile bilmeyenler var. Mesela Cruze için bir kaç kronik sorun var derler örneğin subopların oturması halbuki LPG de 80 90 bin kullanılan araçlarda bu oluyor ama Cruze a mal edilmiş birşey ama bu Opel grubu her araçta vardır servis birebir kendisi söylemişti bana o yüzden alacağınız aracın kronik sorunlarını araştırın bunlar yapılmış mı bakın ya da çok iyi bir ustaya gösterin başkalarının lafına da çok bakmayın |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sempatikboy666 -- 7 Şubat 2019; 11:17:55 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |